reklama
Livi
happy
Dzien dobry
Rzeczywiscie jakis wirus musi atakowac biedne dzieciaki.
Aldi222 a na co dostal to Twoj maluszek? Na biegunke? Dobrze byloby wiedziec na co to jest.
Dzisiaj pogoda super niewyjsciowa. Niech juz przestanie padac !!
KasiaiOla niech cierpliwosc bedzie z Toba (w szpitalu sie przyda) a Olenka niech szybko dochodzi do siebie.
Sylainikaigabi a jak Twoj Aniolek?
Ja pol nocy nie spalam tak moja kaszel mordowal
Ach te nasze pociechy...
Rzeczywiscie jakis wirus musi atakowac biedne dzieciaki.
Aldi222 a na co dostal to Twoj maluszek? Na biegunke? Dobrze byloby wiedziec na co to jest.
Dzisiaj pogoda super niewyjsciowa. Niech juz przestanie padac !!
KasiaiOla niech cierpliwosc bedzie z Toba (w szpitalu sie przyda) a Olenka niech szybko dochodzi do siebie.
Sylainikaigabi a jak Twoj Aniolek?
Ja pol nocy nie spalam tak moja kaszel mordowal
Ach te nasze pociechy...
witam mausie kurcze ale sie porobilo z waszymi dzieciaczkami moja naszczescie jeszcze cicho siedzi chodz juz wczoraj ja wypytywalam jak sie czuje hehe
BIEDACTWA MALENKIE DUZO ZDROWKA KOCHANIUTKIE BIEDACTW TAK MI ZAL TAKICH MALENST JA NIECIERPIE JAK MALE SA CHORE A FEEEE TE CHORUBSKA
OJ MAUMISE DOBRZE ZE TAKA POGODA ZA OKNEM TO WYCHODZIC NIE TRZEBA TO WASZE POCIECHY PRZEBOLEJA CALY WEEKEND OBY SZYBCIUDKO IM MINELO :** BUZIACZKI DLA WAS PA SPOKOJENEGO DNIA
BIEDACTWA MALENKIE DUZO ZDROWKA KOCHANIUTKIE BIEDACTW TAK MI ZAL TAKICH MALENST JA NIECIERPIE JAK MALE SA CHORE A FEEEE TE CHORUBSKA
OJ MAUMISE DOBRZE ZE TAKA POGODA ZA OKNEM TO WYCHODZIC NIE TRZEBA TO WASZE POCIECHY PRZEBOLEJA CALY WEEKEND OBY SZYBCIUDKO IM MINELO :** BUZIACZKI DLA WAS PA SPOKOJENEGO DNIA
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Oj livi poprawy nie ma najbardziej meczy goraczka dzis nad ranem skoczyla do 39.3 stopnia wiec szybko do wanny do schlodzonej wody,Gabry bardzo plakal On goracy a woda zimna ale temperatura od razu spadla do 37.7 a noc co pol godzinki pobudka wiec nie najlepiej,dzien tez nie zapowiada sie najlepiej,ok spadam do synka,mam nadzieje ze wasze pocichy szybko dojda do siebie,buziole dla nich,pa
My bylismy u lekarza na szczescie nas przyjal i przepisal paracetamol oraz dioralyte - dalismy juz ten lek z woda no i po paru lykach zwrocila wszystko teraz spi moja bidulka, ech... chyba jakas druga fala tego wirusa nadeszla :/ ide szybciutko mieszkanie ogarnac nim mala sie obudzi. biedny Gabrys - nasza na szczescie goraczki nie ma , ale jest taka slabiutka ze ani nie chce siedziec ani nawet oczu nie chce jej sie otwiera. zycze zdrowka dla dzieciaczkow!!pa
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Ale jestem szczesliwa Gabrysiowi poprawia sie :-) inaczej przespal noc i zaczyna wiecej jesc a do tego mamy piekny pierwszy dzien Wiosny hura !!! oby tak dalej,mam nadzieje ze u Ciebie kasiaiola tez sa jakies poprawy i olunia dojdzie do zdrowka,wspanialego dzionka Wszystkim zycze.
witam z wieczorka no Sylwia to bardzo sie ciesze ze juz lepiej z malym mam nadzieje ze jutro wybierzesz sie z nami na play group buziaczki .
rzeczywisice slicznie dzis bylo mala nawet na rowerku poszalala a teraz spi heheh oki spada do mezulka )
rzeczywisice slicznie dzis bylo mala nawet na rowerku poszalala a teraz spi heheh oki spada do mezulka )
Witam! dzieki Sylainikaigabi Ola caly dzien ma biegunke i goraczke tez miala ale mimo wszystko jest chyba troche lepiej,zobaczymy jutro. na szczescie Gabrys juz jest w lepszym stanie my na pewno jutrzejsze zabawy sobie odpuscimy - niech sia mala doleczy.no to papa
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
myszavik i livi co do jutrzejszej play group to nie wiem czy sie wybiore,z Gabrysiem lepiej ale nie wiem czy nie jest to niebezpieczne dla innych maluszkow nie chcialabym aby zarazil poniewaz ten wirus latwo sie przenosi,to moze ktoras podalaby mi swoj nr.telefonu w wiadomosci na Naszej Klasie z gory dzieki to na tyle pozdrawiam.
reklama
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Livi ja napewno dzis nie dojde na play group :-( poniewaz musze zostac w domciu,Gabrys ma sie lepiej ale dopadlo Nike,biedna od rana meczy sie z wymiotami,musze zarejstrowac ja do lekarza najlepiej na dzis mam nadzieje ze sie uda,a co u Oliwci ma sie lepiej? zdroweczka dla laleczki zycze ,pozdrawiam mamusie.