reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Witaj srokozielonooko :)
Tel nie mam takze rowniez nie pomoge

Polaa, smutna minka bi u mnie troszke inna sytuacja. Po smierci Taty zostala mama sama i ciezko sie opuszcza PL

Dzis dostalam kolejny list z child benefit ( zaraz 2 miesiace jak zlozylam pierwsza forme) z prosba o doslanie jakiegos rachunku na nazwisko nasze plus wyslanie listu ze szkoly najmlodszej pociechy.
Co ciekawe wszystko im wysylalam. Listy ze szkoly calej mojej trojki plus rachunek a oni znowu to samo chca :)

reklama
srokazielonooka Witam na forum :)

Dziewczyn a może znacie jakiegoś dobrego fryzjera najlepiej polskiego :) ja zawsze włoski robię ja do Pl jadę, bo jakoś się boję tak z marszu iść, a wiadomo co sprawdzony to sprawdzony :)

czesc:)
Lissa ja chodzilam do Doroty na Fosse, ma zarejestrowany zaklad w mieszkaniu, dobrze strzyze i farbuje ale jest dosyc droga bo ja np na balejaz i podciecie placilam 60f na wlosy srednie. Ale zawsze bylam zadowolona

a ja zawze chodzilam do zakladu tez na fosse road do Tomka ale ostatnio tak mi s.... wlosy ze szok, jakby npierwszy raz robil, teraz nie wiem co wymyslic, za pare dni w polsce zrobie a potem???

tez tak mysle, bo w koncu pare lat u niego robie ale tak nigdy, on nie jest drogi, do tego ma wybor masek na wlosy i u niego naprawde sie czlowiek relaksuje, tzn ide siadam i inny swiat, za moje poldlugie balejaz dwa kolory place 50 f.

Mam koleżankę, ktora chodzi do niego i zawsze ma ladnie wlosy zrobione, a jeszcze on jej pokazuje jak ma ukladac zeby ladnie wygladalo:) Nastepnym razem jak Ci cos spierdzieli to mu odrazu powiedz to poprawi tym bardziej, ze jestes stala klientka. Ja chodzilam do fryzjera do slubu jak bylam blondynka a pozniej zmienilam kolor na cimny i sama se maluje. Jak w pl jestem, a srednio jakies 3 razy w roku to zawsze ide podciac

reklama
VErita Ty odpoczywaj ile sie da w Polsce a nie przed kompem :-p A tak poważnie udanego pobytu i wracaj ;-)
Jaka masz pogodę?
Rzeczywiście tutaj cicho...ja sie stresuje sobota bo robię urodziny Kubie, akurat wypadają tego dnia I nie wiem czemu ale mam stresa małego :zawstydzona/y:
Verita wpadaj po powrocie na spóźnione ciasto urodzinowe :)

Do góry