reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
widze ze juz wiecie:)
MARTA gratulki wielkie:)

a ja dzis dostalam PPSa Maji i list z benefitow ze od 1 wrzesnia juz jest naliczone za Majke rowniez .....i za sierpien dodatek mi zaplaca na male dziecko :)expresem sie uwineli:)super:)
poza tym poszwedalismy sie dzis po sklepach....wiekszosc to dla mojej chrzesniaczki pokupowalismy:)
aaa i kupilam dzis mleko dla glodnych cow and gate....zobaczymy jak po tym bedzie.....sma nawet niezle tolerowala ale sprawdze teraz te.....i smoczek w ruch poszedl....bo normalnie ciagle glodna i glodna i butle pije tak smoka ciagnie a potem wszystko zwraca bo przeciez ile mozna jesc???????????no i smoka zaciagnela i spi......a mialam uchowac ja od tego przyzwyczajenia ech,,....ale lepiej smoka niech pociagnie niz mialaby przeginac z jedzeniem i wymiotowac:):):)

Bozenko pic nie chce......wypluwa...kupilam dzis herbatke koperkowa i rumiankowa....bo troszke pobolewal ja brzuszek po tym sztucznym mleku chyba....jak na razie nie chce tego pic ale zobaczymy,.....moze sie przekona......teraz spi juz godzine prawie.....chyba ten smok ja uspokoil.....zobaczymy.....

reklama
Bozenko pic nie chce......wypluwa...kupilam dzis herbatke koperkowa i rumiankowa....bo troszke pobolewal ja brzuszek po tym sztucznym mleku chyba....jak na razie nie chce tego pic ale zobaczymy,.....moze sie przekona......teraz spi juz godzine prawie.....chyba ten smok ja uspokoil.....zobaczymy.....

Bąbel też na początku nie chciał ale trzeba dopajać przy sztucznym mleku :sorry2:Bąbel jak już się przekonał to pił jak najęty i do tej pory wody nie odmawia nigdy:-D:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry