reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie wlasnie wstalam:-D
Bozenko Niunia zdrowa.... a spala wczoraj po tym basenie z 3 godziny a zawsze po poludniu to sobie drzemki 15minutowe urzadza... i nic nie mozna zrobic ale wczoraj to chlopaki zdazyli powynosic wszystko z pokoju gdzie Julcia bedzie mieszkac a ja posprzatalam wszystkie zakamarki dzisiaj tylko rynek zostal hihhii
Aga mi Jula po sma tez gorsze kupki robi niz po cow and gate ale po tym drugim to strasznie ulewala wiec wrocilismy do sma.... a jak ma wiekszy problem to robie jej sok jablkowy w sokowirowce i jest git.....

reklama
Hej dziewczynki dzięki za gratulki:);-):tak::-DJa już w domciu szczęśliwa haha:-D urodziłam wczoraj czyli 14 sierpnia o 11-11 Mati ważył niecałe 3600 i troszkę się namęczyliśmy ale najważniejsze że już po:) Dodam fotki w wolnej chwili na NK a jak będe wolniejsza to napisze co i jak:-Dpapatki

Marta witamy Ciebie i Mateuszka w domciu i na forum oczywiscie:)

a my wrocilismy z lazenia po sklepach:)w czwartek juz siostra moja do domu wraca:(

no nic.....ja jak zawsze ide sciagac mleko.........papatki

Marta witajj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a moje pokoikowe dzielo juz prawie gotowe tylko trzeba mebelki przeniesc i bedzie cacy... wieczorkiem wkleje fotki :)

Martuś jak to dobrze być w domku co?
Ms.Marple ja tak naprawdę to nie daję małej nic wiecej do picia niż tylko mleczko bo kupki ma w porządku, tylko tak biedna stęka ciągle i się pręży jakby parła więc chyba coś brzuszek daje popalić. A co mogę takiemu maleństwu dać do picia, samą przegotowaną wodę?

ja się już pożegnam laseczki bo po melisce jakoś mnie błogo zmuliło.a że córa śpi to trzeba korzystać.spokojnej nocy kobietki;-)

Ms.Marple ja tak naprawdę to nie daję małej nic wiecej do picia niż tylko mleczko bo kupki ma w porządku, tylko tak biedna stęka ciągle i się pręży jakby parła więc chyba coś brzuszek daje popalić. A co mogę takiemu maleństwu dać do picia, samą przegotowaną wodę?

olivco mi pediatra powiedziała, że dzieci jedzące mleczko z butli trzeba dopajać między karmieniami bo z piersi najpierw leci wodniste mleczko, którym dzidziuś się napije a dopiero później to tłuściejsze a jeśli dajesz mleko z butli to jest to tylko jedzenie a nie picie i rzeczywiście tak jest, ja myślałam , że Bąbel był głodny o on chciał po prostu pić, napił się i wytrzymywał do pory karmienia:tak:
na początku dawałam mu herbatkę koperkową ale wsypywałam mniej granulek niż było w przepisie, później coraz to mniej aż wreszcie przestałam i daję mu wodę mineralną ze sklepu taką jaką ja też piję
myślę, że przegotowana woda może być też --ale ja nie dawałam --daję mu taką ze sklepu mineralną-- może ktoś inny wie:sorry2:

martuś szybko cię wypuścili, super, że już w domku trzymajcie się ciepło

dobranoc babki

reklama
Do góry