reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justyś ja mam Materniti na10-30 i to na pewno troche potrwa:) Ale jak coś się szybciej wyklaruje to kto wie daj mi adresa na priwa co??a spotkałam Natinke z bąbelkami śliczną ma tą księżniczkę;-) Natinko to Ty w środe jedz do Justynki bo my byłyśmy umówione a ja do Ciebie wpadne innym razem cobyś nie miała zaległości i mogła się spotkać z laseczkami ;-)bo ze mną to niewiadoma mam cichą nadziejkę że do środy coś się wyklaruje albo że mnie w środe zbadają i powiedząPANI MARTO ROZWARCIE JU;-)Ż SIĘ POWIĘKSZYŁO A WIĘC DZIŚ RODZIMY HEHEHEH:-D:-D:-D

reklama
martuana oby:tak: będziemy trzymać kciuki:-D:-D:-D

babki chcę kupić bąblowi rowerek wkleję linka, co powiecie o takim modelu?
G02556_M.jpg

hejo:)
justynko napisalam Ci zamowienie.....dziekuje za expresowe odwiedzinki i ciuszki:)

Drozdusia ja Ciebie w koncu tez nawiedze ale jak juz gosci pojada:)

dobra
uciekam wypic kawke i mleko sciagac
papatki

a co tu tak puściutko?malutka nareszcie zasnęła więc jest chwila żeby wskoczyć pod prysznic,schrupać coś i do wyrka bo noce ostatnio ciężkie:sorry2: żebyście widziały co Laura wyprawia przez sen.zasuwa po całym łóżeczku,obija się o szczebelki i w efekcie co chwila wybudza:-( myślę już o kupnie większego łoża bo zdaje się że potrzebuje więcej przestrzeni:baffled: a już tak ładnie i spokojnie spała...trwało to tylko chwilunię i proszę:sorry2: spokojnej nocy babeczki,kolorowych i słodkich;-)

reklama
Agus a moj mail pusty, nie dostalam nic:( Moze przesle Ci cos a Ty tylko odpowiesz co?
Hej Drozdusia a co to znaczy, ze potem tylko gorzej??:szok:Ja wlasnie nie moge sie doczekac tego potem bo malutka tylko je i je, co dwie godziny i troche juz tesknie za dobrym snem...
Natinke a co to jest to co potrzebowalas do wozka bo ja jeszcze nie jarze tych rzeczy...
Martus nie bluznij kobietko, tam na gorze wiedza ze dzidzi najlepiej w brzuszku:blink:A jak sie zdecyduje na wyjscie to bedzie szybka decyzja i juz

Do góry