reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Witam Mamy z Lester. Ciesze sie, ze znalazlam takie forum i Mamy, ktore szukaja inne Mamuski:)Jestem mama 1.5 Chlopca. Jestem z okolic Beaumont Leys, z checia zagoszcze w Waszym gronie jezeli pozwolicie. Pozdrawiamm

Agnieszka KK a jak Twoj Brzdac w szkole? i mam pytanko do wszystkich dziwczyn? czy idzie ktoras ze swoim Szkrabem jutro na jakas playgroup? z checia dolczae. Pozdrawiam serdecznie

Kasiowa26 mój szkrab super dziękuje:)
Zadowolony jest ze szkoły,my z resztą jak na razie też i oby tak dalej.

...a co do playgroup to wybiera się polaa,napisz do niej a pewnie się zgadacie:)
Ja będę ale o 16 na spotkaniu.

Pozdrawiam
czas do pracy uciekać...:)

Cześć Dziewczyny :)

Jestem mamą 14-miesięcznego Franka. Mieszkamy w Leicester w okolicach Abbey Parku.

Czytałam że niektóre z Was wybierają się na polską "play grupę" w tę sobotę w Manor House Centre, też jestem nią zainteresowana. Napiszcie proszę, o której zaczyna się grupa, ja znalazłam info w gazecie, że zajęcia są od 10-12, a Wy pisałyście coś o popołudniu. Czy trzeba się wcześniej zapisywać czy wystarczy przyjść?

Pozdrawiam :)

hej dziewczynki:-)

Witam nowe mamusie:tak:

cosola playgroup zaczyna sie o 14:tak:
Myślę, że wystarczy przyjść, tzn. na pewno wystarczy:-D
Ja mojego zapisywalam ale im wiecej tym lepiej, zapraszaja wszystkich;-)
Będziesz??:-)

Agnieszka to myslę, że się zobaczymy;-)
a jeśli chodzi o Kube to nic powaznego, urodzil sie z krotkim wedzidelkiem, ktory trzyma mu jezyczek i trzeba mu to naciac, zeby nie mial w przyszlosci problemow z mowieniem, nie seplenil (nie wiadomo czy tak by było ale wole nie ryzykowac)itp.
Sam zabieg bedzie trwal moze 2 minutki albo i krocej. Ale o usypianie troszke mnie martwi:-(

Kasiowa na playgroup idziemy ale w sobotę:tak:
mam nadzieje, ze tez bedziesz:-)

polaa wyczytałam z gazetce "East Middlands po Polsku" ogłoszenie o tej grupie, ale były inne godziny. Bardzo bym chciała przyjść tylko mój synek zawsze śpi między 13 a 15, nie chcę go zabierać niedospanego, bo nie będzie chciał współpracować. A przyjść pod koniec to chyba bez sensu :-( nie wiem sama...

reklama
cosola moj spi mniej wiecej tak samo:tak:
chociaz ostatnio sie buntuje coś:szok:
Jak nie On bo On kocha spanie:tak::-D
ale jak sie spi do 10 to sie nie dziwie, ze nie chce pozniej w dzien:-D
Ale jak ma atrakcje to zmeczony nie jest wcale:-)

Do góry