No wiesz co byłaś u mnie na osiedlu i nie dałaś znać??MAŁPISZONKA;-)NASTĘPNYM razem daj znać że będziesz Mam nadzieje że w czwartek będziemy miały okazje się poznać ;-)A ja byłam już w mieście i na zakupkach i teraz myśle co by tu na czwartek przygotować dobrego hmmm cobyście były zadowolone i pojedzone hahah;-) Oki kończe musze się pocieszkami swoimi zająć w końcu po to je mam hahah a głooooooooodne takie no i pranko czeka na rozwieszenie i prasowanie a zaraz po mężusia musze jechać wowo przy takiej rodzince nudzić się nie można haha a i może dietce pomoże więcej ruchu A DZIEWCZYNY DZISIAJ JUŻ MOJE MALEŃSTWO JEST OFICJALNIE ZAREJESTROWANE MATHEW DZIUBANY hhaaahahaah jaka jestem dumna ;-)czesc
ale dzisiaj piekna pogoda... bylam na spacerku na osiedlu Marty
widze ze sobie paszporty zalatwiacie... ja tez wlasnie sie za to wzielam. Chcialabym zeby Kubun mial irlandzki, ale chyba sie nie uda- bo jestem tutaj dwa lata:/ tak wiec trzeba bedzie do dublina jechac:/
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Ohh jestem chyba najwiekszym glupkiem na swiecie Bylam u Natinki i pomylilam dom Pukalam tam gdzie nikt nie mieszka :/
Sylwia ale się uśmiałam myślałam że tylko ja jestem taka rozkojażona A ja jutro też musze jechać do centrum bo mężulek będzie miał urodzinki i telefon zamówiłam i nie doszedł :-( i jutro obiecali zobaczymy ;-) a przy okazji na lumpki sobie pojade hahah może któraś ma ochotkę na centrum jakąś kawcie byśmy wypiły na mieście co wy na to??Ohh jestem chyba najwiekszym glupkiem na swiecie Bylam u Natinki i pomylilam dom Pukalam tam gdzie nikt nie mieszka :/
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Colima sprobowac zawsze mozesz A noz sie uda ) A ja w lipcu bylam po paszport w Dublinie niestety :/
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Martuana taka kawka to z checia no ale jutro obiecalam Natince ze napewno jutro trafie do dobrych drzwii jej domu )
colima
Aktywna w BB
Marta- spacerek byl bardzo spontaniczny
ale na tym osiedlu fajny domek do sprzedania- moi rodzice sie zastanawiaja zeby go kupic
a jesli chodzi o spotkanie- na pewno kiedys wpadne
heh... teraz mam troche na glowie:/
musze adwokatow zalatwiac- sparawa o alimenty:/
i ten paszport...
ale na tym osiedlu fajny domek do sprzedania- moi rodzice sie zastanawiaja zeby go kupic
a jesli chodzi o spotkanie- na pewno kiedys wpadne
heh... teraz mam troche na glowie:/
musze adwokatow zalatwiac- sparawa o alimenty:/
i ten paszport...
justysia21
Elfikowa mama :D
Sylwia kto nie ma w glowie ten ma w nogach jak to mowia tylko sie jutro nie pomyl hihihi
Colima nie znam niestety przypadku zeby komus dali a z urzednikami tutaj to roznie bywa a noz widelec sie uda
Martucha ja bym mogla sie znalesc w miescie tak po pierwszej !!!!!!
Colima nie znam niestety przypadku zeby komus dali a z urzednikami tutaj to roznie bywa a noz widelec sie uda
Martucha ja bym mogla sie znalesc w miescie tak po pierwszej !!!!!!
natinke18
Fanka BB :)
no narszecie troszku spokoju...dzieciaki w łóżkach.mam nadzieje,że przynajmniej domi juz chrapie,adzie zasypianie gorzej idzie niestety,ale narazie jest cisza )))
sylwia jutro dzwon pod 31 hheehe!!!
dobrej nocki
sylwia jutro dzwon pod 31 hheehe!!!
dobrej nocki
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Natinke jutro napewno zadzwonie pod dobre drzwii ) Bede tak przed 16 jak Ci pasuje )
Dobrej nocki jak na razie moze pozniej wpadne :*****
Dobrej nocki jak na razie moze pozniej wpadne :*****
reklama