reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Hej Mamuśki

Co tu taka cisza co? Poznały się na play grupie, to na forum już zniknęły? ;-) Piszcie co tam ciekawego było i kiedy następne spotkanko, bo my już się zbieramy do powrotu.

Dziewczyny nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę z tym spaniem dzieciaczków. Mój ''wyrodny'':-p synuś jak tylko skończył 1,5 roku nie da się w żaden sposób zagnać w ciągu dnia do spania :-(.Także muszę mieć tego małego krasnala jakieś 12 - 14 godzin ciągle na ogonie :tak: już nawet obiady razem robimy, razem sprzątamy, pierzemy itd. bo wszystko musi robić równo z mamą. Pewnie domyślacie się jak taka ''pomoc'' pomaga :-D
Dziewczynki tak się tutaj zadomowiłam ponownie przez te 3 tyg. , że nijak nie chce mi się wracać do LE :wściekła/y:

Agnieszka.kk - fotki są świetne. Poraz kolejny powiem, że w pełni zasługujesz na wszystkie achy i ochy jakie tu słyszysz. Niektóre fotki tak mi się podobają, że jeśli wyrazisz zgodę, to chętnie porozmawiam o możliwości odkupienia, w ramach zrobienia z tego dużych formatów - oczywiście do użytku domowego :tak:

Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie Mamy w Leicester!!

Mam na imie Sylwia. Od stycznie bede zarejestrowanym childmimder-em w Leicester (kod pocztowy LE3 9NU). Oferuje opieke nad dziecmi 0 do 8 lat. Mam doswiadczenie jako au pair, a takze mam 18-sto miesiecznego synka. Chetnie udziele wiecej imformacji. Moj adress email: sylwiazurek@hotmail.com, tel: 07988325614

Hej ;)

No i nie dotarłam dzisiaj na spotkanie:no::zawstydzona/y:

Kraje ja jak jestem w Polsce dwa tygodnie to po pierwszym chce juz wracac do domu:tak: zawsze stwierdzam, ze jeden by wystarczył:-D
a Ty jestes razem z mężem??

Agnieszka fotki super:tak:;-)

Polskie realia niestety nie powodują, że chcę byc w PL jak najdłużej:-( jedynie tęsknię za mamą i tata:-D i jak wracamy do PL to przede wszystkim po to żeby Bartuś miał częsty kontakt z dziadkami i teraz pogoda nam sie jeszcze dodatkowo udała:-D
Kraje_k normalnie podziwiam cię, ja bym się wykonczyła jakby Bartek nie miał drzemki;-) tzn. pewnie dałabym radę, ale byłoby ciężko;-) oj bardzo ciężko

No i nie dotarłam dzisiaj na spotkanie:no::zawstydzona/y:

Agnieszka fotki super:tak:;-)
Polaa a dlaczego nie dotarłaś?
Dzięki!

Agnieszka.kk - fotki są świetne. Poraz kolejny powiem, że w pełni zasługujesz na wszystkie achy i ochy jakie tu słyszysz. Niektóre fotki tak mi się podobają, że jeśli wyrazisz zgodę, to chętnie porozmawiam o możliwości odkupienia, w ramach zrobienia z tego dużych formatów - oczywiście do użytku domowego :tak:

Pozdrowionka.
Kraje_K to mnie teraz zaskoczyłaś :szok: aż nie wiem co napisać???nie spodziewałam się :rolleyes:
Jesteś z Leicester więc na początek może zapraszam na kawę i ciasteczka :tak: co Ty na to?daj znać czy jesteś chętna na spotkanie:)

A może w tym tygodniu któraś w Was wybiera się na spacer do Abbey Parku? Mimo że strasznie wieje, pogoda jest w miarę ok.
Mi najbardziej pasuje rano ok. 10.30 albo po południu ok. 16.30, dzień dowolny :-)

Agnieszka.kk - fotki super:tak:

cosola chetnie bym sie wybrala ale nie dam rady w tym tygodniu, lece na wczasy.
Wracam 21 w srode wiec wtedy jestem jak najbardziej za :tak:

agnieszka jakos tak wyszło :) w ta sobote tez mnie nie bedzie, a jak było??

reklama
Cosola - Jesteś z centrum? My chętnie wybierzemy się na spacerek tylko tak w okolicach środy, czwartku bo dopiero 13.09 wracamy do Lester.

Agnieszka.kk - Dziękuje za zaproszenie na kawkę ale chyba najszybciej uda nam się spotkać na play grupie - jeśli wybierasz się na następną? Mąż przez 3 tygodnie sam rządził więc muszę wszystko jakoś ogarnąć ;-)

Poola - udanego urlopu. Jak się nam dziewczyna wyluzuje na wczasach, to może Kubuś będzie miał rodzeństwo :-D

Gdzie nam się dzisiaj Iwonka zapodziała?;-)

Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Do góry