reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam sie mamusie

Pogoda wstretna oby tylko w weekend nie padalo Bozenka byla ostatnio nasza pogodynka i zapowiedziala deszcz na zeszly weekend wiec prosze zapowiedz teraz sloneczko a tak wogule to sliczna czapusia

Aga swietnie wygladasz w nowej fryzuze mi tez by sie sprzydala odmiana

reklama
alex przeczytałam tylko, ze jutro będzie lać, niezbyt dobra ze mnie pogodynka:szok: ale tak jak ty wyczekuję ładnej pogody na weekend:tak:

i masz rację aga wygląda rewelacyjnie,:tak: ja się trochę odświeżyłam w PL ale następnym razem to pójdę do tej fryzjerki, natinke uśmiechnę się do ciebie o namiary do siory:-D:-D

alex przeczytałam tylko, ze jutro będzie lać, niezbyt dobra ze mnie pogodynka:szok: ale tak jak ty wyczekuję ładnej pogody na weekend:tak:

i masz rację aga wygląda rewelacyjnie,:tak: ja się trochę odświeżyłam w PL ale następnym razem to pójdę do tej fryzjerki, natinke uśmiechnę się do ciebie o namiary do siory:-D:-D

A moze jak przez caly tydzien bedzie lac to w weekend zaswieci sloneczko:tak::tak::tak:

I ja sie chyba tez usmiechne bo mi juz wlosy odmawiaja posluszenstwa:-p:-p:-p

Hej moje drogie :* Wrocilam wlasnie dzis z polski :)) Ahh gorac ze az strach nie szlo czasem wytrzymac :( Noo ale wspaniale chwile z rodzinka byly spedzone :) Moja malenka super przeszla lot :)) Do polski naprawde swietnie bylo teraz troszke marudzila bo za cieplo bylo w kabinie ;/ Ale i tak nie moge narzekac Starsze dziecii plakaly bardzo Szkoda maluszkow :( Jak jakas mama bedzie chetna to od poniedzialku jestem na "tak" na jakiekolwiek spotkanie kawki zakupy czy cokolwiek :))
Buziaki moje kochane :*

a coz tu taki spokoj??????\
przyszlam zobaczyc co slychac a wy co????/
OLIVCA a co Ty tak milczysz???????????odezwij sie...

dziekuje wszystkim za mile slowa dotyczace mojej nowej fryzurki:)uklon w strone Ilony:) hehhehe to nie moja zasluga:)

Ostatnia edycja:
Witam :-D:-D:-D!!! Ja już też pooglądałam Cię, Aga_irlandia, w nowej fryzurce - SUPER!!!!! Bardzo mi się podoba :tak:, Laseczka jak nie wiem fiu fiu fiu... Sylcia007, miło mi Ciebie poznać i mam nadzieje już niedługo również w realu :-)!!! A Wy już na pępkowe się umawiacie, buuuuuu, a co ze mną Kochane??? Będziecie musiały powtarzać jak nic :-p! Ja już powoli zaczynam się szykować do wyjazdu ;-) i jak wpadnę do Limericku to koniecznie muszę napić się z Wami kawuchy! Aaaa, zapomniałam Wam jeszcze napisać (zdjęcia jakieś wkleję na NK dopiero jak wróce, bo tu nie mam na to czasu), że mam jasne pasemka na głowie i, Martuana, miałaś rację, wygląda super :sorry2: skromnie mówiąc hihihihihihihihihihihi.. Spływam do mrudy, miłego dnia życzę, buźka :blink:

dzien doberek
ja sie dzis wybieram z reszta domownikow i gosci do crescentu.....ostatni dzis szwedania bo jutro wyjezdzaja:( a my mamy kontrole u pielegniarki jutro tez .....zobacze ile mala przybrala i ile urosla:)
milego dnia dziewczyny

reklama
Do góry