reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

marta nigdy nie wiadomo:) moze akurat pojdzie jej szybko:):):)kto wie:)
fajnie by sie tydzien zaczal gdyby Olcia sie juz rozdwoila:):):):)
ech.....a my to do terminu albo i jeszcze dalej lazic bedziemy hahahhaha

reklama
marta nigdy nie wiadomo:) moze akurat pojdzie jej szybko:):):)kto wie:)
fajnie by sie tydzien zaczal gdyby Olcia sie juz rozdwoila:):):):)
ech.....a my to do terminu albo i jeszcze dalej lazic bedziemy hahahhaha
Aguś ja jej życze jak najlepiej i nie moge o niczym innym myśleć:szok:Żeby już miała to za sobą:tak: A co do nas weteranki z nas heheheh widocznie złego diabli nie biorą hahah;-)ale już się też doczekać nie moge hihii:-D

hej wyccieczka udana pogoda tez :) jestem taka spiaca a mala ciagle spii :)
justysia testatki byly wlasnie obok hotelu clarion :)) trzeba bylo iscdo gory tak jakby gliwna ulica jadacw stone raheen tam byla taka ogromna brama i trzeba bylo jedynie nia przejsc i staly ogromne statki :))

juz w srode polska :))

buziaki mamy i trzymam kciuki za brzuszki :)
no i dziekuje za ponowne mile przywitanie :*****

hej babeczki:-) już jestem i widzę że się dzieje.trzymam oczywiście kciuki za Olivcę.też tak miałam-silne i częste skurcze a rozwarcie malutkie.dopiero po ponad 11 godzinach miałam 10 cm. Cytrusku gratuluję prawka.jestem trochę spóźniona ale teraz będę na bieżąco.cieszę się że już jestem w domku.trochę wymęczyły mnie ostatnie podróże.pranie już się robi,mała zasnęła.teraz tylko kolacyjka i spać bo jestem wykończona.Justyś czy w czwartek mogę odebrać avon?zmykam i odezwę się już jutro na spokojnie.dobrej nocy mamusie;-)

dzień dobry kobietki.nawet dzisiaj pospałam.co prawda mała obudziła się przed pierwszą ale tak mi się nie chciało siedzieć przy łóżeczku że wzięłam ją do siebie.przytuliła się i spała do rana.jak ja to mówię to była sytuacja emergency.byłam tak zmęczona po podróży że ani myślałam spędzić chociaż minutę na krześle przy jej łóżeczku czekając aż zaśnie:-) pogoda widzę nie za ciekawa ale jest jeszcze wcześnie więc jest nadzieja.zmykam na śniadanko,miłego dzionka

reklama
Do góry