reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Ja od roku, ale za choinkę nie mogę się tu zaaklimatyzować...
Ja w uk mieszkam 2 lata i tez wciąż mi cieżko... Myśle ze to spowodowane jest brakiem bliskich... Żadnej rodziny, znajomych... pod względem materialnym żyje sie lepiej... Ale to nie wszystko... Rozumiem cię doskonale...

reklama
dlugo w Leicester.przy parku masz play gupe jedna ale tem chodze tylko raz w tyg na zajcia .a kolo mnie jest drugi i tam czesciej jestem. wbij sobie w google children sure center i ci wyskoczy blisko domu

Dzięki za podpowiedź... Na pewno sie wybiorę z maluchami jak tylko sie im polepszy... pogoda i te wstrętne choróbsko...

A no tak Kuba ma urodziny. Ja do kompa nawet nie zaglądam tylko na telefonie jak nic nie robię. A tu często nic nie robię to się nudzimy ;-)

Rodzinki brakuje to fakt... Czasem cieżko być zdalnym tylko na siebie... No ale to słońcu takie życie... Mi jes tu i źle i dobrze. Wszystko ma śwoje plusy i minusy.

Rodzinki brakuje to fakt... Czasem cieżko być zdalnym tylko na siebie... No ale to słońcu takie życie... Mi jes tu i źle i dobrze. Wszystko ma śwoje plusy i minusy.

Oj brakuje, brakuje i to bardzo. Wiadomo człowiek dzwoni, pisze, komunikuje się na różny sposób, ale to już nie to samo, jak ja sobie pomyślę że tyle uroczystości rodzinnych mnie omija, to aż normalnie mnie w żołądku ściska. Ale to nie tylko o to chodzi, wiecie jak jest u nas w Polsce, ładnie, czysto, budynki zadbane, och w ogóle inna mentalność, chociaż zauważyłam i tak mi się wydaje, że tu ludzie są milsi, bardziej tolerancyjni..To w tej kwestii to tutaj mi się to bardzo podoba, ale reszta pozostawia wielu wg mnie do życzenia.

A wiesz mieszane mam uczucia tu w leicester faktycznie za ładnie nie jest ale za to ceny przyzwoite tam gdzie mieszkałam do tej pory było naprawdę bardzo ładnie ale i drogo... Coś za coś... Musimy myślec pozytywnie

reklama
Lissa nie ma czego zazdrościć. Leje zimno. Korki chamstwo w sklepach na drodze... ceny z księżyca ja chcę do domu..
.

Verita Aż tak zle ? :) A co do cen to faktycznie masz rację, jak byłam w czerwcu w PL to się za głowę łapałam w tych sklepach, przerażające naprawdę.Coś strasznego dzieję się w tym naszym kraju, ja nie wiem jak te rządy u nas rządzą..ach ręce opadają.

Do góry