Ewangelia kochana dziekuje slicznie ale wlasnie wanienke kupilismy za 2f w b.dobrym stanie wrecz idealnym natomiast fotelik samochodowy kupilismy razem z wozkiem rowniez na carbudzie w quorn za 35f rowniez w stanie b.dobrym praktycznie mozna powiedziec ze zero oznak uzytkowania. ;-)
Natomiast ten drugi carbut o ktorym piszecie to jest za lester tak???
MlodaMamaMonika na carbudzie dostaniesz ciuszki dla noworodkow w stanie idealnym badz wogole nie uzywanym za grosze tzn mi sie udalo kupic ciuszki w jeden dzien ok 15 sztuk za 5f
. kupilam koszyk na pierwsze 3msc za 3,5f tylko nie wiem gdzie mozna kupic ten wsad z materialu
bo ten co byl to taki troszke przeprany~
natomiast lozeczko za 5f bez materaca ale to i tak bym kupila nowe i koszt materaca ok 8f w argosie widzialam nio i jak dziewczyny pisza ze za grosze do domku mozna sie obkupic. :-)
co do Maternity allowance to tak chcialam spytac bo nie jestem pewna czy dostane
,poniewaz pracowalam 8msc przez agencjie i pozniej niestety byl zastoj i nie brali agencyjnych
i co pozniej sie okazalo firma zbankrutowala i od 11.03 szukalam pracy i w miedzy czasie wyszlo ze jestem w ciazy i od 26.04 jestem zarejestrowana w jobcenter jako poszukujaca pracy . ale przedstawialam im wszystkie dokumenty od poloznej 13peyslipow i ta forme na zasilek . i dzis dzwonilam to powiedzieli mi ze decyzja bedzie we wtorek i nie wiem czy bede sie kwalifikowala do zasilku. czy nie trzeba pracowac do jakiegos okreslonego czasu bedac w ciazy ???