reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Milego dzionka dziewczyny))
Hej dziewczyny. Witam sie z Polski Przylecialam do mamy na kilka dni, po wszystkich swietych wracam do UK. Czytam, ze chcecie aplikowac o mieszkanie z councilu. Tez sie nad tym zastanawiam, ale nie wiem czy mamy szanse. Obecnie wynajmujemy dom, 3 bedroom. W sumie nic mi nie szkodzi aplikowac i moze trafi sie cos w naszych okolicach Verita, jak sie czujesz? Jak malutka w brzuszku?
Mam do Was tez pytanie. Mamy zlozone formy o child benefit, ktos mi powiedzial, ze zmienil sie czas oczekiwania i teraz sie na decyzje czeka 3 miesiace. Czy cos slyszalyscie o tym?
Mam do Was tez pytanie. Mamy zlozone formy o child benefit, ktos mi powiedzial, ze zmienil sie czas oczekiwania i teraz sie na decyzje czeka 3 miesiace. Czy cos slyszalyscie o tym?
Dziekuje mala jak na razie dobrze, spina mnie ciagle brzuch i ciagnie ale jestem dobrej mysli.Tez lece na tydzien do polszy pozlatwiac dentyste , dokumenty porobic zakupy itd...
Piekna pogoda dziewczyny co? Az sie w domu siedziec nie chce a tak ciezko mi chodzic, dzis bylam na spacerze z kolezanka to az glupio ale wozek mi pchala bo sie zasapalam pod gorke
Piekna pogoda dziewczyny co? Az sie w domu siedziec nie chce a tak ciezko mi chodzic, dzis bylam na spacerze z kolezanka to az glupio ale wozek mi pchala bo sie zasapalam pod gorke
Karolina1987W
Fanka BB :)
Ale dzis paskudny dzien, depresja mnie chyba lapie jesienna, a do tego cos mi strzyknelo w szyi i nie moge sie normalnie ruszac:/
Vernita ale ci fajnie ja namawiam meza zeby leciec do pl bo ma jeszcze kilka dni urlopu, ciekawe czy wyjdzie
Wczoraj biedny poczedl do pracy na 7 a wrocil dopiero po 22 bo jakies problemy byly, tak mi go szkoda tym bardziej, ze ja siedze w domu i widze jaki zmeczony przychodzi
Vernita ale ci fajnie ja namawiam meza zeby leciec do pl bo ma jeszcze kilka dni urlopu, ciekawe czy wyjdzie
Wczoraj biedny poczedl do pracy na 7 a wrocil dopiero po 22 bo jakies problemy byly, tak mi go szkoda tym bardziej, ze ja siedze w domu i widze jaki zmeczony przychodzi
@storczyk@
Początkująca w BB
Pierwszym razem gdy aplikowalismy o chb czekaliśmy ok 3 miesięcy ale córka miała wtedy roczek i urodziła sie w pl za cały okres oczekiwania dostaliśmy wyrównanie, wiec sie nie przejmuj - to było 2 lata temu. 8 tygodni temu urodziłam tu synka i ponownie aplikowalismy o chb i tym razem poszło szybko ok 3 tygodni. Nie wiem od czego to zależy...
annak_2006
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, aplikowalismy o child benefit i przysłali nam taki długi formularz do wypełnienia oprócz tego pierwszego. W tym były pola o szkole dziecka o moim zatrudnieniu. tez miałyście cos takiego?
reklama
. Od dawna mieszkacie w leicester?
Ja od roku, ale za choinkę nie mogę się tu zaaklimatyzować, nie wiem czym to spowodowane ale czuję się tu okropnie i bardzo tęsknię za Polską. No ale cóż w Uk żyje się łatwiej i nie ma co tu się oszukiwać..niestety.