reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hejo,dzieci spia to mozna na kompie posiedziec :)
tak drozdusia chodzilo mi o ciebie,z ta choroba.pisalas,ze nie chcesz mi zarazkow przywiesc :) i camomile tez pisala cos o katarku chyba..?no wiec teraz czekam na propozycje kiedy chcecie do nas wpasc..mi pasuje prawie zawsze!a co do srody mhh to nie wiem..dominika nie mam z kim zostawic a napewno znowu bedzie marudzc...wiec nie wiem czy to ma sens bo pewnie nie usiade ani na chwie...
dobra spadam do wyrka!!papatki

reklama
Olivca chodziło mi o to że fajnie jak na początku dzidzia tylko je,robi kupkę i śpi.potem już potrzebuje więcej uwagi.a jak ma się takiego diablaczka jak moja Laura to można usiąść na tyłek:-) i jakoś tak spokojnie spała jak była malutka.a teraz?nawet przez sen biega,kręci się i często wybudza.nawet najmniejszy dźwięk jest w stanie wybić ją ze snu:sorry2: no ale każde dziecko jest inne także nie trać nadziei:tak:
Natinke nie zastanawiaj się tylko przybywaj.nie chce mi się wierzyć że taki mężczyzna jak Dominik będzie marudził.a jeśli nawet to damy radę.znajdziemy mu jakieś zajęcie.moja mała już zdrowiutka także bądź spokojna o Adusię.
już się w sumie żegnałam a jeszcze mnie korciło żeby zajrzeć:-p ale teraz to już naprawdę zmykam bo jutro znowu będę marudzić że mała nie dała pospać;-) dobrej nocy

i ja przyszlam zobaczyc co slychac:)
ja siedze i czekam az Maja sie obudzi coby ja nakarmic i do wyrka....spac mi sie chce jak nie wiem co no ale coz.....sluzba nie druzba:)
aaa zarejestrowalismy dzisiaj mala oficjalnie zacertyfikowana jako MAYA AGNIESZKA KANIOS:):):):) ...przynajmniej jedno z glowy;)
no nic.....trza sie zabierac.....
przytachalam katalog z argosa nowy to se poogladam:)
dobranoc kobiety:)
do jutra:)
aaaaa OLIVCA ja nie wiem dlaczego nic nie dostalas...zaraz wysle kolejnego maila:)

dzieńdoberek

niu aguś gratuluję :-D:-D
ooo to juz nowy katalog w argosie jest? muszę i ja tam podjechać:sorry2:

drozdusia i olivca racyja:-D jak sąsiadka mi mówiła, żebym uczyła Bąbla raczkować to kazałam jej spadać na szczaw;-):-D:-D bo chciałam jeszcze trochę spokoju mieć, kiedy kładziesz dziecko w jedno miejsce i tam go znajdujesz:-D:-D:-D teraz muszę mieć oczy dookoła głowy non stop

muszę lecieć kupsko wyjąć bo mi fumfel zaczadził cały dom :nerd:

dzień doberek. to teraz oficjalnie możemy już powitać Mayę Agnieszkę Kanios w naszej społeczności:-)
wstawiłam obiadek i chyba cosik porobię w domku.sama nie wiem co.może poodkurzam.a Laura dzisiaj próbowała przyssać się do mojego cycka jak zakładałam stanik:-D super widok jak tak zbliżała się do mnie z rozdziawioną gębulką:shocked2: widać dwa tygodnie to za mało żeby zapomniała i jej się odechciało.

i jak tam laseczki?wiecie już o której mnie jutro zaatakujecie?
miłego dzionka

Witam;-) Jestem po tym naszym urlopie tak zmeczona ze nawet pisać mi się nie chce, nie mówiąc już o wyjściach z domku:baffled: Z łóżka mogłabym nie wstawać. A co do jutra to wpadnę jak tylko wstanę i przygotuję nas oboje czyli pewnie też koło południa. Dam znać smskiem;-)
Olivca trudno w to uwierzyć ale dziewczyny mają rację. Pączuś jeszcze nie chodzi ale w ciągu dnia nawet kawy dobrze wypić nie mogę:baffled: A noce to teraz jakiś koszmar. Dobrze śpi do ok 2 a potem co godzinę po kilka razy muszę wstawać i usypiać co nie należy do rzeczy łatwych. Najfajnieszym dla mnie okresem były jego 3-4 miesiące, kiedy to spał cale noce a w dzien sam sie ladnie bawil albo lezal tylko w lezaczku.Ehhhh. Jaka szkoda ....

reklama
:-D:-D:-D Hej, hej!!! W końcu dobiłam się do kompa, ale na krótko buuuuuu:-(!!!!!!!! Ale po 15.08 przenoszę się do mamy i męlduję się codziennie i w końcu nadrobię też to co tu nastukałyście ;-)!!!!! A póki co OGROMNE GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH MAMUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najszybciej jak się da przyglądnę się Waszym pociechom, już nie mogę się doczekać hihihihihihihihihihihi :tak::-)! Zmykam, Kochane... Tęskniem przeokropnie i zdradzę Wam, że zostaję z Wami jeszcze jeden roczek :-p!!! Pozdrawiam gorąco i do poklikania już niedługo hehehehehehehehe... Miłego dzionka, papatki

Do góry