reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

No to fajnie ze wiesz o co mi chodzilo kraje-k, widzisz ja nawet nie wiem ze to miejsce sie tak nazywa, jestem dopiero poczatkujaca mama :-) Pozdrawiam

reklama
Agnieszka.kk - Ty to chyba zabiegana i zapracowana jesteś za nas wszystkie tutaj, a jeszcze masz ochotę bywać na tym forum. Zuch dziewczynka! :tak:

Kraje fakt Ja żyję w ciągłym biegu.
Praca,dom,rodzina i bb oczywiście.
Moją przygodę z bb zaczęłam 4go grudnia 2006r. i tak trwa to do dziś.
Ja pracuję ciągle na drugie zmiany więc tak rozkładam sobie czas aby co dziennie zawsze rano do was zajrzeć,oblecieć wszystkie wątki i po odpisywać :tak:
Lubię bb :)
Poznałam przez bb dużo koleżanek a kilka nawet w realu i do dziś utrzymuje kontakt.

Dziś już czwartek!jak się cieszę!
Jutro już piątek i zaczynamy weekend:)

Dziewczyny aaa właśnie macie może jakieś ładne wiersze na drugie urodziny dziecka??
potrzebuję kartkę urodzinową wypisać a nie mam pojęcia co?
W sobotę idziemy do znajomych na urodzinową imprezę:)

Hej dziewczyny :)

Pisalam wczoraj na gg do Stinki ale jeszcze nic nie odpisała:no:
Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku u Niej i ze sie niebawem odezwie:tak:

Kurde ale dzisiaj beznadziejna pogoda:wściekła/y: nie nawidze takiej!!
Nici ze spacerku z Gogat dzisiaj a szkoda:-( ach, trzeba siedziec w domu:/
Mlody spi od 11 wiec zaraz pewnie wstanie, obiad na szczescie gotowy, ja dzisiaj pospalam do 10:szok:

agnieszka weekend tuz tuż, nie dziwie sie, ze czekasz tak na niego. Ja zresza to samo bo wtedy mam meza:-D w tygodniu w dzien tez jest w domu ale spi bo pracuje na nocki:tak:

no tak ZUCH z ciebie Agnieszkakk ja narazie mam luzy bo nie pracuje tylko siedze na maternity leave, ale juz niedlugo bo czas leci strasznie szybko, w przyszlym roku musze juz wracac do pracy i powiem szczerze ze boje sie troche jak sobie z tym wszystkim poradze, dziecko, praca, dom , maz :) i cala ta reszta , pranie prasowanie gotowanie i sprzatanie, oj nie wiem jak to bedzie.
Mam pytanie do was dziewczyny czy ktoras z was korzystala z childminder ? i czy moze wasze dzieci byly w zlobku, ciekawa jestem jakie macie doswiadczenia, bo ja niestety bede musiala znalesc jakas opieke dla mojego syna jak wroce do pracy.

Ostatnia edycja:
Hej hej!

polaa Ja też mam męża w domu tylko w weekendy :-D
On pracuje na 5 do 4 a Ja na 2 do 10 więc mijamy się co dziennie a Dzień dobry mówimy sobie w sobotę rano jak otwieramy oczy w łóżku :-D

Gogat mój Alan chodził ponad 3 lata do prywatnego przedszkola,nie jestem pewna czy dostawaliśmy childminder musiałabym zapytać się męża.Potem gdy tylko Alan skończył 3 lata to dostawaliśmy dofinansowanie od Państwa że tak powiem i płaciliśmy troszkę mniej ale do 3 roku życia płaciliśmy normalnie czyli sporo kasy ale jak będziesz miała pracę na 5 dni w tygodniu to i tak opłaca się aby dziecko chodziło do przedszkola a Ty abyś pracowała.

...a co do mojego życia w biegu itd.to nie ukrywam że trudno czasami pogodzić wszystko ze sobą ale nie mam innego wyjścia więc pracuję,gotuję,zajmuję się domem i rodziną z resztą mój mąż mi pomaga bo sama to bym się wykończyła chyba...;-/

Miłego piątku!
Ja się cieszę...weekend!

No tak zycie w biegu jest nieuniknione, ja wlasnie bede musiala poszukac takiego prywatnego przedszkola gdzies w mojej okolicy, wiem ze ceny sa wysokie ale co poradzic, i tak oplaca sie pracowac, jak nie wroce do pracy po urlopie maciezynskim to niestey ale strace prace, wiec wyjscia nie mam za bardzo, bo prace mam dobra i szkoda by bylo wszystko olac i zaczynac od poczatku jak maly podrosnie, a wiecie przeciez same jak trudno jest teraz znalesc dobra prace w Angli.
Juz jutro sobota tez sie ciesze :-) Pozdrawiam wszystkich

Gogat jak masz pracę do której możesz wrócić to nie zastanawiaj się za dużo tylko szukaj przedszkola bo tak jak pisałam wcześniej i tak opłaca się pracować.Powodzenia więc życzę Tobie:)będzie dobrze!

3maj się kochane.
Za oknem piękna pogoda a Ja do pracy ehhh samo życie:-/
Miłego...

Witajcie:-)

weekend:-D moj maz jeszcze na noc do pracy i wraca jutro kolo 11, 12 w poludnie ale mam Go do poniedzialku wieczor:tak::-)

dzisiaj piekna pogoda, bylysmy z Gogat na carboot'cie:tak:
Adaś Aniołek przespał a moj urwis odmowil spania w dzien ale za to juz zasypia :tak:
aja musze posprzatac zabawki bo przeciez masakra:szok: wszedzie sa:-(

Zycze Wszystkim udanego weekendu;-)
a Tobie Kraje_K milego pobytu w PL:tak: wracaj szybko to sie spotkamy na pewno:-D

reklama
Hej Dziewuszki :-)

Jak mija weekend? Trochę się tu uciszyło ;-) U mnie wielkie przygotowania do wyjazdu, trochę biegania po mieście, bo to jeszcze coś i coś. Mały się cieszy, że do babci jedzie i że będzie po piachu śmigał na plaży :tak:.Mamusia też się cieszy, że wszystkie psiapsiółki zobaczy i odwiedzi stare kąty:tak:
Zmęczona jestem masakrycznie, wczoraj pojechaliśmy na klify w Dorset, wróciliśmy po 1 w nocy a Sebastian już przed 7 zrobił pobudke '' Mama obudź się, nie noc, dzień, wstań'' i tyle z odpoczynku :szok:. Teraz pakuje walizy,ostatnie porządki i spać.

Polaa - gdybyś wybierała się na kolejne spotkanko polonijne i będą poruszać tematy dziecięce, jeśli to nie kłopot- pamietaj o mnie :tak:. Będe bardzo wdzięczna. Gdyby coś było ciekawego zostawię Ci mój nr gg - ok? A po powrocie - PAMIĘTAJ - trzymam za słowo, że nas odwiedzicie :rofl2:
Agnieszka.kk - życzę dużo sił na kolejne zabiegane dni.

Słonecznej i miłej niedzieli dla Was wszystkich kobietki. Do usłyszonka po moim powrocie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry