reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Witajcie ;)

Wikiwiola zawsze mozna sie spotkac w centrum albo w Abbey Parku jesli masz tylko ochote;-) jak cos to pisz ;)

Iwonka wlasnie wybieram sie na to spotkanie, mam nadzieje, ze Agnieszka tez bedzie :)

Jeju wreszcie spokoj mam :) Maz w pracy, Mlody spi od godziny, posprzatalam szybko dom i mozna odpoczywac :D
witam was dziewczyny !!!!!! witaj polaa to moze w nastepnym tyg jak bedzie pogoda to sie w Abbey Parku spotkamy :happy: co ty na to ? dzis okropna pogoda brrr i w domku sie nudzimy pozdrawiam i miłego wieczorka życzę

reklama
dziewczyny mam takie pytanie czy wiecie moze cos na temat kursu Angielskiego w Kosciele Polskim ? i czy jeszcze zapisuja bo wiem ze jakis czas temu mozna bylo tam chodzic na angielski

wikiwiola na temat kursu w kosciele nic nie wiem niestety wiec nie pomoge:no:
ale moze wybralabys sie jutro na spotkanie w Manor House??:-)
tam tez bedzie o tym mowa, z tego co wiem to Agnieszka jest tym zainteresowana;-)
Moglybysmy sie poznac :tak:

Cześć,
wczoraj w najgorętszy dzień polskiego lata wracaliśmy z Dziwnowa do domu, uff, jakoś daliśmy radę:-D, ale szkoda, że tak szybko zleciał nadmorski urlop:-D

Napiszcie dziewczyny wasze wrażenia z dzisiejszego spotkania w Manor House.

Jak chcecie porobic sobie testy poziomujące z angielskiego to piszcie do mnie i.makuchowska@gmail.com to Wam podeślę a potem oczywiście posprawdzam:-D
W ramach reklamy moge tylko napisać, że kursy angielskiego w Manor House sa pod opieką South Leicestershire College:-D

A mój Bartus dzisiaj kończy 2 latka, czs świętować:-D:-D:-D
Pozdrawiam

Hej hej

Iwona 100 lat dla małego:)

Polaa dziękuje za komplement w imieniu synka:))
Tak poznałyśmy się z Polą tylko że było tak chaotycznie że nawet nie mogłyśmy za bardzo sobie porozmawiać.
Polaa pierwsza podeszła,Ja na 100% nie byłam pewna czy TY to TY ale po tym jak mój mąż wyskoczył z babyboom to moja niepewność została rozwiana.Mam nadzieję Polaa że na następnym spotkaniu będzie okazja bardziej się poznać.Cieszę się że Cię poznałam.Masz super rodzinkę.Ładna i bardzo sympatyczna z Ciebie dziewczyna :tak:

...a po spotkaniu dobrze ale moim zdaniem za mało było konkretnych informacji na temat zajęć które mają ruszyć od września ale spokojnie pewnie wszystko w swoim czasie:)
poznałam także kolejną dziewczynę która zajmuje się fotografią,już mamy siebie na fb i kontakt także będzie utrzymywany:)

haha agnieszka az sie zaczerwienilam :))
ładna, sympatyczna??!!:szok: dziekuję :-D
Ty jestes megaa szczupla :)) jeszcze cos w ogole??:-p
Oczywiscie zartuje ;)

No tez mam nadzieje, ze bedzie mozna wiecej pogadać ;)
Alan bedzie chodzil na playgroup'y??

Polaa tak Ja szczuplutka jestem,taka ma natura jak widać.Ciąża zrobiła swoje:)
Co do playgrup to sami jeszcze do końca nie wiemy bo jeżeli Alan od września ruszy do szkoły a my pracujemy i w soboty dojdzie nam angielski to ni wiem czy ogarniemy wszystko bo zastanawiamy się z mężem kiedy będziemy mieli czas na"nasze życie"...:unsure:
A Ty będziesz chodzić?

reklama
Noo, u mnie ciaza tez zrobila swoje:-D ale w odwrotna strone:wściekła/y::wściekła/y:
ale coz, zycie ;) odchudzac sie bede po drugim haha:-D
po ciazy mam jeszcze 6 kg:zawstydzona/y: niby juz ich nie bylo ale sie jakos nie pilnowalam w ostatnim czasie i wrocily:wściekła/y: nie wiem po co i na co ale widocznie tak mialo byc:-D

tak,zapisalam Mlodego na te playgroup'y:tak:
zawsze to cos nowego :)

Do góry