reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

U mnie przeprowadzka i remont naszego domku byl na poczatku ciazy, a potem nieustanne jego urzadzanie, ktore trwalo kilka miesiecy. Takze wspolczuje tym dziewczynom, ktore jeszcze beda sie przeprowadzac pod koniec ciazy... Dla mnie to byla masakra kupe rzeczy do zrobienia a ja nawet nie moglam nic sama podniesc, przesunac, przestawic... ale na szczescie juz mam to za soba. Takze MlodaMama i karaluszek81 zyzcze Wam powodzenia w znalezneniu i przeprowadzce oraz takich pomocnikow jak ja mialam:-).

reklama
ewangelia wyslalam ci prywatna wiadomosc ;-) i dzieki za info zawsze cos niz nic, moze cos znajdzie jednak :-)

Wysłalam ci email.Nie ma sprawy:-) ja nawet wole te mniejsze carbooty bo na duzych oczoplasu dostaje :-D i ciezko mi cos kupic.

Ja od jutra 5 dni wolnego, boze jak sie ciesze :-) moze dzieci dadza sie nawet wyspac :sorry:

Ostatnia edycja:
U mnie przeprowadzka i remont naszego domku byl na poczatku ciazy, a potem nieustanne jego urzadzanie, ktore trwalo kilka miesiecy. Takze wspolczuje tym dziewczynom, ktore jeszcze beda sie przeprowadzac pod koniec ciazy... Dla mnie to byla masakra kupe rzeczy do zrobienia a ja nawet nie moglam nic sama podniesc, przesunac, przestawic... ale na szczescie juz mam to za soba. Takze MlodaMama i karaluszek81 zyzcze Wam powodzenia w znalezneniu i przeprowadzce oraz takich pomocnikow jak ja mialam:-).

Kessi dziekowac :) mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nie bedziemy czekali dlugo choc to roznie bywa . jak na razie mamy gdzie mieszkac a maly i tak bedzie z nami w pokoju. dla mojego to nowosc bedzie bo to jego pierwsze dzieciatko tak malenkie ;-)
uciekamy spac spokojnej nocy wszystkim zyczymy

dzieki kessi za wsparcie. Tak z cansilu czekam i czekamy i nic, zawsze gdzies na koncu list. Teraz narzeczony kontrakt podpisuje nowy, wiec bedzie bedzie troche kasy, no to chociaz na 1 bedroom sie przeprowadzic i wykorzystac fakt, ze brat jest jeszcze w Anglii z dziewczyna to nam pomoga ;-)

Dziewczyny trzymam kciuki:-). Z tego co wiem to z councilu moji znajomi tez czekali dosc sporo ale jak okazalo sie koleznaka jest w ciazy z 2 dzieckiem to sprawa nabrala tempa i juz mieszkaja na swoim. Wiec moze i do Was nie dlugo dotrze radosna wiadomosc;-)

Dziewczyny 3mam kciuki za wasze sprawy mieszkaniowe:tak: my też mieszkamy we flacie, ale ja jestem z niego bardzo zadowolona, bo okolica fajna i mam dużo koleżanek z dziećmi, choć przyznam że czasem ogródka brakuje.

Przypominam jeszcze raz, że u mnie trwa wyprzedaż ciuszków (dodałam też nowe) znajdzie się coś dla chłopczyka i dziewczynki, ceny carbootowe, więc zapraszam do oglądania:

https://picasaweb.google.com/105111286295327525245/SALECz1?authkey=Gv1sRgCJ_N7If72LW_yAE#

A dziewczynom, które już u mnie co nie co kupiły dziękuje bardzo :-)

kessi ja miałam w domu remont prawie całą ciąże z Kubą więc wiem jak to wyglada, wszystko przeżywalam za dwóch:-D miesiąc przed terminem skończył się. Oczywiście byłam pewna, że nie zdazymy, bałam się ze wcześniej urodzę itp. a niepotrzebnie.

Witam .
Verita dziekuje za wiadomosc odpowiedzialam ;-)
MlodaMamaMonika ja tez slyszalam wlasnie ze jezeli para starajaca sie o mieszkanie z cansilu sodziewa sie malenstwa to szybciej dostaja mieszkanie w waszym przypadku to chyba lapiecie sie na 2 bedrum po urodzeniu malenstwa:).
cosola pw poszlo
co do remontow to ja przechodzilam go nie wiedzac ze jestem w ciazy nosilam wszystko sama (przepraszam z pomoca jednego pana ktory pomagal mi sie przeprowadzac) troche ciezko bylo z lodowka i pralka ale dalam rade pozniej pozadki itd, tez sama ale wiem ze to moja praca i szanuja to chlopcy. a teraz wiem ze bylo by latwiej dlatego szanujmy to co mamy nie zawsze moze byc tak kolorowo :)

Karaluszek po wypowiedziach można wywnioskować ze jesteś kobieta po przejściach. Tym bardziej cieszy ze sobie radzisz i niepoddajesz sie ! Możesz być przykładem dla nie jednej mamy, kobiety ;)

reklama
Do góry