reklama
alex2339
Fanka BB :)
alex a kiedy robisz tą imprezkę?
Corcia ma jutro urodzinki a robie w sobote
justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie wlasnie wrocilismy z imprezki
jedziemy do helt centre na sprawdzenie....
do pozniej!!!!!!!!!!!!
Sylwia witaj spowrotem
jedziemy do helt centre na sprawdzenie....
do pozniej!!!!!!!!!!!!
Sylwia witaj spowrotem
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Krycha milo mi Cie rowniez poznac ja jestem jak najbardziej za aby sie spotkac )
Justysia witam Jak tam malenstwo ? ) Ja sie dzis rowniez mam zamiar wybrac do Cresent centre ) Jednak sklepy tu podobaja mi sie bardziej niz w polsce ;p
Justysia witam Jak tam malenstwo ? ) Ja sie dzis rowniez mam zamiar wybrac do Cresent centre ) Jednak sklepy tu podobaja mi sie bardziej niz w polsce ;p
alex obyś nie musiała trampoliny wciągać do domu
ja tez mam nadzieję, że w weekend będzie ładna pogoda pojechałoby się nad ocean
Sylcia007 ja w zasadzie wolę polskie sklepy ale od kiedy przytyłam to omijam je dużym łukiem bo tam wszystko w moim ulubionym rozmiarze XXXS
ja tez mam nadzieję, że w weekend będzie ładna pogoda pojechałoby się nad ocean
Sylcia007 ja w zasadzie wolę polskie sklepy ale od kiedy przytyłam to omijam je dużym łukiem bo tam wszystko w moim ulubionym rozmiarze XXXS
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
ms.marple noo ja tez zawsze xs s ewentualnie m ale to bylo nie czesto abym miala ten rozmiar a teraz juz raczej nie wejde w tamte rozmiary no ale wejde ale jeszcze brzuch mi nie szedl niestety wiec taka oponka wystaje ;/ Teraz to wieksze rozmiary nosze Ale malo sie tym przejmuje dalej ubieram maluje sie i czesze tak jak przed ciaza ) Bylam teraz w polsce i nic ciekawego nie bylo w sklepach nawet w tally wejly ktory jest i tu i wole jednak te kolekcje ktore sa
justysia21
Elfikowa mama :D
a my po bilansie Jula wazy 5.2kg mierzy 61cm maly pulpecik
Sylwia zapraszam do mnie na kawke jutro bo akorat w domu siedze !!!! no i oczywiscie inne mamuski tez!!!!!!!!!!!
Sylwia zapraszam do mnie na kawke jutro bo akorat w domu siedze !!!! no i oczywiscie inne mamuski tez!!!!!!!!!!!
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo Justysia juz wszystko mam wyprane w sumie posprzatane jeszcze musze w szafie poukladac i jutro ugotuje obiad i z wielka checia wpadne na kawke ) naprawde z wielka checia ) Tylko gdzie dokladnie mieszkasz ? dam juz z gory nr tel ... 863210408
colima
Aktywna w BB
witam
dopiero sie zarejstrowalam
mieszkam w limerick- dooradoyle juz 2 lata
mam 2 miesiecznego synka- Kubusia
dopiero sie zarejstrowalam
mieszkam w limerick- dooradoyle juz 2 lata
mam 2 miesiecznego synka- Kubusia
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*