reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
właśnie,u nas też świeci słoneczko.czekam aż mała wstanie i na spacerek.a ty Justyś nie przesadzaj.dużo ostatnio zrzuciłaś i wyglądasz naprawdę dobrze.kobieta musi mieć trochę ciałka;-) i żebyś nie przegięła w drugą stronę:no: bo wieszaki już nie są w modzie:-)

Zgadzam sie z drozdzusia kobietka musii miec i troche metaforycznej dupy i cyca :))
ja cale zycie mialam ok 15 kg niedowagi co do wieku i wzrostu no ale anemii nigdy nie mialam czy anoreksji tylko zbyt szybka przemiana materii ... A teraz mam troche wiecej tego cialka i czuje sie o niebo lepiej troszke sie zaookraglilam tu i owdzie i jest ok ale chcialabym zrzucic wage do 55kg tak jak mialam prezed ciaza i czulam sie i wygladalam ok Jeszcze wczesniej zanim przylecialam w czerwcu do Irlandii to wazylam hmm 45 kg gora 48 kg Max ;/ Teraz 63 po przylocie z Polski Przyznam duzo jadlam nie szlo sie opamietac ;/

to chyba ten klimat sprzyja obżarstwu:-) zanim się tu sprowadziłam na dobre i przyjeżdżałam tylko na kilka dni to wcinałam jak dzika.wszyscy nasi goście też uważają że mają tu lepszy apetyt niż w Pl. to pewnie to powietrze z nad oceanu. nie pozostaje nic innego ja się objadać i nie żałować sobie:-D:-D:-D

Justys ja tam zadnej diety nie stosuje Jedynie nie pije gazowanego nie pije sokow z kartona jem 5 warzyw dziennie (np robie sobie salatke i jem 3 razy) jem orzeszki nie jem bialego pieczywa staram sie nie jesc mrozonek tlustego pieczonego Bo to sa te puste kalorie ktore tylko nadymaja i jedynie sie jest glodnym a tluszczyk rosnie ... Na fitnessie mi tak doradzili prowadzacy I przyznam na poczatku przez kilka dni bylam glodna ale teraz jest okiii I powoli gubie te kilosy pelne tluszczu i wody w organizmie

Sylcia i drozdusia ja to tak mysle ze ze mnie juz ta woda zeszla i teraz trzeba te tluszcze wyeliminowac a dieta to taka zdrowa !!!! nie myslcie so0bie ze sie bede glodzic ja nie z takich:-D:-D:-D nie bede jesc smazonego ani tlustego ani slodyczy
stawiam na warzywa ryby owoce ciemne pieczywo
nie jem majonezu i masla juz od ponad miesiac a wczesniej to nie chcialam nawet slyszec o kanapce bez tych tluszczy ale idzie sie przyzwyczaic
dzisiaj na obiad kalafior i piersi z kurczaczka gotowane w parowarze :tak::-)

czesc:)
ale dzisiaj piekna pogoda... bylam na spacerku na osiedlu Marty:) :p

widze ze sobie paszporty zalatwiacie... ja tez wlasnie sie za to wzielam. Chcialabym zeby Kubun mial irlandzki, ale chyba sie nie uda- bo jestem tutaj dwa lata:/ tak wiec trzeba bedzie do dublina jechac:/

reklama
wlasnie nie wiem:/
znasz kogos komu sie udalo?
bo nie wiem czy tutaj jak jest przepis to jest przepis!!!
ale zastanawiam sie ze jak im powiem ze chce tu zostac na zawsze i nie mam domu ani rodziny w polsce to moze sie zgodza:/

Do góry