Ale ci fajnie ze wybieracie sie do Polski kraje-k zazdroszcze wam, my nie bylismy juz prawie od roku bo najpierw bylam w ciazy, potem urodzilam i dopiero wybieramy sie w grudniu na swieta, ale do grudnia to jescze troche czasu zostalo. Zycze udanych wakcji :-)
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
witam gorąco ja mieszkam w samym centrum miasta kolo Wilkinsona :-) a która z was mieszka blisko centrum ? pozdrawiam
na jakiej ulicy dokładnie?
na ulicy Belgrave Gatena jakiej ulicy dokładnie?
pani Iwonka :)
Fanka BB :)
Wtam Wikiwiolę, ale się dziewczyny zestresowałam jestem w kafejce internetowej i nie mogłam znaleźć naszego forum, ale tak to jest jak się kilka rzeczy robi jednocześnie nawet na facebook'u pisałam do Agnieszki w tej sprawie.
Poola pogoda dobra, jak na Bałtyk to nawet rewelacyjna;-) tzn. nie pada słonko świeci, ale morze lodowate.
Dziewczyny, teraz 27 sierpnia następne spotkanie w Manor House, mimo że mnie jeszcze nie będzie, można zapisywać się na kursy jeśli chcecie wypełnić testy poziomujące to napiszcie do mnie lub do Manor House i Wam prześlemy
Pozdraiwam
Poola pogoda dobra, jak na Bałtyk to nawet rewelacyjna;-) tzn. nie pada słonko świeci, ale morze lodowate.
Dziewczyny, teraz 27 sierpnia następne spotkanie w Manor House, mimo że mnie jeszcze nie będzie, można zapisywać się na kursy jeśli chcecie wypełnić testy poziomujące to napiszcie do mnie lub do Manor House i Wam prześlemy
Pozdraiwam
Witajcie
Wikiwiola zawsze mozna sie spotkac w centrum albo w Abbey Parku jesli masz tylko ochote;-) jak cos to pisz
Iwonka wlasnie wybieram sie na to spotkanie, mam nadzieje, ze Agnieszka tez bedzie
Jeju wreszcie spokoj mam Maz w pracy, Mlody spi od godziny, posprzatalam szybko dom i mozna odpoczywac
Wikiwiola zawsze mozna sie spotkac w centrum albo w Abbey Parku jesli masz tylko ochote;-) jak cos to pisz
Iwonka wlasnie wybieram sie na to spotkanie, mam nadzieje, ze Agnieszka tez bedzie
Jeju wreszcie spokoj mam Maz w pracy, Mlody spi od godziny, posprzatalam szybko dom i mozna odpoczywac
agnieszka.kk
Iwona właśnie odczytałam wiadomość na fbWtam Wikiwiolę, ale się dziewczyny zestresowałam jestem w kafejce internetowej i nie mogłam znaleźć naszego forum, ale tak to jest jak się kilka rzeczy robi jednocześnie nawet na facebook'u pisałam do Agnieszki w tej sprawie.
Pozdraiwam
Widzę że znalazłaś forum a już mnie przestraszyłaś że forum nam zabrali
Kiedy wracacie do UK?
Ja mam już ten test,muszę go tylko zrobić.
Choć Ja od razu zaznaczam że chciałabym uczyć się od podstaw.
Moja głowa to wielki beton i ciężki mi angielski pojąć,także Iwona będziesz miała ze mną ciężki orzech do zgryzienia ;-)
Polaa tak tym razem będę na 100%Iwonka wlasnie wybieram sie na to spotkanie, mam nadzieje, ze Agnieszka tez bedzie
Mąż i synek też idą
A Ja właśnie popijam kawę,muszę śniadanie zjeść,dom ogarnąć,trochę z małym posiedzę i do pracy...ahhh aby do piątku!
Miłego dnia dziewczyny.
pani Iwonka :)
Fanka BB :)
Agnieszka, najważniejsze to pozytywne nastawienie, na pewno będzie dobrze
Zmykam korzystać ze słonka
Pozdrawiam.
Zmykam korzystać ze słonka
Pozdrawiam.
agnieszka.kk
Agnieszka, najważniejsze to pozytywne nastawienie, na pewno będzie dobrze
o tuż to...
Miłego dnia dziewczęta!
Witajcie
Wie moze ktoras co u Stinki??
My z Gogat zaliczylysmy dzisiaj dwugodzinny spacerek
Pogoda super, Adaś się wyspal a moj wyszalal na placach:-)
Teraz juz zasypia wiec chwila dla siebie
Agnieszka bedziesz w sobote, tak? Haha tak sie tylko upewniam
Wie moze ktoras co u Stinki??
My z Gogat zaliczylysmy dzisiaj dwugodzinny spacerek
Pogoda super, Adaś się wyspal a moj wyszalal na placach:-)
Teraz juz zasypia wiec chwila dla siebie
reklama
agnieszka.kk
Witajcie!
Polaa tak będę razem z mężem i synkiem
Podobno będzie kawa i herbata więc przyniosę dobre ciastka
...a co u Stinki...nie wiem na fb jej nie widzę już od dłuższego czasu,mam nadzieję że u niej wszystko ok i że niedługo się do nas odezwie.
U mnie aktywnie ufff jak zawsze
Miłego dnia!
Pozdrawiam was!
Polaa tak będę razem z mężem i synkiem
Podobno będzie kawa i herbata więc przyniosę dobre ciastka
...a co u Stinki...nie wiem na fb jej nie widzę już od dłuższego czasu,mam nadzieję że u niej wszystko ok i że niedługo się do nas odezwie.
U mnie aktywnie ufff jak zawsze
Miłego dnia!
Pozdrawiam was!