reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

justysia drozdzusia ahh mam zapalenie jajnikow ;(((
wszystko mnie tak boli a jak mam isc do wc to to odkladam tak dluho jak tylko mozna :/ Tak jest ok tylko te piekielne klucie czasem az do serca dochodzi :(

reklama
alex jezelu mozna zapytac te Murroe to miejscowosc ? Malo zwiedzilam tu w Irlandii :)

Wlasnie moze moje mamy moglybyscie podac jakues fajne miejsca gdzie mozna sie wybrac z malenka :))

Problemem jest tylko tatus bo nadzwyczajnie niechce mu sie zwiedzac wolal by jakies targi informatyczne czy gier pozwiedzac
Leniuch jest z niego Ahh

drozdusia byliście wczoraj w Murroe?

byliśmy ale nie za długo bo dość późno wyjechaliśmy.ale na pewno tam wrócimy bo okolica super

justysia drozdzusia ahh mam zapalenie jajnikow ;(((
wszystko mnie tak boli a jak mam isc do wc to to odkladam tak dluho jak tylko mozna :/ Tak jest ok tylko te piekielne klucie czasem az do serca dochodzi :(

bidulka.wiem przez co przechodzisz bo też kiedyś mnie to dopadło:-(

uhhh ale cisza
Aga cos nas zaniedbuje!!!!!
Ciekawe kiedy beakta SIE TU U NAS POJAWI:confused: a my bylismy na gardzie po podpis do paszportu wszystko zalatwilismy pojechalismy na poczte i pani w okienku nam powiedziala ze nie mozemy dac dowodow bo musza byc p[aszporty i lipa bo my paszportow nie mamy..... powiedziala ze moze byc prawdopodobnie akt urodzenia nasz ale nie na 100% i teraz czekamy na ten akt zeby z PL przyszedl:wściekła/y:

sylcia007
tak Murroe to miejscowość ok 25 min drogi autkiem od Limerick.
Bardzo jest tam fajnie duży park z osiołkami i wielki zamek < szkoła jest tam, ale na dziedziniec i do Kościółka można sobie wejść>.;-)
U nas dzień troszkę płaczliwy był bo rodzinka wróciła do Polski dziś no i moją małą bolą ząbki. Byłam z nią u stomatologa ten wysłał list na Roxtown a ci...że jej nie przyjma bo za mała do mnie zadzwonili wiec nasz stomatolog dał nam antybiotyk < ale chyba przestał działać> i tłumaczy ze on nie może zrobic nic no mała jest i coś tam oprócz dziurki z korzeniami czy cos i ze powinna mieć 4 ost ząbki usunięte bo nie zaplombuje. Więc się wkurzyłam zadzwoniłam tam i żeby pomogli to w środę mam z nią jechać bo nie moga prędzej?? Mam nadzieję że fajny jest tam stomatolog i boję się okropnie jak będą jej rwać te ząbki ;(

Ostatnia edycja:
zgadza się Justyś strasznie tu cichutko.też kilka razy zaglądałam ale lipa.a prowadzenie monologu to jakoś nie dla mnie;-) Agula może i nas zaniedbuje ale możemy jej to wybaczyć-w końcu jest mamuśką pełną gębą:-D do tego ogarnąć wszystko po takiej trzódce...na samą myśl jestem zmęczona:baffled: a z tym paszportem to rzeczywiście oni chyba tylko ten dokument honorują jak się coś załatwia.pewnie dlatego że Irole nie mają dowodów osobistych tylko właśnie paszporty lub prawo jazdy i tylko tymi dokumentami się legitymują.jakiś czas temu odbierałam w taxie moją L-kę i nie miałam przy sobie paszportu tylko dowód.i też nic nie załatwiłam-powiedzieli albo paszport albo właśnie akt urodzenia.także musiałam przyjść następnego dnia z paszportem.chyba najlepiej mieć tutaj paszport to wszystko załatwisz.wyróbcie sobie jak będziecie w PL.akt urodzenia to pewnie będzie trzeba tłumaczyć?:confused:

Natinke pamiętam z ostatniego spotkania że poszukujesz dla małej jakichś polskich kosmetyków.weszłam dzisiaj do apteki koło mnie i mają Ziajkę-szampon do włosów i płyn do kąpieli.mają też płyn do kąpieli z Nivea.to tak jakbyś była zainteresowana:-)

hejka
ja na chwilke przyszlam sie zameldowac:) drozdusia prawda troszke was zaniedbuje ale co zrobic? dzis troszke slonka bylo wiec z Majka w ogrodku posiedzialam bo nigdy nie wiadomo co nam jutro przyniesie.....
ja jutro do centrum z moja ferajna jade bo musze dokonczyc zakupy do szkol.....wrrrr.....masakra jakas.....mam nadzieje ze pogoda dopisze bo inaczej to kicha jakas bedzie:(
a co do czwartku to moje drogie ja sie chyba raczej nie pokaze:( mam wizyte u pielegniarki i musze isc.....postaram sie moze na chwilke pokazac ale ne obiecuje niestety...
dobra uciekam
musze mleko sciagnac( syzyfowa praca ech)
dobranoc kochane

reklama
Do góry