reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a my bylismy sobie dzis poogladac auta na autohandlu:) masakra skad oni ceny biora???????????????????

jena co za spokoj:)
gdzie wy wszystkie jestescie??????po nocach piszecie hehehehhe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wpadłam ,ale chyba nie ożywię wątku dzisiaj, klapnięta jestem jakaś...Wiem wiem Aga, w tym wieku się nie wpada:-D już wolę uprzedzić, bo wiem, co napiszesz, hihihi. No to zaszłam do Was:-) i spadam:)

aaaa, nie musze dodawać, że Oli baaardzo gratuluję!!!!!!!!!!:):)

dzień dobry.a co tu tak pusto?środek dnia a jeszcze nikogo nie było?ja mam ciężką noc za sobą.mała gorączkowała i zaczęło ją puszczać dopiero nad ranem.a od 9 znowu 39 stopni:-( mam nadzieję że to tylko zęby a nie jakaś infekcja.dzisiaj jest drugi dzień więc jak jej do jutra nie przejdzie to chyba poproszę GP żeby ją zbadał bo mam akurat jutro wizytę.spadam tymczasem bo mój chorowitek marudzi i nie toleruje nikogo poza mamą:nerd:. miłego dzionka

Cześć mamuśki:-)
Drozdusia, a dajesz małej coś na zbicie gorączki? nie martw się, fajnie, że masz wizytę u gp-będziesz spokojniejsza...

Pustawo się zrobiło...

daję małej nurofen.gorączka spada i wraca po kilku godzinach.też myślałam o anginie ale nie ma kaszlu,zaledwie mały katarek tak jak zawsze przy zębach.i zaglądałam jej do gardła-nie ma czerwonego.i je normalnie,nie ma problemu z przełykaniem a przy anginie to chyba by ją bolało i by nie chciała jeść za bardzo:baffled: nie wiem.poczekam do jutra i jak się nic nie zmieni to lekarz ją obejrzy

reklama
Hejka:-)ja dzisiaj z dzieciaczkami od ranka w centrum:tak:dzień dziecka im zorganizowałam:-Dkuchnia co za naciągaczki heheheh wymordowały mnie dobrze że pogod:-Da fajnista:tak: A ja zrobiłam zkup rajciu jaką fajnistą kołyskę kupiłam Mateuszkowi tyle że nie dałam rady jej wziąć hehe dobrze że siostra wana kupiła bo szwagier jutro mi ją przywiezie ale wózek miałam tak obładowany że mały musiał na nóżkach iść dobrze że mnie M nie widział:szok::-DCzego oko nie widzi tego sercu nie żal hihi miałam dobry dzień:))dzieci wyszalały się na placu zabaw pojadły w Mc.kwaczu i teraz popadały a ja musze coś szybko na obiadek dla M wymyślić i biore się do robotki bo mam małe zamieszanko w domciu zresztą jak zawsze przy mojej ferajnie :-D;-)Ciekawe kiedy Olcia wyjdzie ze szpitalka hmm;-)Jak jej tam poszło na tej porodówce miała epidural czy nie???

Do góry