reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Witajcie :)

Agnieszka.kk - życzę dużo sił na kolejne zabiegane dni.
Kraje dziękuje Ci ;-)
Nie ukrywam że przyda się...:)
Udanego wypoczynku wam życzę kochani!
Po powrocie wpadnij i opowiedz jak było,my tu na Ciebie czekamy! :tak:

Dziewczyny a wiecie że Stinka urodziła dzidziusia :tak:
...ale nie wiem dokładnie kiedy.
Na fb widziałam zdjęcia nóżek,piękne są :-D
Mam nadzieję że nie długo się do nas odezwie i napisze co u niej słychać!! :)

Słonecznej niedzieli życzę wam!

reklama
Hej dziewczynki :)

No wlasnie Stinka mi napisala na gg, ze jej maluszek urodzil sie w 27 tygodniu:tak:
Jeju, nawet nie pomyslalam, ze powodem jej nieodzywania sie jest wczesniejszy porod:( ale wszystko bedzie dobrze, nie ma innej opcji;-) Wszystkie trzymamy kciuki i serdecznie gratulujemy:-)

Kraje_K bede o Was pamietala, zaden problem;-)odzywaj sie do nas czasami z Polski:-)

A moi panowie pojechali do miasta, a ja dzisiaj pospalam do 11:zawstydzona/y: maz wstal do Mlodego i sie Nim zajal :) pojechali bo chce mu kupic jakies zabawki :)
a ja sie biore za obiad :)
Wczoraj bylismy u znajomych, maja synka 8 dni starszego od naszego Kubusia:tak:
chlopaki sie wybawili :-)

agnieszka nic nie wiem wiecej:no: Stinka napisala, ze jej dzidzia urodzila sie wczesniej w 27 tygodniu i lezy w inkubatorze:-( wiem, ze miala termin na koniec listopada:tak: mam nadzieje, ze napisze cos wiecej, a my poki co trzymamy kciuki za Maluszka, bedzie w porzadku i tego sie trzymajmy:tak:

agnieszka nic nie wiem wiecej:no: Stinka napisala, ze jej dzidzia urodzila sie wczesniej w 27 tygodniu i lezy w inkubatorze:-( wiem, ze miala termin na koniec listopada:tak: mam nadzieje, ze napisze cos wiecej, a my poki co trzymamy kciuki za Maluszka, bedzie w porzadku i tego sie trzymajmy:tak:

tak tak mocno trzy mamy kciuki aby wszystko było ok :)

miłego poniedziałku życzę!
Ja jak zwykle zaczynam poniedziałek na pełnych obrotach:)
Pozdrawiam was!

Cześć,
Ja też trzymam kciuki za Stinkę i dzidzię.
A ja tak szybko, pozdrawiam Was z Dziwnowa:) zapomniałam jak jednak fajnie jest nad polskim morzem:) na szczęście pogoda sprzyja, Bartek nie chce schodzić z plaży, tylko babki musimy robić z piasku i budować baseny:) bad morzem.
Trzymajcie się dziewczyny:)

Witam serdecznie! Jestem nowa na tym forum i mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc tutaj mamy z Leicester ? Moja 14 miesieczna Victoria i ja chetnie spotkamy sie na pogaduchy przy kawusi.
A takze mam nadzieje, ze kontakt z Wami tutaj na forum bedzie dla mnie bardzo mile spedzonym czasem ktory dostarczy mi dobrej wiedzy i nowych znajomosci. pozdrawiam!

Witajcie:tak:

Iwonka super, ze sie swietnie bawicie nad morzem no i najwazniejsze, ze pogoda dopisuje;-) kiedy wracacie??

wikiwiola witamy:-) gdzie dokladnie mieszkasz?? ;)

Ale mialam sprzataniu po tym jak polozylam Mlodego spac:szok: dopiero teraz usiadlam:tak: ale juz czysciutko na szczescie i mozna posiedziec przed tv ;)

Cześć,
Ja też trzymam kciuki za Stinkę i dzidzię.
A ja tak szybko, pozdrawiam Was z Dziwnowa:) zapomniałam jak jednak fajnie jest nad polskim morzem:) na szczęście pogoda sprzyja, Bartek nie chce schodzić z plaży, tylko babki musimy robić z piasku i budować baseny:) bad morzem.
Trzymajcie się dziewczyny:)
Miłego wypoczynku Iwona:)!
Witam serdecznie! Jestem nowa na tym forum i mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc tutaj mamy z Leicester ? Moja 14 miesieczna Victoria i ja chetnie spotkamy sie na pogaduchy przy kawusi.
A takze mam nadzieje, ze kontakt z Wami tutaj na forum bedzie dla mnie bardzo mile spedzonym czasem ktory dostarczy mi dobrej wiedzy i nowych znajomosci. pozdrawiam!
wikiwiola witam także nową mamę:)
zapraszamy do częstrzego pisania i zaglądania:)

polaa i reszta pozdrawiam was ciepło:)

reklama
Do góry