reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)
Majka oczywiscie nie dala mi dzis pospac dluzej i juz po 6 na nogi postawila wrrrrr....i co????? sama cwaniara padla i spi a ja siedze jak ta glupia....ech...
no nic....zjadlam juz owsianke na sniadanko popije herbata z mlekiem i ide sciagac mleko bo sie ksiezniczka pewno zaraz obudzi:)
no a potem do centrum:)
milego dnia

reklama
dzien doberek :)))
drozdusia dzieki za cynk!!!jak bede w miescie to napewno zajrze do tej apteki!!!
justysia zapomnialam ci powiedziec o tym paszporcie wlasnie!!!albo ci mówilam przez tel. wtedy gdy bylas taka zaspana??nie pamietam...w kazdym razie dowodu ode mnie tez nie chcieli,ale na szczescie maciej mial wazny paszport!!w pn powinien przyjsc paszporcik małej,mam nadzieje,ze wszystkie dokumenty sa oki!!!!
KAJA ty kiedys pytalas czy mozesz mnie odwidzic??przypomnialo mi sie to teraz :) pewnie,ze mozesz!!!
dobra ja uciekam do tesco na zakupki,bo nawet mleka w lodówce nie ma...
sylcia jak masz ochote to sapcerkirm mozesz do mnie na kawke wpasc :)

Hej dziewczyny:) Ja dzisiaj mam troche bieganiny ;-):tak: Najpierw obiecałam dzieciaczkom że pojade z nimi do tesco na otwarcie po remoncie no i znowu mnie ponaciągają no ale nic po to ma się dzieci:-D:tak:potem znowu już trzecie podejście zarejestrować Matiego najpierw zapomniałam pps wczoraj dowodu ciekawe czego dzisiaj:wściekła/y: no i wkońcu do misia tak mnie zezłościli drugi tydzień nie wywiezli mi śmieci a mam zapłacone za 6 miesięcy normalnie szoook a to dlatego że nie przysłali mi naklejek ale zrobie tam bumbumm:angry::no::wściekła/y:czujecie jaki zapach będe miał na podwórku? mają mi to wywieść bo jak nie to ich tam wyszczelam i do bilmana się przepisze no :tak: dobra ide bo moje laseczki już gotowe a ja w szlafroku hahah

Dzień Doberek:-)
Pogoda fajna jak narazie... Oby słoneczko wyszło na całego....
Wczoraj byłam cały dzień na chodzie. odpoczelabym dopiero w łóżku gdyby nie mój Pączuś:baffled: Znow wstawanie co godzine a od 4 płacz i zgrzytanie zębów. Ale jakoś dziwnie spokojna jestem:confused::confused::confused::confused::confused:Może to było ZNP????
Dzisiaj mam zamiar wyskoczyć do lumpka może któraś dołączy??
Od dzisiaj postanowilam wprowadzić przymusowe i stałe pory drzemek Igorkowi. Mówię BASTA jego marudzeniom!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzień doberek. ja już po śniadanku,obiadzik się gotuje.muszę jeszcze śmieci wystawić bo dzisiaj zabierają i trochę w salonie ogarnąć bo małą rządzi:-) a właśnie-Laura od rana bardzo mi pomaga.dorwała w kuchni jakąś ścierkę i wyciera w salonie kurze :-Dpucuje wszystkie szafki.mam nadzieję że ten zapał do sprzątania jej nie minie;-) uciekam na kawusię,a potem dalej do roboty.no i może jakiś spacerek

witam sie
i zmykam myc glowe i do tesco trza uderzyc bo zaczynam od dzisiaj radykalna diete jak na siebie patrze to plakac mi sie chce... Trza jakies warzywka i owoce kupic.... Milego dnia kochane :)

reklama
Do góry