reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hello,my po szczepieniu,mala byla bardzo dzielna i w ogole nie plakala :):):) Justys jeszcze raz dzieki za ''uzyczenia'' meza :)
faktycznie sliczniedzis bylo,domi sie wyszalal na dworze za wszystkie czasu,ciekawe czy pogoda sie uczyma do weekendu ??
tez mnie ciekawi jak tam marta...
buziaki!!!!

reklama
Witam;-)
No pogoda dzisiaj pierwsza klasa:-)
Drozdusia Ty faktycznie powinnas sie jakos wyciszyc.I zamiast sprzatac kiedy mała śpi zdrzemnij sie razem z nia. ;-)Albo podrzuc cioci Kasi:-D
Ms.Marple do dzieła kobieto. Zaczynasz następną kolejkę:-D
Martuana powodzenia!!!
I dzieki laski za info odnosnie tego zasilku na dziecko;-)

kochana ja nie sprzątam kiedy mała śpi bo ona ostatnio prawie wcale nie śpi:sorry2: sprzątam jak jest po prostu spokojna i zajmuje się sobą co zdarza się bardzo rzadko.a sprzątać przecież trzeba,chociaż czasami.
Lola już śpi i ja też w łóżeczku.popijam meliskę,zajadam się ptasim mleczkiem;-),ciasteczkami i na dokładkę mam jeszcze jogurciki i rybki w occie-pychotka bo robione przez tatę koleżanki:-p obejrzę jeszcze Rozmowy Nocą do poduszki i w kimonko.miłego wieczorku babeczki

ciekawe jak martuana się sprawuje:sorry2:

justyś to miałaś super relaks bo tam bardzo ładnie:tak:
Bąbel zjechał całe osiedle na rowerku i podobało mu się:-D

natinke pierwsze za tobą ja nie cierpię tych szczepień

camomile ja się nie pogniewam jeśli będziesz pierwsza:-D:-D:-D u mnie to może zejść na latka;-)

miejmy nadzieję, że nowe brzuchatki tutaj zawitają:-D:-D

beakta jak tam urlop spędziłaś ? wypoczęłaś? opowiadaj

a krycha obiecała ,że zajrzy i jej nie ma:cool:

acha zapomniałam, dzisiaj ujrzałam dwa ząbki na wierzchu, tyle, że to dwójki, więc mam w domu wampirka:szok:

Martuanna trzymamy wszystkie w kciuki, Drozdusia ja też ten film uwielbiam bo Różdżka to moja faworytka:) Ms.Marple jestem pewna że Adaś nawet z dwoma dwójkami wygląda jak dżentelmen:) Aguś dzięki wielkie za wszystkie informacje *)

a my dopiero wrocilismy .... Jula ma dzien dziecka i niewyapana spi w lozeczku... heheheh jutro rano sie nadrobi ta kapiel .... ja tez ide w kimono bo normalnie padam na pysk a jutro wielkie sprzatanie i przemeblowanie mnie czeka ahhh

dżem dobry:-) pogoda rzeczywiście ma być delikatnie deszczowa ale za to ma być ciepło.pora chyba kupić małej kalosze;-) właśnie co z Martuchą?może by do niej zadzwonić?ja niestety nie mam numeru:-(
Justysia no wiesz,dziecko na brudasa spać położyć????nu nu nu:-p
spadam na śniadanko a potem spacerek
acha zapomniałabym-kiedy pojawiają się te skurcze przepowiadające?nie pamiętam już a przecież niedawno byłam w ciąży z Laurą:sorry:

drozdusia przepowiadajace niebolesne pojawiaja sie po 20 tygodniu zdaje sie:)

a marta dostala wczoraj okolo 23 ten zel dopochwowy na wywolanie( powiedziala ze tabletke ale mnie sie wydaje ze oni raczej zel daja)......pozniej wysle eska do niej to bede wiedziec co i jak:)

olcia nie ma za co:) ty wiesz ze sluze pomoca w kazdej chwili:)
uciekam do obowiazkow papatki

reklama
to ja w nocy właśnie miałam tyle że mnie pobolewało.strasznie brzuch mi się napinał i był twardy jak jasna cholercia.już nawet chciałam po T dzwonić bo był w pracy ale poczekałam kilkanaście minut i przeszło.ale stracha miałam bo z Laurą nie miałam takich historii a skurcze przepowiadające miałam bardzo późno-koniec 8 początek 9 miesiąca.na szczęście dziś jest już ok;-)

Do góry