reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylwia no tak to się zachowują zakochane mamuśki;-)
a moja mała śpi więc mogę się poddać wieczornemu obżarstwu:-)
Justysia i Martuana polecam kawkę w BBsie ale po co zaraz kawka w mieście?skoro może być kawka u Drozdusi:-) polecam się.Justysia wie już gdzie mieszkam więc może być przewodnikiem. numer mojego fona też macie więc jak coś to sms i czekam.chyba że pogardzicie moją kawusią to z chęcią dołączę do was w mieście:happy2:

reklama
Drozdusia ja bardzo chetnie tylko ze ja dopiero po 13 bede w miescie bo mnie moj przywiezie bo bedzoe jechal robic samochod!!!! teraz tylko sie Martucha musi wypowiedziec :)

Justyś godzina jest bez znaczenia.jak coś to dawać znać czy przyjdziecie do mnie czy ja mam się dokulać do miasta.tymczasem uciekam spać.spokojnej nocy,do jutra

dzien doberek...ano nie ciekawy..i co tu robic w taki dzien deszczowy z dzieckiem pełnym energii????dom mi rozniesie jak z nim na dwór nie wyjde:))
ja juz po sniadanku,teraz trzeba domek ogarnąc no i POPRASOWAC!!jak codzien :(((
milego dnia!!!

reklama
Do góry