reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Agnieszka - ciesz się kobito, że teraz jeszcze nie ma obawy na wywiadówkę iść, poczekajcie pare latek, to dopiero będzie kongo :-D ja cały czas się zastanawiam jak to bedzie z tym moim małym diabełkiem :tak: a przecież jeszcze troszke czasu mi zostało :tak:

Fakt te pierwsze "wywiadówki" są bardzo miłe a dopiero potem się zacznie bo znając mojego Alana może być nie zawsze kolorowo :-D
Mały zadziora z niego,nie pozwali sobie na zaczepki,drapieżnik mały.Zobaczymy co los przyniesie:)

Miłego spaceru życzę Kraje:)
Dobrze że z małym już lepiej.

Pozdrawiam

reklama
A co tu taka cisza??:szok::-D

Kraje_K cieszę się, że z Młodym już w porządku :tak:
spacerek zaliczony??:-)

Mój Kuba też już się o wiele lepiej czuje:tak:
może ten wczorajszy dzień jakiś pechowy był?!:-D

Była dzisiaj u mnie Ewangelia:tak: Wiola z Kubą się pobawili a Szymonek się nieżle "nagadał":-D

Młodego już położyłam spać, i zasnął w miarę szybko:-)

Cześć,
Dziewczyny pod koniec października zaczynamy lekcje ESOL w Manor House, jeśli któraś z Was jest zainteresowana to zapraszam w sobotę o 12 do Manor House sala nr 9, bedę musiała przeprowadzić test, który zakwalifikuje uczestników do poszczególnych grup(entry1,2,3). test bedzie trwał godzine, 30 minut czytanie(test wyboru) i 30 minut pisanie.
pozdrawiam
Iwona:), cały czas w biegu tak jak i Wy;)

Cześć,
Dziewczyny pod koniec października zaczynamy lekcje ESOL w Manor House, jeśli któraś z Was jest zainteresowana to zapraszam w sobotę o 12 do Manor House sala nr 9, bedę musiała przeprowadzić test, który zakwalifikuje uczestników do poszczególnych grup(entry1,2,3). test bedzie trwał godzine, 30 minut czytanie(test wyboru) i 30 minut pisanie.
pozdrawiam
Iwona:), cały czas w biegu tak jak i Wy;)

Iwona Ja jestem zainteresowana :tak:
Ten test z czytania i pisania będzie miał miejsce w tą sobotę czy końcową sobotę października?
Ja też mam go zdawać czy już mnie to ominie skoro chodzę na kurs BASIC ?

Ja zapracowana...mało czasu na wszystko niestety!
Pozdrawiam was i życzę spokojnej nocy:)

Agnieszka, to bedzie w ta sobotę o 12, próbuj bo warto:) juz tak późno, że nawet nie wiem co piszę:)

Dzięki!
Iwona dostała maila,już wszystko wiem :tak: pewnie że będę próbować,nikt mi głowy za to nie urwie :-D
Oczywiście potwierdzam swoją obecność o 12 w Manor Hausie w sali nr 9 :tak:
A wiadomo jakie będą koszty? (jakie będę takie będą Ja i tak się piszę ale pytam z ciekawości)
Pozdrawiam was!

P.s. Ale dziś zimno z rana :szok: dobrze że chociaż słońce świeci.

Czesc :)
Ja tez tylko na chwile wpadlam bo jakos czasu brak ostatnio :szok: Ale wiatr naprawde dzisiaj i taki zimny.
Iwonka a czy moglabys mi cos wiecej napisac o tym spotkaniu zeby dostac sie ESOL? Czy ogolnie kazdy ma szanse , czy moze jest ograniczona liczba miejsc?
Pozdrawiam i zycze wszystkim milego popoludnia :)

reklama
Witajcie:-)

Rzeczywiście dzisiaj zimno :/

Właśnie położyłam Mlodego spać:tak:
dzisiaj znowu ma ten okropny kaszel:/ cholera. Ale nic poza tym na szczęście:-)
A ja mam lenia od wczoraj:( nic mi się nie chce.

Ewangelia a Ty jakie plany na dzisiaj?? ;)

Do góry