Justyś ja mam Materniti na10-30 i to na pewno troche potrwa Ale jak coś się szybciej wyklaruje to kto wie daj mi adresa na priwa co??a spotkałam Natinke z bąbelkami śliczną ma tą księżniczkę;-) Natinko to Ty w środe jedz do Justynki bo my byłyśmy umówione a ja do Ciebie wpadne innym razem cobyś nie miała zaległości i mogła się spotkać z laseczkami ;-)bo ze mną to niewiadoma mam cichą nadziejkę że do środy coś się wyklaruje albo że mnie w środe zbadają i powiedząPANI MARTO ROZWARCIE JU;-)Ż SIĘ POWIĘKSZYŁO A WIĘC DZIŚ RODZIMY HEHEHEH
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Ms Marple mi sie podoba tylko dla babelka inny kolor bedziesz brala??
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejo
justynko napisalam Ci zamowienie.....dziekuje za expresowe odwiedzinki i ciuszki
Drozdusia ja Ciebie w koncu tez nawiedze ale jak juz gosci pojada
dobra
uciekam wypic kawke i mleko sciagac
papatki
justynko napisalam Ci zamowienie.....dziekuje za expresowe odwiedzinki i ciuszki
Drozdusia ja Ciebie w koncu tez nawiedze ale jak juz gosci pojada
dobra
uciekam wypic kawke i mleko sciagac
papatki
Bożenko z tego co wiem to jest świetny moja siostra ma i jest zadowolona ale dużo znajomków też go ma i sobie chwali na pewno go wykożystaszwidziałam taki zielonkawy śliczniutki)martuana oby będziemy trzymać kciuki
babki chcę kupić bąblowi rowerek wkleję linka, co powiecie o takim modelu?
D
drozdusia
Gość
martuana oby będziemy trzymać kciuki
babki chcę kupić bąblowi rowerek wkleję linka, co powiecie o takim modelu?
polecam.Laura dostała taki na roczek.córka znajomych też ma taki i są zadowoleni.widziałam jeszcze taki w kolorze pomarańczowo zielonym
D
drozdusia
Gość
a co tu tak puściutko?malutka nareszcie zasnęła więc jest chwila żeby wskoczyć pod prysznic,schrupać coś i do wyrka bo noce ostatnio ciężkie żebyście widziały co Laura wyprawia przez sen.zasuwa po całym łóżeczku,obija się o szczebelki i w efekcie co chwila wybudza:-( myślę już o kupnie większego łoża bo zdaje się że potrzebuje więcej przestrzeni a już tak ładnie i spokojnie spała...trwało to tylko chwilunię i proszę spokojnej nocy babeczki,kolorowych i słodkich;-)
reklama
Agus a moj mail pusty, nie dostalam nic Moze przesle Ci cos a Ty tylko odpowiesz co?
Hej Drozdusia a co to znaczy, ze potem tylko gorzej??Ja wlasnie nie moge sie doczekac tego potem bo malutka tylko je i je, co dwie godziny i troche juz tesknie za dobrym snem...
Natinke a co to jest to co potrzebowalas do wozka bo ja jeszcze nie jarze tych rzeczy...
Martus nie bluznij kobietko, tam na gorze wiedza ze dzidzi najlepiej w brzuszkuA jak sie zdecyduje na wyjscie to bedzie szybka decyzja i juz
Hej Drozdusia a co to znaczy, ze potem tylko gorzej??Ja wlasnie nie moge sie doczekac tego potem bo malutka tylko je i je, co dwie godziny i troche juz tesknie za dobrym snem...
Natinke a co to jest to co potrzebowalas do wozka bo ja jeszcze nie jarze tych rzeczy...
Martus nie bluznij kobietko, tam na gorze wiedza ze dzidzi najlepiej w brzuszkuA jak sie zdecyduje na wyjscie to bedzie szybka decyzja i juz