reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

czesc:)
ale dzisiaj piekna pogoda... bylam na spacerku na osiedlu Marty:) :p

widze ze sobie paszporty zalatwiacie... ja tez wlasnie sie za to wzielam. Chcialabym zeby Kubun mial irlandzki, ale chyba sie nie uda- bo jestem tutaj dwa lata:/ tak wiec trzeba bedzie do dublina jechac:/
No wiesz co byłaś u mnie na osiedlu i nie dałaś znać??MAŁPISZONKA;-)NASTĘPNYM razem daj znać że będziesz :tak: Mam nadzieje że w czwartek będziemy miały okazje się poznać ;-)A ja byłam już w mieście i na zakupkach i teraz myśle co by tu na czwartek przygotować dobrego hmmm cobyście były zadowolone i pojedzone hahah;-):-D:tak: Oki kończe musze się pocieszkami swoimi zająć w końcu po to je mam hahah a głooooooooodne takie no i pranko czeka na rozwieszenie i prasowanie a zaraz po mężusia musze jechać wowo przy takiej rodzince nudzić się nie można haha a i może dietce pomoże więcej ruchu A DZIEWCZYNY DZISIAJ JUŻ MOJE MALEŃSTWO JEST OFICJALNIE ZAREJESTROWANE MATHEW DZIUBANY hhaaahahaah jaka jestem dumna :-D;-)

reklama
Ohh jestem chyba najwiekszym glupkiem na swiecie Bylam u Natinki i pomylilam dom Pukalam tam gdzie nikt nie mieszka :/
Sylwia ale się uśmiałam myślałam że tylko ja jestem taka rozkojażona :-D:-D:-DA ja jutro też musze jechać do centrum bo mężulek będzie miał urodzinki i telefon zamówiłam i nie doszedł :-( i jutro obiecali zobaczymy ;-) a przy okazji na lumpki sobie pojade hahah może któraś ma ochotkę na centrum jakąś kawcie byśmy wypiły na mieście co wy na to??

Marta- spacerek byl bardzo spontaniczny:p
ale na tym osiedlu fajny domek do sprzedania- moi rodzice sie zastanawiaja zeby go kupic:p
a jesli chodzi o spotkanie- na pewno kiedys wpadne:)
heh... teraz mam troche na glowie:/
musze adwokatow zalatwiac- sparawa o alimenty:/
i ten paszport...

Sylwia kto nie ma w glowie ten ma w nogach jak to mowia tylko sie jutro nie pomyl hihihi:-D:-D:-D
Colima nie znam niestety przypadku zeby komus dali a z urzednikami tutaj to roznie bywa a noz widelec sie uda
Martucha ja bym mogla sie znalesc w miescie tak po pierwszej !!!!!!

reklama
Do góry