reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej!!marta ja sie nie zgadzam,ja czekam w kolejce by zrobic topepkowe wkoncu!!!tylko jakos dziewczyny nie moga sie zgrac!!wakacje nas zdezorganizowaly!!!a moze w czwartek u mnie by wam pasowalo??
ode mnie wlasnie aga odjechala z nowa fryzurka :) odrazu inna kobietka :)
a i dzis zebralam wkoncu wszystkie papierki na paszportmalej,jutro je wysylam i mam nadzieje,ze do18 wrzesnia paszporcik do nas dojdzie!
dobrej nocki!!!zmykam do ady bo jeszcze nie spi:(((

reklama
witam:)
nie po drodze mi jakos dzis bylo i nie zdazylam zajrzec co u Was:)
Natalia podziekuj Ilonie jeszcze raz za nowy fryz:) super jest i wszystkim sie podoba:) nawet fotka juz na NK jest hehehehe
no nic.....lece dalej .....
pozdrawiam
aaaa Natalia mi czwartek nie pasuje bo po poludniu dopiero moja siostra wylatuje do Polski:(ale chetnie zajrze do Ciebie innym razem)

Natinke i Marta ja chętnie bym wpadła na spotkanko ale niestety mam rodzinkę do poniedziałku ;( kurde. Aga super wyglądasz w nowej fryzurce ale jak przeczytałam że idziesz do Natali siostry to wiedziałam ze coś fajnego zrobi bo sama do Ilonki chodzę i zawsze jest ok:tak: Ja się pakuję bo jutro zamierzamy rodzinkę zabrać do Dingle i na plażę do Inch, tylko mnie rano jeszcze czeka wizyta u Gp bo wciąż nie wiedzą od czego mam ból w klatce i ten okropny ból głowy, zmieniają mi tabletki ale dziś to mnie postraszyli już szpitalem a ja nie za bardzo chcę, wiem że może tam by mnie przebadali ale jakiś inny szpital nie Regional?? ale wiadomo mam gości no i dzieciaczki bym miała zostawić a w sumie to już się przyzwyczaiłam że mnie głowa wciąż boli. Nie wiem już sama.Pozdrawiam spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
Witam! U nas kolejny dzień klimatyzowania się Oliwki w nowym miejscu! Więc z rąk mi nie schodzi, cyc ciągle w gotowości tylko cierpliwości coraz mniej.. Zapomniałam Wam napisać, że zaproszenia na bilans nie mamy do dziś, ale poszliśmy sobie tutaj do pediatry i wiemy w końcu, że Pyza waży całe 8 kilo i ma 74 cm także wilkolud jak nie wiem hahahahahahahahaha... Złym aptetytem kazał się nie przejmować i "pocieszył" mnie, że tak może być do 2 lat :baffled::dry:! Ale jest też nutka optymizmu, hihihihihi, bo Młodej smakują owoce, więc chociaż to Jej wciskamy :-D! My wracamy, Ms.Marple, 29.08, czyli już niedługo (i kolejna zmiana miejsca i znów Pyza będzie fisiować, ech...). A jak tam Adasia postępy w przemieszczaniu się? Bo jak widzę to z Laurą będą mogły już razem biegać hehehe... Chwalcie się Kobity co u Was i jak Wasze Maluszki, bo ja do tyłu z nowościami jestem!!! I potrzebuję wieści w pigułce hehehe ;)!

Zmykam szukać szczęścia z kaszką dla Pyzy, może uda mi się troszkę w Nią wcisnąć! Pozdrawiam, do klikania ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieńdoberek
krycha Adaś chodzi za walkerem, także jeszcze trochę potrwa zanim sam pójdzie:tak: za dziewczynami może tylko na czterech pobiegać:-D:-D:-D

a wrócisz kiedy i moja ferajna wyjedzie-- chyba dopiero we wrześniu uda nam się jakieś większe spotkanie:baffled::baffled::baffled:

Witaski:))Natalia ja jestem jak najbardziej za :)niech dziewczyny się określą w jaki dzionek im pasuje bo widze że czwartek też jakoś nie bardzo to może poniedziałek u ćiebie co?? trza coś postanowić hehe bo ja naprawde się stęskniłam :)) Ale ja i tak wpadne do Ciebie ja się umawiałyśmy:)Wyślij mi nr. tel.na priwa co??AGULA WYGLĄDASZ GENIALNIE :))dobra ta sistra Nati;-):tak:nie ma jak to wprawa i praktyka ja to jestem 100 lat za murzynami:szok::-D Kaja tobie też niepopuszcze obiecałam Ci kawcie więc jak będzie pępkowe nie może Cie braknąć haha:tak:;-)Bożenko a gdzie czape kupiłaś i jakląąąą???ja mam, bzika na czapy:-D:-)

Witaski:))Natalia ja jestem jak najbardziej za :)niech dziewczyny się określą w jaki dzionek im pasuje bo widze że czwartek też jakoś nie bardzo to może poniedziałek u ćiebie co?? trza coś postanowić hehe bo ja naprawde się stęskniłam :)) Ale ja i tak wpadne do Ciebie ja się umawiałyśmy:)Wyślij mi nr. tel.na priwa co??AGULA WYGLĄDASZ GENIALNIE :))dobra ta sistra Nati;-):tak:nie ma jak to wprawa i praktyka ja to jestem 100 lat za murzynami:szok::-D Kaja tobie też niepopuszcze obiecałam Ci kawcie więc jak będzie pępkowe nie może Cie braknąć haha:tak:;-)Bożenko a gdzie czape kupiłaś i jakląąąą???ja mam, bzika na czapy:-D:-)

dziewuszki ustalcie same termin ja postaram się chociaż wpaść-- zostawię gdzieś ferajnę-- bo już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę wasze maleństwa

martuś wklejam ci Bąbla w czapce:

Załączniki

• Clipboard01cz.jpg
    Clipboard01cz.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 19
reklama
dzien dobry :))
ja proponuje wtorek,poniewaz w poniedzialek chodze do tylu i tak samo dominik...po weekendzie z tata jest rozbrykany na maxa i musi sie wyciszyc,a po za tym kaja ma gosci do pn wiec we wtrorek bedzie mogla tak???
marta potem ci nr tel wysle oki?teraz zmykam do tesco.
a moja siostra dzieki tym waszym pochwałą chyba w piiórka obrośnie!!!!i odfrunie hhehe...
papa

Do góry