reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)
OLIVCA ja tez daje herbatke koperkowa rozpuszczalna z bobovity mam tez rumiankowa:)i choc w wiekszosci mala pije moje mleko to od wczoraj wlasnie widze ze chetnie popija te herbatke:)a robie ja na zwyklej przegotowanej wodzie:)
dobra zmykam bo Andrzej karmi mala i idziemy na spacerek jakis....
pozdrawiam wszystkie i zycze milej niedzieli

reklama
Aga ja tu chyba z 10razy dzisiaj bylam i widze ze dalej nic sie nie dzije.... ja mam sterte do prasowania.... tatus poszedl kapac corcie ja ja nakarmie i lulu pojdzie... a ja do polnocy pewnie prasowac bede bo od okolo 3 tygodni nie wyprasowalam nawet jednej rzeczy Julki i taki tego final ze jak otwieram szafke to swieci pustkami wiec musze sie za to wziac...:wściekła/y::angry: jak ja nie lubie prasowac aaaajjjc!!!!!!!!!!

a ja jeszcze nie spie i tworze... to moje ostatnie dzielo :)
jutro wkleje zdjecia pokoiku :)
dobranoc kobitki :)

Załączniki

• 100_7751.jpg
    100_7751.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 34
Dzień dobry!!! Tęskniłyście za mną :-p??? Od dziś wracam do Was ;-)! Jeszcze raz gratuluję świerzo rozpakowanym mamuśkom, Wasze pociechy są ślicznuśkie :-D:-D:-D!!! A teraz szybko stukam co u nas, więc... Męża już mam w Irlandii i ciężko mi okropnie, bo nic nie mogę zrobić, ech... Zmieniam ja ciągle tej swojej Pyzie otoczenie i efekt jest taki, że ciagle mi przyn nodze stoi!!! Liczyłam na pożegnanie z piersią, ale jest na odwrót - Oliwka prawie w ogóle nie chce nic innego jeść :szok:, czasem czymś nas zaskoczy, ale rzadko... Zaczęła chodzić, na górze ma już 4 ząbki i pyskata jest jak nie wiem :baffled:! Nic nie wypoczęłam na tym urlopie :dry:... Hmmm, no ale się nie poddaję, mam jeszcze troszkę czasu, więc może się uda, kto wie ;-)... Miłego dnia Wam życzę i spadywuję do mojej marudki... Aaaaa i nie nadrobiłam jeszcze zaległości, dużo tego :szok:, ale zrobię to, na pewno!!!!!!!! Buźka :-)

dzień doberek
słoneczko wygląda:tak:
ja mam lekkie usprawiedliwienie: mam dwie nastolatki w domu :szok:
ale będę pisać...będę:tak:

krycha
witaj i pisz :tak::tak::-D:-D ale przegięcie z tym cyckiem masz:nerd:

justysia obejrzałam niezła twarzyczka , ty tak tworzysz?

aguś mała już polubiła herbatkę?

ciekawe jak tam Mati się miewa, chyba jest tatusiopodobny... nie uważacie?

a co u Adusi? natinke poproszę fotkę na priv wyślę ci mój adres mail

Hej laseczki ja już dzisiaj jestem ;-)Ale się za wami stęskniłam wo matko:-Dmusimy jakieś spotkanko wymyślić bo mamy tyyyyyyyyyle do poklachania hahahha :tak: Mati jest przesłodki jak narazie nawet nie wiemy że go mamy tylko śpi czasami coś zje ale to tak dosłownie jak nie śpi godziny w ciągu doby to jest dużo:))Położna była u mnie już wczoraj i oki:)) A mały skura zdjęta z mojego Marka ino ma WIĘCEJ włosków co było do przewidzenia hahahh:tak: A co do porodu to wieczorem o 22 tak jak mówiła Natalia dali mi tabletke o 23 sprawdzili skurcze i powiedzieli że nie podziałało ale mnie tam się coś zdawało że pobolewa m,nie szyjka i cosik się dzieje i faktycznie jak o 4 rano mnie siekło to szok przez te skurcze które mniewałam już wcześniej wszystko już miałam tak obolałe że masakra ale cóż koło 5 powiedziałam pielęgniarce że już nie moge i napewno to już TOOOO:))Byłam hepii ale bolało nieziemsko zbadali mnie i powiedzieli że mam jeszcze pochodzić spytali czy chce i tu magiczne słowo epidural a ja OCZYWIŚCIE! ale to twierdzili jeszcze nie czas! więc ja to kiedy??No to zaprowadzili mnie na porodówke koło 6 w międzyczasie przyjechała moja siostra bo tym razem rodziłam z Gosią zrobiłyśmy prezent mojemu bo nie wiedział że rodze a miał ciężką noc z Mareczkiem troche był zaskoczony ale przeszczęśliwy hahhaha(Oczywiście że zobaczył Matiego) Jak już Gośka przyjechała to mnie akurat przebiła pani wody i stwierdziła do Gosi że nie podadzą Epiduralu bo przy 4 to plum i już po wszystkim myśleli że nie zrozumiem a mi jak w pysk dali gas i do dzieła myślałam że wykituje normalnie się popłakałam choć gas powiem szczerze pomagał ale dawał haju hehehkoło 8 zlitowała się babka jak widziała jak się męczę i zawołała lekarza anastazjologa a ten mi litanie pół godzinną a ja mu że i tak nie rozumiem że ma walić tym epiduralem a On że musi dziewczyny myślałam że go wykastruje ale jak już dali to byłoooooooo lepiej nie znieczuliło mnie to całkowicie ale zawsze coś;-)a Gośka dawała czadu przy niej nie wiedziałam czy się śmiacz płakać czy jej wpierniczyć ale powiem że przy niej rodzenie to kupa rozrywkinawet pielęgniarka się uśmiała jak weszła a Ona z laciem na nienarodzonego maluch żeby się pospieszył bo mnie męczy a Ona głodna teraz fajnie się wspomina ale same wiecie:tak:A TERAZ IDE NA ZAKUPKI I SPACEREK Z MOIMI CHŁOPACZKAMI MUSZE SIE WYNAGRODZIĆ HAHAH:-D

reklama
Do góry