reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

martuana no to jest to rondo :))
justyna ok ja moge isc gdziekolwiek Tylko aby kolezance pasowalo :))
tylko musze wiedziec co i jak bo bede zalezna od busa Bo moj do pracy jedzie i bierze auto a ja chocby nawet to prowadzic nie umiem :/

reklama
hejo babki
już po zakupkach i chwila ciszy bo ferajna na basen pojechała:tak:

witaj colima na wątku:tak:

myślałam, że chwila spokoju a Bąbel mi marudzi muszę iść go kąpać papa:baffled:

martua... a czy Ty chodzisz do door of hope?... tak mi sie wlasnie wydaje- bo wszystko by sie zgadzalo:p
rozmawilas jakies dwa tygodnie temu z moja mama:p
ja mieszkam na fr. russell rd na ballinvoher:D

no Martucha ale masz bab kolo siebie !!!!!!!!!! Sylwia zeby dojsc do mnie albo Natinke to 20 minut wiec nie bedziesz uzalezniona od busa... chyba ze chodzic nie lubisz ;-)

hejo babki
już po zakupkach i chwila ciszy bo ferajna na basen pojechała:tak:

witaj colima na wątku:tak:

myślałam, że chwila spokoju a Bąbel mi marudzi muszę iść go kąpać papa:baffled:
Bożenka ty jakaś nieuchwytna jesteś:sorry2: ślę do ciebie smski i nic.zaginęłaś w akcji.a może ukrywasz się przede mną...:confused:

Bożenka ty jakaś nieuchwytna jesteś:sorry2: ślę do ciebie smski i nic.zaginęłaś w akcji.a może ukrywasz się przede mną...:confused:
niu fumfek wykąpany i śpi sorcio komóra w torebce zalegała

ostatnio nie dałam rady ledwo z crescent zebrałam dziewuchy po mojego do pracy zdążyłam:szok:

możemy przyjechać z ferajną na kawkę ale czy aby na pewno tego chcesz?:-D:-D

justyna lubie chodzic :)) mala tez uwielbia :)) A wiwc z checia i bez problemu sie spotkam z mamami :)) Aaa i mala musze wziasc z soba ... Pisze to bo niejedne mamy maja dziecii ale nie lubia gosci z dziecmi :( A ja bez malej ani rusz :)

niu fumfek wykąpany i śpi sorcio komóra w torebce zalegała

ostatnio nie dałam rady ledwo z crescent zebrałam dziewuchy po mojego do pracy zdążyłam:szok:

możemy przyjechać z ferajną na kawkę ale czy aby na pewno tego chcesz?:-D:-D

chce chce chce:-) dobrze wiesz że u mnie drzwi otwarte.T dziś i jutro ma nockę.a potem cały weekend ma wolne.także albo w południe zajrzyj sama z dziewuchami albo po południu z mężem.jak wolisz;-)

reklama
chce chce chce:-) dobrze wiesz że u mnie drzwi otwarte.T dziś i jutro ma nockę.a potem cały weekend ma wolne.także albo w południe zajrzyj sama z dziewuchami albo po południu z mężem.jak wolisz;-)
może jutro lub pojutrze --zobaczymy jak tam z pogoda i planami, dam ci znac wcześniej
a w sobotę widzimy się na pikniku?

Do góry