reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

drozdusia Ty uwazaj bo jeszcze bedziesz kolejna wyprawke kupowac jak plec sie zmieni...hehehheh.....tak jak ja:)

oj Bozenko....zeby to jeszcze potem wykorzystac a tak jak ja to wiesz.....nie planuje wiecej dzieci......chyba:):):):) hahhaha

reklama
ojjj kochane nie wiecie ile ja mam ciuszkow dla Julci do roku juz jest ubrana normalnie szok a co pojde na crescent albo na lumpka pojade to tez cos do domu przywleke... ja zeby jej nie kupowac laszkow to musialabym w domu byc zamknieta hihiih juz nawet mi nic nie potrzeba wszystko dla Julci!!!!!!!!!!
ojjj ale co tam takie babeczki sa!!!!!!!!!!!!
jutro tez pewnie cos kupie no bo przeciez w miescie bede

a tak w ogole to drinkuje z mezusiem i mam ndzieje ze bedziemy mieli mily wieczorek..... wiec zegnam sie z wami dziewczynki do juterka ;-)

Justys napisz mi na priva adres i jak do Ciebie dojechac bo zielona jestem :)

Justyś tylko nie przesadź z tymi drinkami bo jutro kacyk murowany;-) a dobrze by było gdybyś była w formie.na priva wysyłam ci już adres

Aguś też o tym myślałam ale nie mogę się powstrzymać.zawsze podobały mi się ciuszki dla chłopców.i tak że jeszcze wózka nie mam:tak:
zmykam do łóżeczka poczytać i spać,spokojnej nocy

Drozduisa poczekaj jeszcze z wozkiem moze jakas super okazja sie trafi :):):) jeszcze masz sporo czasu choc ja juz w 3 miesiacu mialam wozio ale ja to ja hiihiihi pierwsze moje dziecie wiec mozna bylo mi to wybaczyc hihhhii

ciekawe gdzie sie podziala nasza nowa kolezanka Sylwia pisala do nas z Pl i nagle zamilkla... mam nadzieje ze sie jeszcze pojawi bo fajnie jak sie nowe mamuski pojawiaja wiecej spotkan sie wtedy szykuje i nie ma nudyyyyy

wiecie co dziewczynki ja bede musiala wrocic do pracy po maciezynskim niestety nas sytuacja zmusiala do tego nie wiem jak ja to zrobie nie wyobrazam so9bie pol dnia bez mojej ksiezniczki az mi sie wyc chce

a tak w ogole to jutro bede miala kaca normalnie szok ledwo chodze i pisze sto razy jedno zdanie musze poprawiac zeby mialo sens hihihhi ale ze mna to tak zawsze jak podrinkuje raz na rok hhihhi ale bez obawy jutro rano wstaje i melduje sie u Justychy... ja nawet po zlej nocce potrafie sie zebrac w sobie ooo dzizys :-D:-D:-D spijcie slodko laseczki :)

dzień doberek
a mnie przed kacem uratowało prasowanie;-)
wlałam sobie kieliszek wina i przypomniało mi się, że prasowanie czeka:wściekła/y:więc zamiast kaca tylko spociłam się przy desce :-D:-D:-D

nie ma jak to relaks:dry:

dzień dobry.widzę że Justysia porządziła:-) za to Bożenka obeszła się smakiem:-p jak to jest że my baby nie możemy czasami sobie odpuścić i nic nie robić?tylko relaks... ale nie bo przecież zawsze jest coś do zrobienia.jak nie zrobimy czegoś dzisiaj tylko jutro to pewnie świat się zawali:sorry2: też cierpię na to schorzenie.a może to mamuśki tak mają że nie potrafią już wyluzować?:confused:
Justyś ja wózek dla Laury miałam już w czwartym miesiącu i potem oczywiście był w promocji o połowę tańszy.ale nie mogłam się doczekać.teraz i tak długo wytrzymałam. mam już upatrzony jeden na ebayu i nie spodziewam się żadnych nowości bo wybór podwójnych wózków jest bardzo ograniczony.chyba że nowości cenowe;-) zmykam przygotować jakąś sałatkę i wygrzebać jakieś słodkości co z głodu nie popadamy:-D

dzień dobry.widzę że Justysia porządziła:-) za to Bożenka obeszła się smakiem:-p jak to jest że my baby nie możemy czasami sobie odpuścić i nic nie robić?tylko relaks... ale nie bo przecież zawsze jest coś do zrobienia.jak nie zrobimy czegoś dzisiaj tylko jutro to pewnie świat się zawali:sorry2: też cierpię na to schorzenie.a może to mamuśki tak mają że nie potrafią już wyluzować?:confused:

no właśnie kurczęta:dry::dry: trzeba by się przeprogramować :-D:-D

reklama
Do góry