reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no właśnie Natinke szkoda:-( dzieciaki zawsze wiedzą kiedy zarwać nockę.moja Laura przeważnie stwarza problemy kiedy to jest najmniej potrzebne.od rana wisi mi na nodze i piszczy.chyba nie podoba się jej że mamusia usiłuje coś przygotować:sorry2: w nocy też bez rewelacji. może jednak zmienisz zdanie?

zapomniałabym-moja córa ostatnio zrobiła się bardzo całuśna i lepka do wszystkich,nawet do obcych.wycałowała nawet i wyściskała panią doktor w szpitalu a ostatnio na spacerze znalazła sobie przyjaciółkę i jej też nie odpuściła,tylko popatrzcie

Załączniki

• kk.jpg
    kk.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziendoberek
pogoda sie pogorszyla i senna sie zrobilam

Drozdusia twoja corcia to by sie musiala spotkac z moim synkiem bo on tez taki calusny kazdego wycaluje i wysciska ja to juz jestem wycalowana za wszystkie czasy

Witam się dziewczynki:))Ja już po materniti iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cała szczęśliwa bo jutro o 2 mam się stawić w szpitalu i nie jestem pewna czy będą mi wywoływać czy robić od razu cesarke bo lekarz mówił o cesarce ale dla mnie już nieważne byle było pooo:tak:Na moje oko to wydaje mi się że jutro dadzą mi coś na wywołanie a jak nie poskutkuje to zrobią w piątek rano cesarke ale okaże się juterkiem ;-)także trzymajcie kciuki bo kończe z dwupakiem raz na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i miłego spotkanka:)

Dzięki ALEX miło z Twojej strony ;-)Usiadłam teraz na chwilkę i nie wiem za co mam się zabrać żeby moim ulżyć w mojej nieobecności i coby wszystko było na super jak wyjde hehhe i nic mi nie przychodzi do głowizny:))

Martus trzymam w kciuki!!! Dla ielu osób 13ty jest bardzo szczęśliwy więc mam nadzieję że tak będzie z Tobą i wreszcie poznamy Mateuszka:happy2:

Justyś a mi drink tak się marzy że hej!!! Wypij w moim imieniu jednego proszę:-)

reklama
Martus trzymam w kciuki!!! Dla ielu osób 13ty jest bardzo szczęśliwy więc mam nadzieję że tak będzie z Tobą i wreszcie poznamy Mateuszka:happy2:

Justyś a mi drink tak się marzy że hej!!! Wypij w moim imieniu jednego proszę:-)
Oleńko ja się urodziłam 13 także nie jest zle a uważam się za wieeeeeeeeeeeeeelką szczęściarę ale właśnie zajżałam w karte a tam mam wpisaną cesarke na 14 dlatego jutro chcą żebym przyjechała a pojutrze rano cięcie :tak:chyba jutro się dowiem hehehh już się doczekać nie moge ;-)Jakbym w totka wygrała a chyba powinnam się bać:-D:-);-)A o drinku to nie wspomne ja to już mam abstynencji ze 3 lata jak nie więcej bo odkąd zaszłam z Malikiem w ciąże potem karmiłam a w międzyczasie ciąża o rajciu teraz jak zaczne to nie skończe hiihih jeszcze musiałabym lubieć hihihi:-D

Do góry