reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
witam :-) dopiero teraz udalo mi sie znalesc chwilke, ja mam synka Adasia ktory ma 2 miesiace, to fajnie ze mieszkasz tak blisko mnie, bardzo chetnie sie spotkam na jakis spacerek, daj mi znac kiedy i gdzie Pozdrawiam

witam :-) dopiero teraz udalo mi sie znalesc chwilke, ja mam synka Adasia ktory ma 2 miesiace, to fajnie ze mieszkasz tak blisko mnie, bardzo chetnie sie spotkam na jakis spacerek, daj mi znac kiedy i gdzie Pozdrawiam

Mi pasuje prawie kazdego dnia:tak:
w przyszlym tygodniu tylko poniedzialek mi nie odpowiada bo mam juz cos zaplanowe ale reszta dni jak najbardziej :) a Tobie? To bardziej chyba od Ciebie zalezy bo masz malego synka;-) i gdzie sie spotykamy? Ja moge podejsc na Twoja ulice jesli tylko chcesz :)

No prosze jak sie ruszylo!

Pani Iwonko no wlasnie ta Polska przylatuje do mnie juz za miesiac! Nie moge sie doczekac :D Mam tylko nadzieje, ze wyrobimy sie z remontem do tej pry :)

A sa jakies dziewczynki mieszkajace niedaleko Braustone Park? Ja calymi dniami siedze w domku, bo jestem na zwolnieniu wiec czasu na spacerki i pogaduszki mam od groma.

mam tez pytanko do mam ktore rodzily w Leicester: Z tego co wiem sa tu 3 szpitale. Czy w kazdym maja maternity unit?

Pozdrowionka

Stinka to super, ze "Polska" do Was przylatuje:tak:
a z remontem zdazycie;-)
Ja rodzilam w Royal'u :tak: W General'u tez kilka kolezanek rodzilo.
Z tego co wiem to w Glenfield nie ma porodowki:no: No chyba, ze sie cos zmienilo:-)

Nie wiem czy skojarzylas ale to ze mna pisalas na gg:-D
:-D

Witajcie :)

Pani Iwonka u mnie wszystko ok,dwa tygodnie temu wróciliśmy z urlopu z Polski,od poniedziałku wracam do pracy.

Co do tych Polskich spotkań organizowanych przez Pana Marka to świetna sprawa i gorąco polecam :tak:
Poznaliśmy tego Pana i jak najbardziej piszemy się na polskie spotkania.
Ja także dopisałam się do "Klubu matki i dziecka" i "ESOL kurs języka angielskiego" wszystko prawdopodobnie ruszy od września bo teraz większość Polaków urlopuje.
W sobotę 13go o godzinie 16.00 organizowane jest spotkanie.
Spotkanie to odbędzie się w budynku MANOR HOUSE NEIGHBOURHOOD COMMUNITY CENTRE.
Może macie ochotę przyjść??
Fajnie bo będzie okazja aby się poznać a także poznać inne mamy,dziewczyny z którymi można się zaprzyjaźnić i np.umawiać się na spacery.
Jeżeli jesteście zainteresowane przyślijcie mi na pw swojego maila-wyślę wam pedeefkę z informacją o spotkaniu którego dostałam od Pana Marka:)

A poza tym witam nowe dziewczyny na forum :tak::-)

reklama
Do góry