reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Witaj Danusia. Widze , ze nic się nie dzieje na forum a miałam nadzieje kogos poznac. Na kiedy masz termin porodu?

Twój wpis jest jednym z najswiezszych dlatego chcialam zapytać w której czesci Leicester mieszkasz bo może byśmy na jakas kawke się umowily.

Witaj Danusia. Widze , ze nic się nie dzieje na forum a miałam nadzieje kogos poznac. Na kiedy masz termin porodu?

Twój wpis jest jednym z najswiezszych dlatego chcialam zapytać w której czesci Leicester mieszkasz bo może byśmy na jakas kawke się umowily.

Czesc dopiero teraz tu zajrzalam! Moje maleństwo jest juz na swiecie od tygodnia Chetnie podziele sie doswiadczeniami. No i oczywiscie kawa lub spacer jak najbardziej aktualne. Mieszkam w okolicach Belgrave ale moge wszedzie dojechac.

Witam. Mam pytanie do mam z Leicester. Poszukuje polskiej położnej, która pomogłaby mi w pierwszych 2, 3 dniach po porodzie. Niestety mój mąż nie może wziąć wolnego w tym okresie, żeby mi pomóc. Pierwotnie mieli przyjechać moi rodzice, żeby mnie troche odciążyć i żebym doszła do siebie po porodzie, ale niestety mieli wypadek samochodowy i oboje leżą teraz w szpitalu. Wywołanie porodu mam umówione na 27/10/2016. Byłabym wdzięczna za kontakt z taką położną, jeżeli któraś z was o takiej słyszała. Z góry serdecznie dziękuję

BIRTH RIGHT
POLSKA SZKOŁA RODZENIA W LEICESTER
Zapisz się już dziś!! Pierwsze zajęcia odbędą się :
5-go listopada ( sobota)
w godzinach 15:30 - 18:00

Zajęcia odbywać się będą w weekendy, do wyboru macie :
Soboty 15:30-18:00 lub
niedziele 12:00-14:30
i co najważniejsze po polsku :)
Zapisy do szkoły przyjmuję od 24 tygodniu ciąży. W ramach szkoły rodzenia Birth Right oferuję 4 sesje edukacyjne ( ok 2,5 godziny każda) i całość kosztuje £100 od pary za 4 sesje - płatność na pierwszych zajęciach. Sesje w małych grupach - max 6 par. Darmowy parking przy szkole.
Serdecznie zapraszam przyszłych rodziców do mojej nowo otwartej szkoły rodzenia w Leicester. Jest to jedyna polska szkoła rodzenia w Leicestershire !!
Nazywam się Magda i jestem polską położną z wieloletnim doświadczeniem. Aktualnie już od ponad 5 lat pracuję w szpitalu w Leicester na bloku porodowym.

Kontakt :
drogą mailową - birthrightleicester@gmail.com
lub telefonicznie - 07508441933
(gdybym nie odbierała połączenia proszę o pozostawienie wiadomości - pracując na porodówce nie mam możliwości rozmawiać :) ale na pewno się odezwę).

Zapraszam też do polubienia mojej strony na Fb
Link do: Birth Right | Facebook

Magda- położna

reklama
Do góry