reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Drozdusia jeśli tylko pozbędę się kataru to wpadłabym w środę.Jakoś ostatnio ciągle mi się przyplątuje:baffled: a nie chciałabym kogoś zarazić

reklama
Natinke gp mi nic nie zalecil na to powiedzial zeby lepiej nie ruszac bo u malych dzieci to normalne i samo zejdzie :tak: i zeszlo ale dopiero po okolo 3 tygodniach :confused:
Camomile nie ma sprawy;-)
a i witam sie oczywiscie z nienajlepszym humorem poklocilam sie wczoraj z Bartkiem i tak sie nie odzywa do mnie do teraz to pierwszy raz gdy sie tak do mnie dlugo nie odzywa zawsze pol godzinki i juz bylo git a teraz :-:)-:)-(wyc mi sie chce:frown::hmm::no2::no:

dzien dobry dziewczynki
Justys czasem dla oczyszczenia atmosfery trzeba przemilczec ale pozniej godzenia sa fajniutkie.... Zobaczysz ze juz przy niedzielnym deserku bedziecie sie z tego smiac
Natinke naszej malutkiej tez wyskoczyly krostki, a raczej potowki tylko wokol szyjki-bo ma z trzy faldki a babcia ja tak cieplo ubiera ze juz nie mialam sily walczyc, poowterialism ja w tych miejscach, tatus kazas tylko zasypac talkiem i wietrzyc ile sie da i jeden dzien i wszystko zniknelo no ale to chyba zalezy w jakim miejscu?
Nasza Maja ma bardzo suchutka skorke, kapie ja w oilatum, rozne kremiki, jz nawet sama wazelinke a skorka jej jeszcze schodzi, moze to ta ciagle stara z wody? Wczoraj wysmarowalam ja w koncu e45 i jest lepiej ale nadgorliwy tatus kazal mi sprawdzic czy na pewno moge ten krem stosowac dla noworodkow a ja taka madra nawet nie sprawdzilam.....:( Ale na razie nic jej nie jest.
Nie moge tez nigdzie znalesc czy mozna takiemu malenstwu smarowac czyms usta bo tez ma takie suchutkie...
Agus my na razie na aptamilu i juz coraz wiecej piersi-jutro idziemy na szkole karmienia:D Ale bylismy w szoku bo tuta aptamil kupujemy za 63centy, karton wychdzi 10eu a w Limerick N.kupil za 18eu, prawie podwjna cena a wszystko to samo. Czy to mlelko sma to to cow and gate? Kurcze no tez dalabym jej cos dla glodomorkow bo ona naprawde duzo je

Justyś daj mu czas.poobraża się troszkę,pomyśli i będzie ok.może ma gorszy dzień.ja przez sytuację z małą i jej ciągłe fochy też jestem nerwowa i wystarczy naprawdę drobiazg żebym wybuchła.tak więc ciągle fukam na tego mojego T z byle powodu.aż mi czasem go szkoda:sorry2: na razie jest cierpliwy i wyrozumiały.zobaczymy jak długo:confused: ale rozumiem cię bo ja jakoś też nie umiem długo milczeć i tylko tak się mijać.wolę sobie pokrzyczeć i od razu oczyścić atmosferę żeby przejść do porządku dziennego.no ale nie zawsze tak się da.czasami ktoś się po prostu zatnie i trzeba przeczekać.no ale podobno po każdej burzy wychodzi słońce;-)

dzieki dziewczynki za rady... ja juz 8 lat z moim B jestem i jeszcze sie tak dlugo nie nieodzywalismy do siebie... a najlepsze jest to ze jak napisalm na forum ze jestesmy pokluceni to za 15 minut juz bylismy pogodzeni i mi powiedzial ze stesknil sie za przytulaniem do mnie bo w nocy ani razu mnie nawet nie dotknol hihiihih :-D:-D:-D normalnie stwierdzilismy ze to glupie i nigdy wiecej takich sytuacji :sorry2:

no widzisz justyś-przemyślał i poszedł po rozum do głowy;-) rozsądny facet:tak:

chyba już nic się tutaj nie wydarzy więc zmykam póki mój foszek śpi.spokojnej nocy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Olivca wyslalam zdjecia:) a to mleko to sma poprostu to nie to samo co cow and gate.....

ide sciagac mleko......jakos tak malo mam wrrrrr.......a jeszcze niedawno mowilam ze ycki pelne ech.....zycie.....

ciekawe jak tam nasza Marta.......

dobranoc:)

dzień dobry babki

przede wszystkim wielkie gratulacje dla świeżych mamusiek!!!
olivki i agi macie cudne dziewuszki !!!

jak tylko się ogarnę to przylecę popodziwiać Adusię i Majkę:tak::tak::tak:

a martuana jak się miewa ?

dzien dobry
BOZENKO nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w koncu wrocilas:):):):):)

a my jedziemy dzis zarejestrowac mala w koncu bo oczywiscie nie zdazylam przetlumaczyc aktu slubu wczesniej i dzis dopiero odbieram:):):):)no ale lepiej pozno niz wcale:)

poza tym bez zmian....u nas wszystko dobrze......ludzi co niemiara u nas bo ciagle ktos nas odwiedza no i siostra z mezem i corka jest.....my sie smiejemy ze mamy dom otwarty no i drzwi do domu tez ciagle otwarte hehehehhe....no ale przynajmniej weselej jak cos sie dzieje....
Maja grzeczniutka spi teraz sobie z tatusiem w lozku:):):)) ja poklikam i lece znow do mojej mleczarni popracowac nad wydajnascia bo spada na leb hahahahha

milego dnia zycze wszystkim
MARTUANA a ty sie w koncu zamelduj......:)
buziole

reklama
dzień dobry.witaj Bożenko na starych śmieciach:-) właśnie,co z martuaną?
czy któraś w końcu wybiera się do mnie w środę?pytam i pytam ale mam wrażenie że prowadzę monolog:sorry2: jak przestanę zapraszać to wyjdę pewnie na sobka co nie chce nikogo do siebie do domu wpuścić;-) i jak tu postępować... miłego dnia

Do góry