reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

Ja dzis tez zdycham od rana, tzn posprzatalam sobie cala gore bo bol plecow to nie choroba przeciez. Jutro syn chcial jechac do centrum ale nie wiem czy dam rade zobaczymy.
Co do mieszkan komunalnych wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma z posta wyzej dostala :-D za 2 dni ma ogladac , Oczywiscie kreci nosem ze nie ta dzielinica ale mowilam zeby nie aplikowala gdzie nie chce. Jestem troce dumna z siebie bo jej pomoglam i od kiedy sie ja wzielam za to wszystko trwalo moze 5 miesiecy :-D

reklama
Ty uważaj na siebie, nie przemeczaj sie ;-) Ja jak Wojtek spał popołudniu wzięłam sie za kuchnie, wszystkie szafki sobie wysprzatalam zewnątrz i wewnątrz bo brałam sie juz do tego od dłuższego czasu...ale juz zrobione :)
a w ogóle zimno mi dzisiaj jak nie wiem. Mam nadzieje, ze nic mnie nie bierze...

Hej dziewczyny,

my mieszkamy w centrum Leicester, takze na kawe zawsze chetnie sie wybiore.
Mam jeszcze jedno pytanko , chodzi mi o jakies ciekawe klasy dla dzieciaczkow.
Kubus jeszcze malutki ,ale za jakis czas chetnie bym sie gdzies z nim wybrala.
z gory dziekuje,
pozdr

Dziewczyny a powiedzcie mi proszę jak to jest w sytuacji gdy ktoś dostanie mieszkanie z counsilu, pózniej podniesie swoje kwalifikację nawet przekwalifikuje się żeby mieć lepszą pracę i lepsze zarobki bo wiadomo że człowiek chciałby zarabiać więcej. I jak to jest, czy counsil może odwołać się od decyzji ? czy może przyjść po jakimś tam czasie i powiedzieć : panu się już mieszkanie nie należy bo pan więcej zarabia i przekracza pan próg dochodowy roczny i czy mogą zabrać mieszkanie bo ktoś zacznie więcej zarabiać niż zarabiał w momencie składania aplikacji ?

ja tez sie nie znam na tych domach ale slyszalam od kolezanki, ze jak zaszla w ciaze z drugim dzieckiem to ciagle ja zbywali, a sytuacje miala niesiekawa. Jak juz ciaza zaawansowana byla to przychodzila prawie codziennie do cansilu, az sie wkoncu wkurzyla i powiedziala, ze nie wyjdzie do puki nie dostanie spotka sie z ims kto jej pomoze i ze jak bedzie trzeba to urodzi tam na miejscu. I wyobrazacie sobie, ze w ciagu 2tyg dostala dom? mi new parks nie odpowiada ale oni zadowoleni sa i juz tam mieszkaja ponad 5 lat.

Vernita jak plecy?

Ja sie kurka juz wyspalam:/ od kiedy w ciazy jestem budze sie w nocy i nie moge zasnac, tez tak macie?

Lissa jakbyście naprawdę dużo zarabiali to tak moga zabrać ale wątpię żebyście nagle z 16 wskoczyli na 40 tys. Zawsze można kombinować ze dzieci siw przyzwyczaiłybi boja się kolejnej zmiany citd
Za komisję się nie płaci. Po prostu idziesz i chcesz ja i tyle
Karolina dzięki za pamięć plecy już dobrze . W miarę się nawet wyspałam :-D

Ja sie kurka juz wyspalam:/ od kiedy w ciazy jestem budze sie w nocy i nie moge zasnac, tez tak macie?

Karolina1987W Ja jak byłam w ciąży to w ostatnim trymestrze bardzo szybko zasypiałam ale pózniej się budziłam i już nie mogłam zasnąć, wykańczało mnie to fizycznie okropnie, potrafiłam obudzić się o 1-2 w nocy i zasypiałam dopiero nad ranem ok godz 5-6. To było okrucieństwo , rozmawiałam o tym z moim lekarzem i on mi powiedział, że to normalne i dużo kobiet tak ma. Dla mnie to akurat normalne nie było :wściekła/y: bo zamiast wysypiać i nabrać sił, czekając na narodziny Bobaska, to ja po ścianach chodziłam.

Lissa jakbyście naprawdę dużo zarabiali to tak moga zabrać ale wątpię żebyście nagle z 16 wskoczyli na 40 tys. Zawsze można kombinować ze dzieci siw przyzwyczaiłybi boja się kolejnej zmiany citd
Za komisję się nie płaci. Po prostu idziesz i chcesz ja i tyle

Verita Pytałam z czystej ciekawości naprawdę, ja już tak mam, że wolę zapytać niż nie wiedzieć i się zastanawiać :) Wiadomo że chyba się nie da od razu z 16 na 20 tys przeskoczyć :-)

reklama
Do góry