reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek.ja to dopiero zabiorę się za śniadanko bo trzeba było zacząć robić obiadzik.wybieramy się do kościoła a po powrocie to już trochę za późno na gotowanie.dzisiaj serwuję gulasz wołowy z kaszą jęczmienną:-p yami yam.... miłej niedzieli życzę kobietki

reklama
a jak imprezka alex?

Impreska sie udala po poludni lekko deszczyk kropil to dla bezpieczenstwa przenieslismy sie do domu ale tranpolina stala dzieciaki skakali na niej do samego wieczora i nie tylko dzieci........wyszalaly sie
no nic teraz mnie czeka mnustwo sprzatania az boje sie myslec bo w pazdzierniku czekaja mnie kolejne urodzinki

wieczorkiem wrzuce wam jakies focie

zmykam sprzatac:-(

dzien doberek:)
witam sie milutko
pogoda jakas taka nijaka wlasciwie dzisiaj:)a szkoda.....przydalby sie jakis spacerek ale pizdzi jak na uralu wrrr......oooo i juz zaczyna padac ech....
ide do roboty
papatki

Hej :) Pogoda okrutna ale w sumie to nic nowego Trzeba sie szykowac bo na male zakupy idziemy A i obiad trzeba zrobic Tyle dobrze ze lubie gotowac : P
A malenka juz dziennie marchewke je lub jablko i cieszy sie niesamowicie Wczoraj dalam je ciasteczko Heinz z mlekiem Spiewala jedzac :))
Zycze milej niedzielii :)))))

Hej laseczki:))My już po kościółku ,zakupkach i zasiadamy do obiadku:tak:;-) zrobiłam żeberka w piekarniczku słodkie ziemniaczki z przyprawami także w piekarniczku oczywiście kluseczki z sosikiem i warzywka do tego mniam i jak tu się odchudzać??musze sobie tą Tie czerwoną i zieloną zaserwować hahah ale to dopiero jak skończe na dobre z karmieniem a na razie no nic SMACZNEGO laseczki co tam będziemy sobie w weekend żałować :-D;-):-):szok::szok::szok::-D

ufffff a ja ulepilam na obiadek 55 ruskich pierogow i poprasowalam wielgachna sterte prania:) ale jestem zadowolona;) co zrobione to zrobione....
a zwazywszy ze pieogow bedzie na jutro to prawdopodobnie MARTUANA nawiedzimy Ciebie jutro z moja ferajna:) ale pewno nie bedzie to wczesniej niz kolo 12 tej:) moze byc???/czy masz jakies plany ????
Majka dzisiaj z tatusiem urzeduje bo ja wykorzystuje czas na porobienie troche zaleglosci hehehhe...mam przerwy tylko na sciaganie mleka hahahha...
no nic lece dalej
bo za niedlugo kapiel trzeba bedzie szykowac :)

reklama
Hmm a my duzo czasu poswiecilismy na wyjscie wiec obiadek na szybko byl Ryz pilau z skrzydelkami z kurczaka pikantnymi :)) Ohh a jutro te koszmarne szczypienie Bardziej to przezywam niz malenka by mogla

Do góry