reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

dlugo w Leicester.przy parku masz play gupe jedna ale tem chodze tylko raz w tyg na zajcia .a kolo mnie jest drugi i tam czesciej jestem. wbij sobie w google children sure center i ci wyskoczy blisko domu

reklama
Hej dziewczyny. Witam sie z Polski :) Przylecialam do mamy na kilka dni, po wszystkich swietych wracam do UK. Czytam, ze chcecie aplikowac o mieszkanie z councilu. Tez sie nad tym zastanawiam, ale nie wiem czy mamy szanse. Obecnie wynajmujemy dom, 3 bedroom. W sumie nic mi nie szkodzi aplikowac i moze trafi sie cos w naszych okolicach :) Verita, jak sie czujesz? Jak malutka w brzuszku?
Mam do Was tez pytanie. Mamy zlozone formy o child benefit, ktos mi powiedzial, ze zmienil sie czas oczekiwania i teraz sie na decyzje czeka 3 miesiace. Czy cos slyszalyscie o tym?

Dziekuje mala jak na razie dobrze, spina mnie ciagle brzuch i ciagnie ale jestem dobrej mysli.Tez lece na tydzien do polszy pozlatwiac dentyste , dokumenty porobic zakupy itd...
Piekna pogoda dziewczyny co? Az sie w domu siedziec nie chce a tak ciezko mi chodzic, dzis bylam na spacerze z kolezanka to az glupio ale wozek mi pchala bo sie zasapalam pod gorke :confused:

Ale dzis paskudny dzien, depresja mnie chyba lapie jesienna, a do tego cos mi strzyknelo w szyi i nie moge sie normalnie ruszac:/

Vernita ale ci fajnie:) ja namawiam meza zeby leciec do pl bo ma jeszcze kilka dni urlopu, ciekawe czy wyjdzie:)
Wczoraj biedny poczedl do pracy na 7 a wrocil dopiero po 22 bo jakies problemy byly, tak mi go szkoda tym bardziej, ze ja siedze w domu i widze jaki zmeczony przychodzi:(

Pierwszym razem gdy aplikowalismy o chb czekaliśmy ok 3 miesięcy ale córka miała wtedy roczek i urodziła sie w pl za cały okres oczekiwania dostaliśmy wyrównanie, wiec sie nie przejmuj - to było 2 lata temu. 8 tygodni temu urodziłam tu synka i ponownie aplikowalismy o chb i tym razem poszło szybko ok 3 tygodni. Nie wiem od czego to zależy...

Witam. Jak po wczorajszym haloween? Chodzilyscie z dziećmi? Ja nie nie bawi mnie to ale cukierki kupilam bo zawsze przyjdą. Połowa została ciekawe komu.

Cześć dziewczyny, aplikowalismy o child benefit i przysłali nam taki długi formularz do wypełnienia oprócz tego pierwszego. W tym były pola o szkole dziecka o moim zatrudnieniu. tez miałyście cos takiego?

reklama
Do góry