reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No fajnie jest sobie poleniuchowac :) Ja czasem po calym dniu siedzenie z mala jestem wykonczona Wiec robie obiad na dwa dni i drugii dzien wolnyyyy :))))

przy ferajnioe jaKA TERAZ MAM W DOMU NIE MAM MOWY O GOTOWANIU NA DWA DNI... CO JA MOWIE NAWET PRZY MOIM MEZU NIE MA O TYM MOWY HEHEHHE ON ZACZYNA JESC OBIAD W POLUDNIE I KONCZY W NOCY :-D:-D:-D

ale tu dzisiaj cicho:eek:

reklama
ano jakos spokojnie:)
DROZDUSIA Andrzej mi mowil ze Cie widzial:)
SYLWIA a ja Cie chyba dzis w No Namie w Parkwayu widzialam:) bylas ze swoim chlopakiem i z mala w foteliku:)????masz takie jakby czerwonawe wlosy teraz????( chyba to taki kolor ale wybacz jesli sie myle)

a ja polezalam sobie w wannie cieplej wody z wieeeelka piana:)
a teraz slucham sobie radia na gadu gadu:)

widze ze cisza jak makiem zasial:)
ide sie polozyc w koncu .....jeszcze troche i bedzie wiecej zajec a ja ciagle cos robie ech....
dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga ... No wlasnie bylam :) wybralismy sie na zakupy przed jutrzejszym wyjazdem No ale ja Ciebie nie pamietam abym widziala :( Lubie ciuchy z no name i tally wejly u mnie w Cresent shop nie ma nigdy takich promocji jak na casteltroyu a ja tam kiedys mieszkalam na bru na ghruadan :)
Jak zobaczylam ze wszystkie ciuchy za 2.95 eu to bylam w skowronkach :pP
Akurat na wyjazd sobie kupilam kilka rzeczy :p Jak bylam w ciazy to w szczegolsnosci kupowalam tam getry czy tuniki czy sukienki :))
Ciesze sie ze mnie poznalas :p Noo a wlosy takie niby czerwone mam :p

Dobranoc kochaneczki :*****

Sylwia na nk to widac ze juz wszystko mialas na glowie hihiih odwazna jestes co do zmiany fryzur :tak:;-) ja to tylko kolor zmieniam czasem tnac to za bardzo nie tne :sorry: mam nadzieje ze jak wrocisz to sie spotkamy... gdzie na raheen mieszkasz ?? jesli mozna wiedziec oczywiscie

Justysia - > Fryzjerka nie jestem :p Ale lubialam sobie cos z wlosami robic :) Zawsze cos indywidualnego Nie podoba mi sie jak sobie cos zrobisz a nastepnego dnia Ci mowia Ooo masz wlosy jak Kasia Basia Asia i Martyna ... Jak buzka mi schudnie to znow na punka sie obetne Czulam sie najlepiej w tych wlosach :)) Mimo ze dla wiekszosci osob to nie kobieca fryzura No ale Damiana wlasnie tym oczarowalam Byciem soba :)) Ja mieszkam na Raheen na ulicy Courtfields Obok mam Hotel jak sie nie myle nazywa sie South court hotel czy jakos tak nie pamietam No i jeszcze blisko mam centre wiec moze bedziesz kojarzyc :) Z wielka checia sie spotkam :))

dzień dobry kobietki.malutka dała mi dzisiaj pospać i od rana już broi:-) jednak jak za długo śpi to potem ma za dużo siły i energii na wariacje.za oknem słoneczko więc jakoś tak mi wesoło.i najważniejsze-znalazłam u Laury dwa nowe ząbki.są już na powierzchni:tak: nawet wcześniej nie zauważyłam że się pchają.a najśmieszniejsze jest to że wyszły jej górne czwórki a nie ma jeszcze ostatniej dwójki na dole i żadnej trójki:-D ja nie wiem jak te dzieciaki ząbkują:confused2:

dzien doberek:)
melduje sie
ja na wizytke do GP dzisiaj:) za niedlugo lece
pozdrawiam
pozniej zdam relacje
OLIVCA jeszcze nic nie przyslala wiec chyba jeszcze sie nie rozpakowala:( bidulka

a MARTUANA to ma dzis chyba wizytke w szpitalu jak sie nie myle?pewnie wroci to da znac:)

Ostatnia edycja:
olivca urodzila majeczke dzis o 8.44....mala wazy 3800 i ma 53 cm:) obie czuja sie dobrze:)

a ja po wizycie:)wszystko ok....
bo co moze gp mi powiedziec:)serduszko bije....siuski w porzadku...cisnienie tez.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry