reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Olivca gratulacje!!!namęczyłaś się bidulko.buziaczki dla malutkiej;-)

no tak justyś jak się wstaje po południu to tak bywa:-p.sama wiesz jak tutaj jest.z minuty na minutę pogoda się zmienia

Cześć laski ja już po materniti i kuchnia chyba jeszcze troche pochodze pan doktor zbadał ciśnienie popatrzał na brzuszek i powiedział do zobaczenia za dwa tygodnie:-Dna to ja czy dziecko jeszcze nie gotowe?? a on że na jego oko brzusio wysoko i jeszcze troche;-)więc ja dowidzenia :szok:i co tu sobie myśleć co ??jak każdy mówi co innego??ALE MYŚLAŁAM ŻE CHOCIAŻ JAKIEŚ BADANIE ALBO USG a tu nic wszystko odbyło się na oko hahah ale cóż do za dwa tygodnie:) A OD OLCI TEŻ DOSTAŁAM ESKA I ZŁOŻYŁAM JEJ JUŻ GRATULACJE:-);-):tak:ALE MA SIĘ DOBRZE TULI JUŻ SWOJE MALEŃSTWO :tak:ALE MY JUŻ TEŻ NIEDŁUGO:-D Ja sobie byłam na sklepkach poprawić nastrój hihihi i już mi lepiej:-Dnie ma jak babki:-D;-) SYLWIA JA TEŻ mieszkam na RAHEN na przeciwko spara do centry mam niedaleko jak się będziesz nudziła to zapraszam:))daj tylko znać :))

a moja malutka ma gorączkę-39 stopni.bidulka na zmianę marudzi i zasypia.chyba przez te dwa zębole co jej się przebiły.no i już następne się pchają.także znowu nadchodzą gorsze czasy:-( fajnie że Olivca ma już swoją królewnę przy sobie. Aga i Martuana też zaraz będą po wszystkim.a ja się jeszcze muszę pokulać.w sumie to lubię mieć brzuszek ale mam już tyle ciuszków dla malutkiego że jak na nie patrzę to już bym chciała go ubierać:-)

ooo z wielka checia sie spotkam na kawke czy spacerek :)) tzn mieszkasz niedaleko szpitala i doradoyle health centre ? ja dzis lece na 2 tyg do polski ... ale jak wroce to napewno bede chciala sie spotkac :))))))))))))))))))

hej laski ja juz po zakupach... i moj mezus lasagne robi... taka mniam wszystko sam pichci... sosy sam nawet robi to taka mega wypas lasagne hmmm palce lizac juz sie nie moge doczekac.... ale coz bede musiala czekac do 19 bo o 19 mamy gosci na kolacje przychodza.... MY WCZORAJ SIE OBIADKOWALISMY TO ONI DZISIAJ SIE BEDA KOLACJOWAC U NAS HIHHIIHH

Aga i Martuana juz niedlugo na was czas... szkoda ze Olcia tak daleko od nas
Bylam w poniedzialek u Natalii.... slodkie to jej malenstwo.... w porownaniu do mojego Elfika to taka naprawde kruszynka... i ma taki slodki pyrkaty nosek.... ojjjj ja juz nie pamietam jak moja byla taka tyci tyci... to tylko 2 miesiace a roznica kolosalna

Milego popoludnia :)

reklama
Olivcia gratulacje przeogromne, duzo zdrowka dla was i duzo cierpliwoci, milosci i wszystkiego czego pragniesz.Witaj wrod mam!

Do góry