reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziewczynki mam do was pytanko moze mi ktoras pomoze niewiecie moze gdzie mozna wynajac takie tranpoliny dmuchane na pompe w krztalcie zamka czy jakim kolwiek innym corcia ma w czwartek urodzinki i chcialam cos takiego wynajac na przyjecie

dzień doberek:-) widzę że dzisiaj jest tu jakiś ruch bo wczoraj to masakra...
Justysia zdolna bestia z ciebie.jak będę urządzała pokój małej to się być może do ciebie uśmiechnę;-)
Martuana tak sobie myślę że może wynajmę tą twoją siostrę w grudniu:-D mój T niech lepiej z Laurą w domku siedzi;-)
Krycha fajnie że się odezwałaś.i chyba czas coś zrobić z tym cyckiem?Laura nie ciągnie już wcale od trzech tygodni.nie powiem że jest lekko bo od odstawienia ciągle ma fochy i jest nieznośna ale tak trzeba było.ten moment i tak nadejdzie więc trzeba się przemóc i przetrwać:sorry2: i też już drepta coraz więcej ale jeszcze klapie na tyłek.a jak chce gdzieś szybciej dojść to na czterech zasuwa

Ms.marple zapraszam przy okazji na kawkę.ja po południu siedzę samiutka bo T zabiera moją sister i Martę do kina na Harryego Pottera

a my zaliczyliśmy dzisiaj z małą szczepienie.jeszcze jedno za miesiąc i z głowy na dłuższy czas

Bozenka moze kawke na crescent zaliczymy razem bo my tez idziemy zrobic malej zdjecie do paszportu :)
Justys Ty jeszcze nie widzialas malej pokoiku.... musze tam do konca sprzatnac i wtedy wkleje fotke jak wyszlo....
Martucha ja bardzo chetnie przyjde zobaczyc Twojego Mattiego :) tylko pisz kiedy Cie mozna odwiedzic.....
Krycha zeby odpoczac trzeba wykozystac babcie.... zostawic mala z babcia i gdzies sie wybrC W NIEZNANE :):):) mala poplacze i przestanie w koncu.... ja tak mysle przynajmniej ;-)

Hejka laski ja właśnie wróciłam z crescent szkoda że nie spotkałyśmy się Bożenko i Justyś :-(ale za to spotkałam Natalke :)));-)Nati ja napewno wpadne do Ciebie w czwartek a was dziewczynki zapraszam na piątek co wy na to??trza by było jakieś pępkowe zrobić hahah a sama nie lubie siedzieć a baaaaaaaaaaaaardzo się za wami stęskniłam więc napiszcie czy wam pasi oki?? Justyś sliczne dzieło:tak: Drozdusia ja z chęcią Ci wypożycze siostre zobaczysz że pród może być niezłą zabawą ciekawa tylko jestem co tej mojej Gośce w nocy się za sny śnią bo dzieci to się jej odechciało tzn. ciąży i porodu hahahh Alex ja nie wiem czy tu można wypożyczyć takie atrakcjwe wiem że można kupić bo sami chcieliśmy no i Gośka kupiła ale tej co myśmy chcieli brakło:)) KRYCHA MASZ RACJE WYKOŻYSTUJ ILE SIĘ DA I O ILE SIĘ DA HEHHEHEHEH

No szkoda ze sie Marto nie spotkalysmy... Bozenka dzieki za kawke :) moj Bart jest zachwycony Adaskiem :)
Marta mi nie bardzo pasuje piatek :( bo sie juz umowilam :( moze jakis inny termin plisss bo ja sie chce z wami wszystkimi spotkac :)

Ja bym bardzo chciałam wykorzystać babcie i Pyzę zostawić i już próbowałam, ale nic z tego nie wyszło:dry:... Płacz i zgrzytanie zębów!!!!!!!! Ale ja to sobie w końcu wszystko odbiję, poczekam cierpliwie i nadrobię zaległości! Hmm i na dobre to ja do Was wróce jak już w Limerick będę, bo tu nie mogę zaglądąć tak często jakbym chciała :-:)-p a stęskniłam się normalnie, że szok!!!!!! Ah, no i liczę, że jakieś spotkanko się odbędzie jak wrócę, bo mam takie zaległości towarzyskie, że wolę nawet o tym nie myśleć... Zmykam Oliwkę wykąpać, słodkich snów Wam życzę, do jutra, buziaki :-)

reklama
szkoda Martusia, że się rozminęliśmy, ja niestety nie mogę w piątek mam ferajnę na głowie

justysia dzięki za kawkowanie, ja zawszę chętna na takie kawki
wyślę ci fotę Bąbla w nowej czapce:-D:-D

alex ja nie wiem:zawstydzona/y:

krycha napisz kiedy przylatujesz bo nie pamiętam:zawstydzona/y:

dobranoc babki

Ostatnia edycja:
Do góry