reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Witam!
My byliśmy przez weekend w Walii, pogoda piękna, Franio nawet kąpał się w morzu!:-)

Dziś też ma być pięknie, więc możliwe, że dotrzemy do parku, tylko pewnie tak ok.16-16.30, bo mój synek zwykle wstaje ok.15.

reklama
Cześć Dziewczyny

A my dzisiaj możemy Wam tylko życzyć udanego spotkanka i wspaniałej zabawy - niestety Sebastian miał w nocy gorączkę :-(, teraz juz niby skacze ale nie chciałabym ryzykować no i również nie chcemy Was zarazić jeśli to jakiś wirus. Mam nadzieję, że mu szybko przejdzie i będziemy obecni na kolejnym spotkanku.

Pozdrawiam
Kasia

Kraje_K no ja niestety tez nie dotrę do parku:no: z tego samego powodu co Wy:-(
Kuba wczoraj trochę już kaszlał, ale rano jak się obudził to miał gorączkę (teraz juz na szczęście nie ma), i okropny kaszel aż Go trzy razy zwymiotowało:-( Mam nadzieję, że to od kaszlu a nie, że wirus jakiś. Teraz zasnął, maruda taka, że szkoda gadać:-(

Dziewczyny szkoda :( i zdrówka dla waszych szkrabkow :)
Ja sie wybieram trzeba korzystac puki pogoda jest, bede na placu zabaw jakby pozostale dziewczyny chcialy dolaczyc ( mam brazowo-szary wózek ) :)
Pozdrawiam

Hej:-)

Kraje_K i jak tam Twój synek?
Mam nadzieję, że lepiej:tak:

U nas nawet ok, tzn. Młody spał w dzien tylko godzinkę a potrafi dobić nawet do 4 :-D
obudził się z gorączką ale dałam Paracetamol i lepiej, chciałam wziąść Go na spacerek ale odpuściłam bo wiało:-( jakoś przetrwaliśmy dzień w domu:-):tak:

a jutro czekamy na Ewangelię i jej Aniołki:-);-)

reklama
Hej Dziewczyny

Dziękujemy za życzenia powrotu do zdrówka i chyba podziałało :tak:
Nie chcę zapeszać ale wygląda na to, że dzisiaj już jest wszystko dobrze - za to wczoraj MASAKRA. Gorączka, marudzenie, płacz i dużo snu. Musiałam mu 5 razy zmieniać piżamkę tak się biedny pocił. Na szczęście chyba wypocił.Mam nadzięję, że już mamy to za sobą. Napędził nam stracha mały krasnal.

Polaa - to dobrze, że Kubusiowi przeszło w tak ekspresowym tempie :tak: Siedzieć w domu w tak ładną pogodę to dopiero masakra co?

Ewangelia, Iwonka, Cosola - udało Wam się wczoraj spotkać? Pospacerowałyście sobie?

Agnieszka - ciesz się kobito, że teraz jeszcze nie ma obawy na wywiadówkę iść, poczekajcie pare latek, to dopiero będzie kongo :-D ja cały czas się zastanawiam jak to bedzie z tym moim małym diabełkiem :tak: a przecież jeszcze troszke czasu mi zostało :tak:

Pozdrawiam i zmykam - wczorajszy dzień w domu więc dzisiaj koniecznie idziemy po swieże powietrze - i małemu i mi to dobrze zrobi :tak:

Do góry