reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Witajcie!
Ja ledwo żyję.Jestem wykończona pracą w tak upalne dni!!
Na szczęście namówiłam męża aby na jutro czyli w sumie dziś wziąć wolne więc oboje mamy trzy dniowy weekend :tak:
Tak się cieszę bo pogoda cudna no i będziemy razem:)
A pisząc o pogodzie to na dziś zapowiadają około 30 stopni :tak: ale czad!!!super!!
W sobotę około 25 i dlatego prosto po zajęciach angielskiego ruszamy na safari :tak:
To w sumie prezent dla synka za to że tak pięknie uczęszcza do szkoły:)

Fajnie że udaje wam się spotykać na wspólnych spacerach:)
Ja chętnie bym do was dołączyła ale nie ma czasu :-(
Poznałam już Iwonę i Paulinę i mam nadzieję ze poznam i resztę.

Agnieszka - gdzieś nam zniknęła, ale to jest kobieta pracująca więc jest usprawiedliwiona :tak:
Kraje dziękuje że się o mnie pytasz ;-)
Tak Ja zabiegana na maksa jestem.Na nic nie mam siły.
Wcale nie jest tak łatwo pracować,prowadzić dom do tego dziecko i inne obowiązki.Czasami brakuje mi siły i nie umiem sobie z tym poradzić :no2: ...ale takie życie.Nic łatwo nie przychodzi niestety.

Pozdrawiam was dziewczyny i życzę mega słonecznego i upalnego piątku:)
Uciekam spać.DOBRANOC

reklama
Dlatego Ewangelia jeśli nadal jesteś chętna to (jutro o tej 15 ) my jak najbardziej się piszemy:tak: Możemy umówić się przy zwierzakach? Mój synek będzie miał małą, fioletową piłkę nożną.

Jestem chetna:) Bede zatem przy zwierzakach o 15 :)

Dziewczyny mi kazdy dzien pasuje ale po 14 , wiec mozecie wybierac :)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Ja ledwo żyję.Jestem wykończona pracą w tak upalne dni!!
Na szczęście namówiłam męża aby na jutro czyli w sumie dziś wziąć wolne więc oboje mamy trzy dniowy weekend :tak:
Tak się cieszę bo pogoda cudna no i będziemy razem:)
A pisząc o pogodzie to na dziś zapowiadają około 30 stopni :tak: ale czad!!!super!!
W sobotę około 25 i dlatego prosto po zajęciach angielskiego ruszamy na safari :tak:
To w sumie prezent dla synka za to że tak pięknie uczęszcza do szkoły:)

Fajnie że udaje wam się spotykać na wspólnych spacerach:)
Ja chętnie bym do was dołączyła ale nie ma czasu :-(
Poznałam już Iwonę i Paulinę i mam nadzieję ze poznam i resztę.

Kraje dziękuje że się o mnie pytasz ;-)
Tak Ja zabiegana na maksa jestem.Na nic nie mam siły.
Wcale nie jest tak łatwo pracować,prowadzić dom do tego dziecko i inne obowiązki.Czasami brakuje mi siły i nie umiem sobie z tym poradzić :no2: ...ale takie życie.Nic łatwo nie przychodzi niestety.

Pozdrawiam was dziewczyny i życzę mega słonecznego i upalnego piątku:)
Uciekam spać.DOBRANOC

Agnieszka to super ze spedzicie wiecej czasu razem , ja tez zawsze czekam na weekend bo tylko wtedy mozemy cala rodzinka spedzic troche czasu razem.
Z ta praca to cie rozumiem ja jeszcze miesiac i wracam do pracy :( ciekawe ja to bedzie przy dwojce dzieci :baffled:

hej ;)

Mi też pasuje każdy dzień i każda godzina:tak:

Ewelina jak to będzie przy dwojce dzieci??
Przy Twojej organizacji będzie wszystko dobrze;-)

A ja dzisiaj spędziłam popołudnie z Gogat na placu zabaw:tak:
Kuba się wyszalał a Adaś grzeczny Aniołek ;)
Ewelina, Kraje_K spotkałyscie sie dzisiaj?:-)

Hej, hej :-)

Iwonka - dziękuję za rozmowę :tak: Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już dam radę być :tak:

Polaa - tak, tak spotkałyśmy się :-) i było mi bardzo miło poznać ją i jej szkraby :tak: a Ewelina ma pecha do wypadków naszych dzieci bo najpierw Twój Kubuś się pokiereszował a dzisiaj mój mały diabeł spadł ze zjeżdżalni i sobie zdarł brodę :szok: Potem poszarpali się z Wioletką o wiaderko a na koniec pogonili razem z placu starsze dzieci - tak dawali czadu:szok:
A Wy byłyście z Gogat w tym małpim gaju? Pytam bo jeśli to nie jest Go Kids Go to chętnie bym tam się wybrała , jeśli powiesz mi gdzie to dokładnie jest :tak:

Agnieszka - udanej wyprawy i pięknej pogody. A to jest prezent chyba i dla synka i dla mamusi za dzielne nauki ;-)

Spokojnej nocy.

Kraje_K to jest niedaleko mnie:tak: zapraszam do mnie i możemy tam iść;-)
To nie jest Go Kids Go, fajnie jest. Duzo atrakcji :) Plac dla mniejszych i większych dzieci:tak: jak dziecko skończy 5 lat to mozna je zostawic tam. Jest otwarte od 15 do 18.
To super, ze sie spotkalyscie;-)

Cześć:-D
To ja Wam sie pochwalę, że dzisiaj jechałam z Northampton do Leicester:szok::szok:
Wprawdzie mój mąż siedział obok, na szczęscie dla niego był po alkoholu;-) to sie aż tak strasznie nie bał:-D:-D a dziecko usnęło:-D
Autostrada nocą to nie jest jednak miejsce na próbne jazdy:-D:-D i nie wierzcie, że nie ma ruchu nocą, własnie chyba wtedy wszyscy wyjeżdżają:-D

Przez następne dwa tygodnie mój mąż ma na popołudnie, więc jak tylko bedzie dalej taka sprzyjająca pogoda to dołączę do Waszych spotkań:) w Abbey jak najbardziej:-D

Witam sie wieczorowa pora :)
Padam na twarz ale z usmiechem na twarzy. My dzisiaj korzystajac z tej pieknej pogody wybralismy sie do Bradgate Parku. Boze juz nie pamietam kiedy sie tyle nachodziłam ale satysfakcja wejscia na sama gore -bezcenna ;)
Pola tak jak Kraje pisala spotkanko sie odbylo i bylo bardzo fajnie a Sebus ,co za wesole dziecko :)
Super ze i twoje spotkanie sie udalo i chlopcy zadowoleni.
Iwonka bedzie super jak i ty sie do nas dolaczysz, juz widze co sie bedzie dzialo jak sie wszystkie nasze szkraby sie spotkaja, Abbe Park moze nie przetrwac :)
Gratuluje odwagi, autostrada-same slowo juz mnie troche przeraza a co dopiero tam kierowac ;)

To co dziewczyny jaki dzien wybieramy?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
Rzeczywiście cisza :)

Dziewczyny kiedy się spotykamy?;-)

edit. Jutro o 15.30 spotykamy się z Ewangelią w Abbey Parku koło placu zabaw, jeśli ktoraś jest chętna to zapraszamy:-)

Ostatnia edycja:
Do góry