reklama
D
drozdusia
Gość
no i trzeba coś z tym zrobić bo statystyki nam się pogorszą:-) kto następny zadba o nasz przyrost naturalny i o to żeby suwaczki nie wyginęły??
alex2339
Fanka BB :)
Dziendoberek
MARTUANA trzymam mocno kciuki
zapowiada sie piekny dzionek
No wlasnie DROZDUSIA tylko ty zostalas na placu boju a mi suwaczkow juz wystarczy moze BOZENKA sprawi babelkowi baraciszka albo siostrzyczke;-);-);-)
MARTUANA trzymam mocno kciuki
zapowiada sie piekny dzionek
No wlasnie DROZDUSIA tylko ty zostalas na placu boju a mi suwaczkow juz wystarczy moze BOZENKA sprawi babelkowi baraciszka albo siostrzyczke;-);-);-)
no to ja myślę że te które już mają jakąś przerwę i dzieciaczki fajne odchowane to mogą nam znowu podwyższyć statystyki Drozdusia ja też mało śpię, mimo że mama jest to i tak się budzę przy każdym karmieniu a dzis to co półtorej godzinki. Jak to będzie jak sama zostanę to nie mam pojęcia.
Aguś ja nie dostałam zadnego maila od Ciebie, tylko zdjęcie na telefon i nie więcej, wysyłaj jeszcze raz aż do bólu Mi też by się przydało tak z minimum 10kg zrzucić, ale cóż trzeba poczekać. A jakie Ty mazidła używasz bo większość tych na schudnięcie jest zabroniona podczas karmienia, czy masz coś innego?
Justyś Maja jest grzeczniutka tylko niecierpliwa strasznie jak chce jeść, czasem nam nawet minutki nie da bo chce już, normalnie jak jej tata kiedy jest głodny No i z piersią się jeszcze nie moze przeprosić, jeden dzień lepszy a potem na drugi marudzi i tak w kółko, zaczynam tracić nadzieję czy będę mogła należeć do tych wybranych matek karmiących piersią, na razie pompka mi pomaga
Aguś ja nie dostałam zadnego maila od Ciebie, tylko zdjęcie na telefon i nie więcej, wysyłaj jeszcze raz aż do bólu Mi też by się przydało tak z minimum 10kg zrzucić, ale cóż trzeba poczekać. A jakie Ty mazidła używasz bo większość tych na schudnięcie jest zabroniona podczas karmienia, czy masz coś innego?
Justyś Maja jest grzeczniutka tylko niecierpliwa strasznie jak chce jeść, czasem nam nawet minutki nie da bo chce już, normalnie jak jej tata kiedy jest głodny No i z piersią się jeszcze nie moze przeprosić, jeden dzień lepszy a potem na drugi marudzi i tak w kółko, zaczynam tracić nadzieję czy będę mogła należeć do tych wybranych matek karmiących piersią, na razie pompka mi pomaga
Ostatnia edycja:
alex masz rację chyba moja kolejka nadeszła jestem najstarsza i mam najmniej dzieci
olivco tylko się nie zamartwiaj, karmienie piersią to nie jest żaden przywilej --albo się uda albo nie, przez to nie jesteś ani lepszą ani gorszą matką
ciekawe jak tam nasza martuana
u mnie wyszło słoneczko po obiedzie pójdziemy pojeździć rowerkiem
olivco tylko się nie zamartwiaj, karmienie piersią to nie jest żaden przywilej --albo się uda albo nie, przez to nie jesteś ani lepszą ani gorszą matką
ciekawe jak tam nasza martuana
u mnie wyszło słoneczko po obiedzie pójdziemy pojeździć rowerkiem
D
drozdusia
Gość
u nas też piękna pogoda-wręcz upalna.właśnie wróciliśmy z miasta i szykujemy się do obiadku.potem pewnie jakiś spacerek.aż grzech siedzieć w domu w taką pogodę
D
drozdusia
Gość
Laura też dzisiaj pośmigała na rowerku.a potem buszowała po ogródku.oby pogoda utrzymała się dłużej.są jakieś wieści o Martuanie?
Witam;-)
No pogoda dzisiaj pierwsza klasa:-)
Drozdusia Ty faktycznie powinnas sie jakos wyciszyc.I zamiast sprzatac kiedy mała śpi zdrzemnij sie razem z nia. ;-)Albo podrzuc cioci Kasi
Ms.Marple do dzieła kobieto. Zaczynasz następną kolejkę
Martuana powodzenia!!!
I dzieki laski za info odnosnie tego zasilku na dziecko;-)
No pogoda dzisiaj pierwsza klasa:-)
Drozdusia Ty faktycznie powinnas sie jakos wyciszyc.I zamiast sprzatac kiedy mała śpi zdrzemnij sie razem z nia. ;-)Albo podrzuc cioci Kasi
Ms.Marple do dzieła kobieto. Zaczynasz następną kolejkę
Martuana powodzenia!!!
I dzieki laski za info odnosnie tego zasilku na dziecko;-)
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
my wlasnie wrocilismy z nad jeziorka w lahg gur... cudownie tak posiedzziec na trawce nad woda a teraz do mojej bedt friwnd jedziemy posiedziec bede pozniej
ciekawe jak tam Martuana ??
Bozenka jak fumfel... pewnie mial radoche hihihi
ciekawe jak tam Martuana ??
Bozenka jak fumfel... pewnie mial radoche hihihi