reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam:-) Piszę dopiero teraz bo bardzo rozrywkowy weekend mieliśmy. Wczoraj musze sie pochwalić mój R zabrał Igorka i dali mi pospać do 11:szok::szok::szok::szok::szok: Super sprawa. Chcę tak częściej:-D:-D:-D:-D Wczoraj byliśmy na grillu az na Ballycumin prawie, zmokliśmy w drodze jak nie wiem ale później się zrobiło fajnie;-)
Alex zabawa widać była przednia:-D Niepotrzebne te obawy były:-)
Marta dzięki za informację, Butelki już kupiłam i faktycznie widzę że mały nie łyka powietrza i ciut mniej mu się wylewa:-)
Cytrusku Tobie to dobrze:happy: Najpierw Chorwacja, teraz gorąca Polska....Hmmm.... Zabierz dla nas troszkę tego słońca bo tutaj coś zimnawo się robi.
Dzisiaj mamy wizyte w klinice Mahonyego. Wy też tam chodzicie z dziecmi? Ostatnio tak sie zastanawiałam czy kontrole tam sa dla wszystkich dzieci czy tylko tych z "czymś":confused:

reklama
Alex superr tramoplina Zabawa musiala byc wspaniala Sama bym sobie poskakala z checia :))
A my juz po szczypieniu Plakac mi sie chciala jak widzialam ze malenka rzyma mnie za reke i czeka na uklucie ;( Bidulka poplakala chwilke i terza jest juz ok :) Spi sobie mala pipka :)) No a z moim zdrowiem zadnych popraw Mam przepisane antybiotyki Mam nadzieje ze pomoga :)) A co do prania to tez wlasnie robie ... Ahh posciele reczniki pieluszki Duzo tego a pranie tak dlugo tu schnie ;/ Teraz ide sie na chwilke polozyc puki malenka spii Zmeczona jestem jakos niesamowicie ;/

hej babki
Alex super trampolinka
Sylwia a ty na co chora??
pranie wam dlugo schnie:confused: ja wieczorem wieszam i rano juz prawie suche :tak:

Gosia pewnie ze tesknimy :tak::tak::tak: wracaj do nas szybciutko :tak::tak::tak:
mialam okazje ostatnio Twoja siostre poznac i zobaczyc malutka Maje slodka a jakie ma kudelki dlugiie szok!!!!

No wiem ze super bo skakaly nie tylko dzieci tylko szkoda ze sie nie udalo wszystkich dzieci razem uchwycic w tranpolinie bo jeszcze obok mialam taka mala dla mniejszych dzieci i chustawke takze dzieciaki byly rozbiegane po calym ogrodzie

dzień doberek
ale dzisiaj pospałam:-D:-D
a prasowanie i pranie czeka

alex zaszalałaś z ta trampoliną:-D:-D:-D nawet w deszcz dzieciaki i by poszalały:-D:-D

justysia zobacz jaka dzisiaj pogoda:szok::szok: nie mogło tak wczoraj być??!!

cytrusek tęsknimy już od kiedy zaczęłaś odwyk od forum:-D:-D:-D
jak wrócisz z urlopu to natychmiast masz się stawić na kawkę, ładnie to tak Julcię z naszego przedszkola wypisać? hę?!!;-):-D:-D:-D

krycha
pakuj się pakuj , co ty tam jeszcze robisz w tej Polsce :confused::-D:-D:-D

sylcia ja tez okropnie nie lubię szczepień i jakoś tak zawsze odkładałam aż do granic możliwości:nerd:

hej laseczki. Alex trampolina super.sama bym tam sobie poskikała:-) i co ty tam masz za pogodę?u mnie słoneczko od rana i pranie się suszy;-)
Sylcia a na cóż to przychorowałaś?do czwartku chyba się wykurujesz?
Cytrusek fajnie że się odezwałaś.długo nie było cię widać.już chyba czas wracać,nie uważasz?:-p Krycha to samo tyczy się ciebie bo ty to już rekordzistka jesteś;-)
Ja tam już liczę dni do czwartku.chyba nic się nie zmieniło?Aga mam nadzieję że będziesz z malutką:tak: no to idę sobie tymczasem,do potem

reklama
Do góry