reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

o kurczęta chwile mnie nie było a 3 stroniczki:szok::-D

martuana trzymam kciuki :tak::-D:-D oby wszystko sprawnie poszło i dzieciątko zdrowe się urodziło:tak::tak: trzymaj się kochana

drozdusia
tym razem zamiast Laurze to sobie zaaplikuj meliski:tak::tak:, nie możesz się tak denerwować kobito:shocked2:

justysia ja jestem zawsze chętna na polatanie po sklepach w miłym towarzystwie:tak::tak::tak:zaraz obejrzę fanty:-D:-D rowerek już skręcony i Bąbel już się przejechał na nim po podwórku:-D

camomile ja dostałam to z miesiąc temu i miałam wpisać tam adres Bąbla GP

beakta nareszcie wróciłaś;-) wyglądasz rewelacyjnie posłużyło ci to urlopowanie:-D

olivco właśnie piję wiśniówkę z colą za twoje zdrowie;-):-D:-D:-D

hehe dzisiaj nie prasuję ..wypiję i idę uderzyć w kimono:-D:-D

reklama
Ms.Marple dzięki, że w końcu się ktoś nade mną zlitował, może mi ochotka na chwilkę przejdzie:)
Camomile moja znajoma też dostała, chodziło o potwierdzenie, że razem z dziećmi jest tutaj, zrobiła to przez gp ale ten się już teraz wycfanił i 50eu za to wziął, wszystko im odesłała a pieniędzy nie dostała, zadzwoniłyśmy a oni że weryfikują wszystkich i wstrzymują a akurat w sierpniu mieli wyrównać za dwa miesiące, hmmm szukają gdzie tylko mogą....
Martuanna w mojej głowie tp teraz tylko Ty siedzisz, pauszki mam skrzyżowane:tak:Póki możesz to się wyśpij bo ja przez trzy dni nie spałam, na piłce zasypiałam i w przerwach między skurczami, mam nadzieję ze Cię to minie.

Ms.marple i jak sie fumflowi jazda probna podobala??;-)
Olivca a ja nie wypije za Ciebie dluuugo (chyba ze herbatke ) bo nie mam zamiaru latac pol nocy na dol po picie... tak mnie suszylo ze szok hihihih napisz nam tu lepiej jak sie Majeczka czuje????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie rozpijasz towarzystwo:-D i jakies nowe fotki przeslij :tak:
Aga kolejna porcja laszkow czeka :):):) i mysle ze za tydzien znowu cos sie znajdzie....

super Justys.....z gory dziekuje:)
OLIVCA doszedl ten 2 mail ze zdjeciami naszej Maji????bo nie wiem
a nasza juz dawno wykapana i spi jak susel....nawet sie dzis do cyca przyssala:) ale tylko raz....ale ze 20 minut wytrwala:) dobry znak:)moze jakos pojdzie:)
my dzis caly dzien w domku przesiedzielismy bo jakos wylezc mnie sie nie chcialo:( wogole to chcialabym zeby ktos tak z 10 kilo ode mnie zabral wrrrrr.....moze lepiej bym sie poczula......ech.....no nic.....wcieram mazidelka moze jakos zleza te kilosy i skora bedzie lepiej wygladac.....szkoda tylko ze nie mozna pstryknac palcami ot tak i miec idealna figure......
no nic.....trzeba to jakos przetrwac.....
ide sciagac mleko bo zaczynam smecic.....a mala pewno zaraz sie obudzi.....
dobranoc......do juterka...no chyba ze mnie pokusi i jeszcze zajrze:)

o jejj ile do poczytania..
beata witaj spowrotem :)
marta jeszcze raz powodzonka kochana!!!!!!!!!!!!
camomoile mi przyslali papery z tego rodzinnego,ze podalam zlego pps..i mam wypelniac od nowa wszystkie papiery w tym tez chcieli numer rezydenta..ale zadzwonilam tam i pps jest jednak dobry i stwierdzili,ze tylko mam wypelnic papiery dotyczace malej.mysle,ze oni coraz bardziej kabinuja byle komus tego rodzinnego nie zaplacic!
a co do karmienia piersia to ja dominika karmilam 6 miesiecy i z odstawieniem i zasypianiem malego nie mialam zadnych problemow,ale widze,ze ada zaczyna wymuszac cycka przy zasypianiu ...narazie sie nie daje,ale nie wiem jak dlugo zdolam sie opierac :)
a na drinka to ja mam tez ochotke i to duza..my to mamy przerabane,facet nie musi sobie odmawiac!!
kaja przykro mi z powodu twojego zdrówka,ale napewno bedzie dobrze :)))trzymaj sie!!
jutro mamy szczepienie,bedzie placz :(((
dobrej nocy kochane!!!!

Ostatnia edycja:
Witam się dziś pierwsza JAAAAAAAAAAAA hahah:-D Spałam jak suseł nawet Malik się zbytnio nie budził do mleczka:tak:i właśnie robie kawcie bo potem znowu bezkofeinowa hahawczoraj potwierdziłam babce że chce karmić piersią a potem dopiero się zastanowiłam hihi no ale zobaczymy przynajmniej początki niech są cycusiowe:-)Czuje się jak przed wielkim wydażeniem :-D:tak:;-)żebym nie musiała płakać haha:-D:-)ale poboli i minie a maleństwo w końcu z nami będzie jak ja się ciesze adrenalina to ma górny poziom;-)Dzięki za miłe wsparcie jak która będzie w centrum to zapraszam do szpitala;-):))))Całuski i do zobaczyska:-D

dzień doberek
martuana trzymaj się kochana, już niedługo poprzytulasz maleństwo:tak:

kurczę ciężaróweczki nam się powoli kończą :sorry2: która następna w kolejce?:-D:-D:-D

reklama
dzień dobry.Martuana powodzonka:-)
Bożenka pragnę zauważyć że jeszcze ja zostałam;-) i jeszcze chwilkę będę ciężarówką a do grudnia może ktoś przybędzie:tak: także jest nadzieja

ja już od dawna nie śpię-nocka jak zwykle do d..y,spałam jakieś 2 godziny.zaczynam nienawidzieć swoje piersi:sorry: to przez nie całe to zamieszanie.ach tam...
posprzątałam z tej frustracji cały dom.mała zajęła się sobą więc miałam okazję.no i mogłam się wyżyć fizycznie i udało mi się nie zasnąć na stojąco:sorry: spadam na kawusię,miłego dzionka

Do góry