reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej kobietki.Sylwia witaj po powrocie z Polski:-) ja coś ostatnio nie mam weny do pisania.chyba zmęczenie matriału;-) i witam nową mamusię. ja to bardzo chętnie pospotykam się z mamusiami bo chyba mi brakuje babeczek,ploteczek... jeszcze chwila i deprecha murowana:-p

reklama
Hello:)))Ja dzisiaj już po sklepkach polatałam ale kiszka nic nie ma:-(Za to kaska zaoszczędzona:-);-)Ja jutro wybieram się do Natalki:tak: mam nadzieje że Nati pamięta hahah;-)Witam Colima no to mieszkasz gdzieś niedaleko mnie hahha i Sylcia też bo ja mieszkam no właśnie ja twierdze że to jest Dooradoyle a M że Raheen ciekawe która ma bliżej do mnie główna ulica to FR.Russel Road osiedle Oakfield na przeciw Spara ale nie tego koło szpitala ;-) Oj Drozdusia ja też chętnie się pospotykam bo musze się czymś zająć bo też się boje swoich humorków a potrafie być upierdliwa dlatego dajcie znać co z tym pępkowym u Nati we wtorek i następne już organizuje u siebie cobyśmy mogły pokawkować i poumilać sobie życie:)))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was wie jak naliczana jest
Zapomoga dla osób poszukujących pracy i jak to się dostaje <czy tylko raz czy miesięcznie czy tygodniowo >i czy długo sie na to czeka. Mam osobę która ma problem bo właśnie pracę straciła, ja nie wiem bo nie korzystałam z tego- a niestety raczej nie ma składek wszystkich na kuronia i w citizen information powiedziano że można się o ten właśnie dodatek starać. A w sumie został znajomy na lodzie bo kasy brak a tylko on pracuje na rodzinę < ma tutaj tez dzieci> czy może wiecie czy gdzieś jeszcze można uderzyć??

Hmm ja to tak nadzwyczajnie sie nie orientuje gdzie dokladnie mieszkasz Martuanna ale domyslam sie i hmm az tak daleko niema Ja mieszkam kolo ronda gdzie jest sklep meblowy Casey czy jakos tak Hmm no mam na rzut beretem South Court Hotel boszeee teraz nawet dokladnej nazwy nie pamietam :/

no właśnie Martuana-ja też jestem zdecydowanie prospołeczna:-) ty masz chociaż babeczki blisko siebie bo większość was na dooradoyle mieszka. w centrum ostatnio cisza-Krycha się zasiedziała w Polsce,z Camomile też nie zawsze uda się spotkać:-( nie to żebym marudziła....

Hmm ja to tak nadzwyczajnie sie nie orientuje gdzie dokladnie mieszkasz Martuanna ale domyslam sie i hmm az tak daleko niema Ja mieszkam kolo ronda gdzie jest sklep meblowy Casey czy jakos tak Hmm no mam na rzut beretem South Court Hotel boszeee teraz nawet dokladnej nazwy nie pamietam :/
A czy koło tego ronda jest też centra i apteka i kilka innych ???? Oj Kaja nie orientuje się w tym zupełnie:-( Justyś do mnie zawsze możesz wpaść:))))))))))))) a może jutro do nati ze mną sie wybierzesz??

Ostatnia edycja:
hej kobietki.Sylwia witaj po powrocie z Polski:-) ja coś ostatnio nie mam weny do pisania.chyba zmęczenie matriału;-) i witam nową mamusię. ja to bardzo chętnie pospotykam się z mamusiami bo chyba mi brakuje babeczek,ploteczek... jeszcze chwila i deprecha murowana:-p

Nununu, proszę sobie deprechę z głowy wybić! Widzę, że muszę szybko wracać z interwencją jakąś :-p:-D!!!!! I się nie zasiedziałam tylko więzi dziecka z rodzinką wzmacniam :tak:, ale już niedługo, Kochana, już niedługo :-p

Colima, ja również Cię witam w naszym gronie, widzę, że siły nam się zwiększyły hihihihihihihihihi i dobrze ;-)!

A czy koło tego ronda jest też centra i apteka i kilka innych ???? Oj Kaja nie orientuje się w tym zupełnie:-( Justyś do mnie zawsze możesz wpaść:))))))))))))) a może jutro do nati ze mną sie wybierzesz??

a o której się wybierasz?jeśli po południu to ok bo T mógłby mnie zawieźć.do południa będzie odsypiał nockę:sorry2:

witaj Colima....
Justycha do mie tez zawsze mozesz wpasc... chyba nie musze was zapraszac co babay?? dzwonicie pol godzinki przed i wpadacie.... albo jak kto woli odwiedzacie mnie.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja wlasnie wstalam :sorry2: odsypialam imprezke!!!!!!!!!!
Sylwia a moze my tez do Natinke udezymy jak jej to pasuje!!!!!!!!!!!!! heheh doczekac sie nie mogla a teraz wszystkie ja nawiedza!!!!!!!!!!! napisz Natalka czy nie ma problemu?? a jezeli Ci nie pasuje jutro to tez pisz... wiesz przecie ze sie nie obrazimy i we wtorek przyjdziemy :)

reklama
Ech, muszę się już z Wami pożegnać na dziś i dziecię położyć spać! Udanego spotkania życzę ;-):tak::-D! Śpijcie spokojnie, do jutra, narka :sorry:

Do góry