reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam :)))Bozenka fajnie,ze jestes spowroem!!!i serdecznie zapraszam..tak jak pozostale panie,jak juz pozdrowiejecie to mam nadzieje,ze wkoncu sie was doczekam!
u nas oki chrostki tak brzydko wygladaja,ale nie bede niczym smarowac,poczekam az same zejda,jesli julci zeszly..justysia mam juz adaptery,wiec mozemy sie na spacer wybrac razem,jak tylko pogoda dopisze:)
milego dnia!!

reklama
Bozenka witaj... w koncu zawitalas!!!!!!!!!!!!:-D
Natinke ja bardzo chetnie sie na spacerek wybiore:tak:
wlasnie gdzie Martuana:confused:
Agus moge dzisiaj wpasc do was:confused: mam kilka ciuszkow dla malej i perfumy dla Ciebie.....;-) a bedziemy w super quinn wiec to tak po drodze :tak:
Drozdusia ja oczywiscie w srode bede :-)

Cześć dziewczyny:);-)Sorki że się nie odzywałam ale przez weekend miałam Marka i chce mu udowodnić że potrafie bez kompa haah:-Dtylko ciekawe czy On też potrafi:-D:-)wczoraj byliśmy w tych ogrodack w Kila.....cośtam dalej pewnie wiecie oco chodzi? było pięknie ale mój był skichany co chwilke popytywał jak się czuje bo to jednak kawałwk a jak mu jeszcze powiedziałam jak Adze szybko poszło to stwierdził że najwyższy czas się zbierać uśmiałam się z niego jak nigdy:-D;-):-)ale faktycznie jak wracaliśmy troche już byłam zmęczona i coś mnie zbierało aż sama się zastanawiałam czy to to czy zaś straszaki ale oczywiście złego nie bierze hehhe:)))BOŻENKO suuuuper że jesteś:-) A ja w środe do materniti ciekawe co mi powiedzą ??Ale jak znam życie to jeszcze pochodze w tej ciąży Ten u góry chyba chce żebym się nią nacieeszyła i nie zachciało mi się znowu:-):tak:

Oj Justyś jesteś kochana sama też sobie tego życze ale chyba nie umiem się wysłuchać a P. Bóg to mnie już nie słucha :-(ale cóż pozostaje czeeeeeeeekanie:))Ale chciałab:-(ym już poprzytulać Matiego;-) W dodatku w sklepach już mi się nic nie podoba więc się nuuuuuudze:-Dhaha

ufff przespałam się trochę z Bąblem bo wróciłam z deficytem snu:wściekła/y: a nie jak sobie obiecałam wypoczęta:nerd:

martuś jeśli nie urodzisz do środy to już ci wyznaczą termin na wywołanie i już będziesz się lepiej czuła:tak::tak:

ta środa u drozdusi? bo nie nie kaman i kto chory?:dry::zawstydzona/y:

a do natinke kiedy?:zawstydzona/y:

zakręcona jestem jak naleśnik i szczerze mówiąc nie mogę się jeszcze odnaleźć:baffled:

Martac ciesz sie ta nuda poki mozesz :):):):-D
a tak w ogole to ja nie wiem jak Ty sie mozesz nudzic z 3 dzieciakow w domu.... a i jeszcze jadno sliczne zdjecia z Killarney powklejalas na nk :) cudna rodzinka... jak z okladki :):):)

reklama
zgadza się-środa u mnie.jeśli chodzi o godzinę to jak wam pasuje.a kto chory to nie wiem.ja pisałam do natinke która zapraszała do siebie że chciałam ją odwiedzić jak wróciłam z Polski ale mała mi zachorowałą.więc to może o to chodziło.nie mam do niej numeru a myślałam że też się zjawi w środę.macie do niej numer na koma?może zabrałaby się np z Justysią?a ty Bożenka masz się zjawić obligatoryjnie:-) w końcu długo cię nie było.liczę też na Camomile.a ty Martuana na którą masz maternity?może też dasz radę wpaść chociaż na chwilkę.
byłam dziś na Parkwayu i spotkałam Agę-miałam okazję więc zobaczyć malutką.słodki bąbelek.spała sobie jak aniołek.początki są fajne.potem jest już tylko gorzej:sorry2:

Do góry