reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Sylwia ja Ci nie doradze czy juz obiadki dawac ja daje tylko owocowe sloiczki to znaczy jablkowe a zwykle obiadki bede robila sama.... jak bylam ostatnio na bilansie to pani doktor powiedziala zebyzaczac od samego ryzu nazywa sie to tutaj baby rice i na dziale dzieciecym to kupisza pozniej powoli po jednym warzywku dodawac... troche marchewki pozniej brokulow zemniaka i tak stopniowo wszystkiego po trochu miesa kazala po warzywach zaczac dawac.... jak tak po kolei bedziesz dawala to bedziesz wiedziec na co Nadia uczulona.... pfff odpukac oczywiscie!!!! no to na tyle z tego co sie dowiedzialam aaa i powiedziala ze od 6 miesiaca najlepiej podawac.... i ze oni nie rekomenduja sloiczkow a na sloiczkach napisane ze od 4 wiec zrob jak chcesz ja z obiadkami do 6 miesiaca poczekam chyba ze Jula sie nie bedzzie najadala mleczkiem:tak:

Agulka od 12 na pewno będe już w domciu:)) A teraz zmykam do rodzinki bo mój mężulek zazdrosny:-Dmusze mu więcej czasu poświęcić:))))))))))))A mamy wieczorek filmowy i dobre winko:-Da mały cieszy się mleczkiem z butelki :-D;-)mamusia ma dzisiaj wolne;-)

justysia mi polozna inna niz moja ktora jest mi przydxielona powiedziala ze mam z czym kolwiek poczekac do 6 miesiaca a w polsce powiedziano mi aby od 4 miesiaca zaczac wprowadzac nowe dania desery obiady podwieczorki tylko nie w duzych ilosciach i najlepiej i stalych porach aby dziecko przyzwyczaic ... Ja Nadinie daje raz jablko raz marchew i je je z usmiechem nie ma wydypek i kupki robii normalne Daje jej tez takie ciastka z firmy heinz robii sie je z mlekiem Daje jej pol dziennie i tez jest wszystko ok Ale mala mleka nadzwyczajnie niechce mi pic wiec myslalam o jakims stalym sytym daniu ... W polsce mowia ze zaczac dawac tu ze nie Sama juz niewiem :( Ale warzywka sama bede raczej robic A mieso to po 6 miesiacu powoli zaczne dawac jak nie pozniej tak jak mowia w polsce ... Jestem rozdarta bo w kazdym kraju maja inne poglady

wstawiam obiecane fotki

Załączniki

• Obraz 1479.jpg
    Obraz 1479.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 28
Dzień dobry!!!!! Bardzo zajęty weekend za nami i cały ten tydzień zapowiada się podobnie :baffled::szok::-D... A jutro jedziemy z Oliwką do Aquaparku, do Wrocławia heh, już raz byłyśmy i dziecko wyjść prawie, że nie chciało, tak Jej się podobało hihihihihihihihihi, no to trza powtórzyć ;-)! No i pakować się powoli też już powinnam zacząć, ale przy Pyzie mi jakoś ciężko się za to zabrać, nic a nic nie chce współpracować... I widzę, że babci będzie Jej napewno brakować! Ech, to życie... Wyjeżdżać się nie chce, zwłaszcza, że tu cieplutko, ale stęskniłam się już za Wami, Kobitki, więc czas się spotkać hahahahahahahahahaha i osobiście poznać Wasze pociechy no i nuśkie foremki ;-)! Miłego dnia Wam życzę, do klikania, papatki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczynki:-)Martusia gratuluje jeszcze raz!
Witam sie z Wami ze slonecznej Polski ,wczoraj wrocilismy z jeszcze bardziej slonecznej Chorwacji i teraz jeszcze troche sie pobyczymy w Pl a potem juz do Was wracam moje drogie kolezanki.Tesknicie choc troche za mna?:confused:
Buziaki dla Was dziewczeta

reklama
GOSIACZKU brak nam Ciebie bardzo nawet ostatnio Cię wspominałyśmy :))Baw się baw żebyś wypoczęta wróciła;-) Alex no fajną dzieciaczki miały tą trampoline:tak:

Do góry