EWELINA jeszcze raz wielkie gratulacje :-) no i oczywiscie w dalszym ciagu trzymamy kciuki :-) mam nadzieje, ze ciaza bedzie Ci mijac spokojnie :-)
co do plynu to my mamy LITTLE ANGEL z asdy i jak Evi pomacha raczka to sie pieni :-) ale Diana nie za bardzo przepada za pianka
J&J tez nie urzywalismy, na poczatku oliatum, pozniej Hippa no i teraz ten :-)
PS. widze, ze buzki wrocily niedobre :-)
ANETKA fajnie, ze Maksik juz wszystko je, oby mu juz tak zostalo :-) co do jedzenia to Diana dostala kawalek sera zoltego wczoraj (od tatusia z kanapki) akurat jechalismy ogladac mieszkanie, w drodze powrotnej caly ser zolty z obiadem zwrocila.... myslalam ze do domu nie dojedziemy bo co chwile przystanek :-) nie wiem czemu bo ser juz jadla wiec nie powinien jej zaszkodzic...
MARIOLKA u nas pierwszy kroczek Diana zrobilajakos w lutym. ale pozniej cisza. Pozniej zaczela chodzic kolo sciany, przy stolikach, wozku itp. a wdniu swoich urodzin zaczela chodzic samodzielnie.
Zabki...
pierwsze dwojki na dole i u gory jakos poszly. Czasmi sie denerwowala jak ja swedzialy, ale bez wiekszych problemow. Teraz wychodzi jej czworka dolna i tu jest troche gorzej. Jest bardziej marudna. w nocy budzi sie z placzem i zaraz usypia, ale trwa to okolo godziny, na zmiane placz spanko, placz spanko....
oprocz naszych dziewczynek jest jeszcze Wioletka Ewangeli, no i w przyszlosci bedzie Natalka Ewy :-)
Oliwia jets sliczna , sliczne ma oczka i taka chudzinka.... :-) (Diana to kawal kobitki :-) ) no i widze ze macie chyba duuuzy ogrodek. Fajnie jak dzieciaczki maja sie gdzie wyszlaec :-)
PANI IWONKO Bartus ma szalowego konika no i sliczny chlopaczek, wydaje mi sie ze jest mieszanka wybuchowa Ciebie i Twojego eMa :-)
DAYSIE tata pojechal juz ?? kiedy do Polski sie wybieracie? bo rozumiem ze akt urodzenia zalatwiasz do paszportu...
MAKSYMILIAN dziekuje za kremik, no i za superowy spacerek. Tyle razy chodzilam tymi drozkami w Abbey Parku, a o tym mini zoo nie wiedzialam... no i powrot w zdloz rzeki Soar :-) Maksiu jest malutki, sliczniutki i uwielbia spacerkowe drzemki :-) ssuper synek :-)
a co tam u Ewy B? odezwij sie do nas czasem.Napisz jak sie czujesz na finiszu :-)
no i Amorku daj znac co u ciebie :-)
dzis pogoda zapowiada sie ok, wiec pewnie na spacerek sie wybierzemy :-) ale najpierw ogarnac mieszkanko i pranko
milego weekendu dziewczeta :-)